View Full Version : Astra Gsi и 156 2.4 печка
jimmyfloyd
28-03-2008, 18:23
Някой да се е дърпал с GSI ? и ако е така каде са му силните и слабите страни :) мисля да се пусна със една такава :roll:
Някой да се е дърпал с GSI ? и ако е така каде са му силните и слабите страни :) мисля да се пусна със една такава :roll:
ако е c20xe(2000 16в 150 коня) ще те бие :lol:
e не се знае с сигорност, на печката имаш ли чип или е чиста
щом казваш така да бъде
щом казваш така да бъде
Ма човек тва е старата Астра около 93-4 год. гледам дава времена до 100 км. около и над 10 секунди алфата е под 10 сек. и мисла че може да го дръпне незнам
щом казваш така да бъде
Мат'рял за размишление ;) http://uk.youtube.com/watch?v=lPos_haDSZQ Чак ми става жал за голфчето, как изрева само :cry:
jimmyfloyd
28-03-2008, 19:14
Алфата е с чип ;) а астрата е 150 коня :)
hristiqn
28-03-2008, 19:15
Пробвай ако имаш 4ип ;) Интересен ми е резултата макар да мисля,4е Астрата ще те накаже :roll: И все пак твоя мотор понавървява доста доволно с 4ип :twisted: Единствения ти проблем да биеш Астрата са килограмите ;)
jimmyfloyd
28-03-2008, 19:17
Пробвай ако имаш 4ип ;) Интересен ми е резултата макар да мисля,4е Астрата ще те накаже :roll: И все пак твоя мотор понавървява доста доволно с 4ип :twisted: Единствения ти проблем да биеш Астрата са килограмите ;)
тия дни ще бъде и ще кажа резултатите тука тогава :D
Ако ти е хубав чипа и караш добре даже и да върви можеш да я биеш без проблем, но ако е правена трудничко, зависи колко е правена де. Остави малко нафта и махни всичко излишно ако искаш де, резервна гума ала бала... Успех
jimmyfloyd
28-03-2008, 21:33
ми двигателя на 100% използва мощността си :) са нема как да точа утре 50 литра нафта....ще пробвам така...той си е бая шофиор ама в крайна сметка е важно смях да става :D
Ако ти е хубав чипа и караш добре даже и да върви можеш да я биеш без проблем, но ако е правена трудничко, зависи колко е правена де. Остави малко нафта и махни всичко излишно ако искаш де, резервна гума ала бала... Успех
ШШШШШШт да не те чуе някой от опел, че ще стане страшно :lol:
Надявам се Алфата да бие :wink: .
jimmyfloyd
28-03-2008, 21:46
ебахти аз що си мисля че няма място за сравнение :D:D:D дейби и изкорубените опели утре ще садера асвалта :X
Извинявам се за спама ама току що се сетих че днеска на една вектра тия 92 където са на цариградско и беше паднал задният мост :roll: :roll:
Извинявам се за спама ама току що се сетих че днеска на една вектра тия 92 където са на цариградско и беше паднал задният мост :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:
Sergey_gigov
29-03-2008, 01:44
пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
vikoalfa
29-03-2008, 10:10
СТига бе,насрахте цялата тема направихте анти Опел тема.Аз имам Вектра и съм доволен,има си плюсове има и минуси проблем с ръждата няма,а пък с 33ката имам.Моля модераторите да оправят тема.
Успех на колегата с 166,давай да заставате на чертата и да чуем резултата
както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат :lol:
против Ц20ХЕ нищо лошо, тоя двигател с това купе цепи всяка алфа в класа ;) ..... асрата на старта ша сцепи поне с 15 метра и после никъде ама никъде няма да изостане... просто попадате на опели кошници........ една от малкото фирми която се занимава със състезателни части за алфа прави ц20хе ;)
както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат :lol:
непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система
непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система
прав си незнам понеже съм на :gas: :gas: :gas: :gas: :gas: пропан бутан рейсинг forever
консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам
консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам
ще се обиждаме ли ?
пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа :wink:
не ша са целуваме ;)
аа тъй по добре щото се уплаших викам си ще ми сложат бан че пак тряя регвам наново, таман ми стана хоби като си пусна компиутара и даси пусна алфа форума вии искате даме махате :rotfl: снощи ми предлагаха една алфа като твойра от автовоза за 2200 че свали на 1800 и с едни приятели се чудихмте дали дая вземем за праста там даса кефим дая тозмозим 2000 т.с
тее даеба аз се чудих що невървят новите опели дизелчетатат
да бе пък бензиношите алфа са на опел :):):):):)
братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене :lol: :lol: :lol:
jimmyfloyd
29-03-2008, 11:55
дебре накъде отиде темата ;) само един съединител да сменя и ще видим опел-а ;) няма нужда да се карате тука :lol: :!:
братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене :lol: :lol: :lol:
шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си ;)
бе не ми се коментира
Sergey_gigov
29-03-2008, 12:12
Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа :wink:
по това време и аз живеех в софия - и аз го видях как стана - бая страшничко си беше
шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си ;)
бе не ми се коментира
щом казваш така дае нека някой ми изтрие мненията , че доста хора от форума се засегнаха за сметка на мойта забава :lol:
Никой не се е засегнал - просто няма как да ни засегнеш :idea:
Въпроса е, че не си ни приятен, ако все още не си разбрал :lol:
И вместо да искаш някой да ти трие мненията, просто спри да пишеш или промени тона, и наклона :idea:
Sergey_gigov
29-03-2008, 15:22
е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо
ludkanar
29-03-2008, 17:58
брат според мен опела няа никав шанс след като си с чип.тва е 175-180 коня с турбо а астрата 150 без нищо.аз се бегах с едно А3 1.8т +чип и ме би с малко а мойта нема нищо сток :lol: такаче даваи за спорта кво му плащаш.поздрави и успех
е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо
един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо :? по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам
Nasko_77
29-03-2008, 22:01
JTD-то 8)
П.С чакаме.
Alfamaniak
30-03-2008, 00:29
Аз съм се пробвал с такава Астра в движение не от място по пътя за Дупница, Опела нямаше никакъв шанс :idea:. Пича беше много коректен и се поздравихме когато се отбих към Кюстендил :wink:
Абе адаш каде се губиш нете бях виждал да пишеш с месеци :lol:
Sergey_gigov
30-03-2008, 12:24
един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо :? по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам[/quote]
е то всеки ти отстъпва вече повече от месец - ти се насра - качи ни се на главите
По темата- Алфата пада с много, ако Астрата е читава и със стария мотор. Ако Астрата е със Еко-ташак пада със сигурност тя.
До Гайдата - изпусни въздуха от тая гайда (балон) и слез на земята. Всички знаят, че С20ХЕ върви много, защото на тоя мотор най-важното нещо за да върви така не е правено от долнопробната марка Опел. Колкото да твойта Корса тя не е с хубавата глава за да върви. Ако си купиш С20ХЕ ,тогава може да претендираш, че имаш кола. Засега си с кофа за боклук, но на колела.
Запитай се защо Косуърт си взеха добрата глава на С20ХЕ и оттам нататък Опел нямат вървежен мотор. Отговорът е: На Косуърт не им се работи с Опел, защото от Опел кола не става. Това е боклук за всекидневно безразлично придвижване, и нищо повече. Опел през всичките си години участие в състезания от всякакъв вид не можаха да покажат нищо. Защо преди години в DTM не успяха да натупат Алфа поне веднъж? Ами защото сами се правеха мотора (без помощ от Косуърт) и съответно бяха винаги на 3-то място. Толкова за Опел. :!:
Absente_
30-03-2008, 14:21
аз на бояна съм виждал как 2ка С20ХЕ пада от 1.8 екосмеха , ама сигурно е било от шофера
Небеше от шофиора... Просто Мартин неси признава че екотека е пипнат :lol:
vikoalfa
31-03-2008, 22:57
Я глеите кво прави Мохера с неква Фастра
:lol: :lol: :lol: Червения дзвер кво прави а а а па ние се чудим за 156 :twisted:
http://zazz.bg/play:445423b9
Такава алфа ще има успех само от 110 на 5-та предавка. От място, ако всичко е наред, ще падне :!:
Просто трябва да видите какви времена дава чипосан 2,4 и С20ХЕ. Само да ви светна че такива астри сток почти не останаха. Време от 15,6 сек. е напълно постижимо за астрата на 400 метра. От място според как е правена - 7,8-8 секунди и макс. скорост над 220. Това по ГПС. Много харесвам джесиките и затова ги познавам много добре :wink: .
против Ц20ХЕ нищо лошо, тоя двигател с това купе цепи всяка алфа в класа ;) ..... асрата на старта ша сцепи поне с 15 метра и после никъде ама никъде няма да изостане... просто попадате на опели кошници........ една от малкото фирми която се занимава със състезателни части за алфа прави ц20хе ;)
Напълно подкрепям!!!
Е какво стана с въпросната гонка.А за тия големите разбиратели .... Ц20Хе няма значение с коя глава е , винаги върви извънземно.А колегата с алфата да каже резултата.
Nasko_77
20-04-2008, 20:25
Брех... чак пък Извънземно :roll: :lol:
Имах предвид, че няма разлика с коя глава е , но както и да е , интересен ми е резултата.