Log in

View Full Version : Astra Gsi и 156 2.4 печка

jimmyfloyd
28-03-2008, 18:23
Някой да се е дърпал с GSI ? и ако е така каде са му силните и слабите страни :) мисля да се пусна със една такава :roll:

gaidata
28-03-2008, 18:47
Някой да се е дърпал с GSI ? и ако е така каде са му силните и слабите страни :) мисля да се пусна със една такава :roll:

ако е c20xe(2000 16в 150 коня) ще те бие :lol:

TaNo
28-03-2008, 18:49

e не се знае с сигорност, на печката имаш ли чип или е чиста

gaidata
28-03-2008, 18:50

щом казваш така да бъде

TaNo
28-03-2008, 19:02

щом казваш така да бъде

Ма човек тва е старата Астра около 93-4 год. гледам дава времена до 100 км. около и над 10 секунди алфата е под 10 сек. и мисла че може да го дръпне незнам

156
28-03-2008, 19:07

щом казваш така да бъде
Мат'рял за размишление ;) http://uk.youtube.com/watch?v=lPos_haDSZQ Чак ми става жал за голфчето, как изрева само :cry:

jimmyfloyd
28-03-2008, 19:14
Алфата е с чип ;) а астрата е 150 коня :)

hristiqn
28-03-2008, 19:15
Пробвай ако имаш 4ип ;) Интересен ми е резултата макар да мисля,4е Астрата ще те накаже :roll: И все пак твоя мотор понавървява доста доволно с 4ип :twisted: Единствения ти проблем да биеш Астрата са килограмите ;)

jimmyfloyd
28-03-2008, 19:17
Пробвай ако имаш 4ип ;) Интересен ми е резултата макар да мисля,4е Астрата ще те накаже :roll: И все пак твоя мотор понавървява доста доволно с 4ип :twisted: Единствения ти проблем да биеш Астрата са килограмите ;)
тия дни ще бъде и ще кажа резултатите тука тогава :D

gigi
28-03-2008, 21:27
Ако ти е хубав чипа и караш добре даже и да върви можеш да я биеш без проблем, но ако е правена трудничко, зависи колко е правена де. Остави малко нафта и махни всичко излишно ако искаш де, резервна гума ала бала... Успех

jimmyfloyd
28-03-2008, 21:33
ми двигателя на 100% използва мощността си :) са нема как да точа утре 50 литра нафта....ще пробвам така...той си е бая шофиор ама в крайна сметка е важно смях да става :D

fnt
28-03-2008, 21:34
Ако ти е хубав чипа и караш добре даже и да върви можеш да я биеш без проблем, но ако е правена трудничко, зависи колко е правена де. Остави малко нафта и махни всичко излишно ако искаш де, резервна гума ала бала... Успех
ШШШШШШт да не те чуе някой от опел, че ще стане страшно :lol:
Надявам се Алфата да бие :wink: .

jimmyfloyd
28-03-2008, 21:46
ебахти аз що си мисля че няма място за сравнение :D:D:D дейби и изкорубените опели утре ще садера асвалта :X

gigi
28-03-2008, 21:58
Извинявам се за спама ама току що се сетих че днеска на една вектра тия 92 където са на цариградско и беше паднал задният мост :roll: :roll:

TaNo
28-03-2008, 22:05
Извинявам се за спама ама току що се сетих че днеска на една вектра тия 92 където са на цариградско и беше паднал задният мост :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol:

Sergey_gigov
29-03-2008, 01:44
пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали

vikoalfa
29-03-2008, 10:10
СТига бе,насрахте цялата тема направихте анти Опел тема.Аз имам Вектра и съм доволен,има си плюсове има и минуси проблем с ръждата няма,а пък с 33ката имам.Моля модераторите да оправят тема.
Успех на колегата с 166,давай да заставате на чертата и да чуем резултата

gaidata
29-03-2008, 11:12
както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат :lol:

ne0
29-03-2008, 11:13
против Ц20ХЕ нищо лошо, тоя двигател с това купе цепи всяка алфа в класа ;) ..... асрата на старта ша сцепи поне с 15 метра и после никъде ама никъде няма да изостане... просто попадате на опели кошници........ една от малкото фирми която се занимава със състезателни части за алфа прави ц20хе ;)

ne0
29-03-2008, 11:15
както казах в една от темите има виждал съм и изгнили алфи стари също като опелите от 85 до 94 а относно гонката напишете в опел форума тая алфа срещу астра гси 16в и ще стане интересно доста хора ще откликнат :lol:

непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система

gaidata
29-03-2008, 11:21

непълнолет престани да пишеш шото ща изгоним..... писна ми от недорасли компютърни рейсъри дето не знаят къде е капачката на резервоара и са правят на звезди в слънчевата система

прав си незнам понеже съм на :gas: :gas: :gas: :gas: :gas: пропан бутан рейсинг forever

ne0
29-03-2008, 11:28
консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам

gaidata
29-03-2008, 11:30
консервен компютърен запустиняк ..... ша ма разбереш ли или ша та разконсервирам

ще се обиждаме ли ?

ne0
29-03-2008, 11:33
не ша са целуваме ;)

gigi
29-03-2008, 11:37
пак ли бре преди няколко години беше паднал задния мост на един кадет на цар борис III посока перник - моста беше фръкнал чак на тролейната линия и ги беше блокирал - (ръжда тунинг) :P
за хлопелите има една приказка че с времето стават все по- бързи - много олеквали
Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа :wink:

gaidata
29-03-2008, 11:38
не ша са целуваме ;)

аа тъй по добре щото се уплаших викам си ще ми сложат бан че пак тряя регвам наново, таман ми стана хоби като си пусна компиутара и даси пусна алфа форума вии искате даме махате :rotfl: снощи ми предлагаха една алфа като твойра от автовоза за 2200 че свали на 1800 и с едни приятели се чудихмте дали дая вземем за праста там даса кефим дая тозмозим 2000 т.с

тее даеба аз се чудих що невървят новите опели дизелчетатат

ne0
29-03-2008, 11:39
да бе пък бензиношите алфа са на опел :):):):):)

gaidata
29-03-2008, 11:44

братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене :lol: :lol: :lol:

jimmyfloyd
29-03-2008, 11:55
дебре накъде отиде темата ;) само един съединител да сменя и ще видим опел-а ;) няма нужда да се карате тука :lol: :!:

ne0
29-03-2008, 12:10

братле ако си забелязал в темите който съм писал само с тебе несъм се заяждал понеже доколкото съм чувал си се занимавал доста по колата и си нещо като идол за хората с 145-ци елвала че има такива като тебе да дава надежди на другитте , много ме учуди как неиздържа и почна дасе занимаваш с мене :lol: :lol: :lol:

шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си ;)
бе не ми се коментира

Sergey_gigov
29-03-2008, 12:12
Пак спама ама..... на тоз кадет на цар борис му падна моста пред мене, щяхме се утрепеме там. Аз гонех светофара и като мина през релсите фръкна мосто и то хубаво ама нито от ляво нито отдясно да го заобикола та минах на по 5 сантиметра. Ама това е доста отдавна поне преди 5 год най малко.....
А гайда баце престани щото на опел където свършват моторите на Алфа там почват а и единственият им читав е старата 2-ка, пък и незнам защо новите им дизелови мотори са от Алфа :wink:

по това време и аз живеех в софия - и аз го видях как стана - бая страшничко си беше

gaidata
29-03-2008, 12:15

шиж се га гайда ли си, флейта ли си, саксофон ли си, сифон ли си... по принцип и аз се забавлявам по форумите ама понякога мещата си имат граници. Аз споровете си ги решавам по пистите не пред компа и затова съм престанал да спамя и да се надминетвам за тоя де духа.
За автовоза нема коментира... шото те разбирам че не си достатъчно акълен за да разбереш колко не си ;)
бе не ми се коментира

щом казваш така дае нека някой ми изтрие мненията , че доста хора от форума се засегнаха за сметка на мойта забава :lol:

Kuku
29-03-2008, 12:26
Никой не се е засегнал - просто няма как да ни засегнеш :idea:
Въпроса е, че не си ни приятен, ако все още не си разбрал :lol:
И вместо да искаш някой да ти трие мненията, просто спри да пишеш или промени тона, и наклона :idea:

Sergey_gigov
29-03-2008, 15:22
е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо

ludkanar
29-03-2008, 17:58
брат според мен опела няа никав шанс след като си с чип.тва е 175-180 коня с турбо а астрата 150 без нищо.аз се бегах с едно А3 1.8т +чип и ме би с малко а мойта нема нищо сток :lol: такаче даваи за спорта кво му плащаш.поздрави и успех

gaidata
29-03-2008, 18:17
е нали трябва да ви се смее няма да му е интересно ако промени нещо

един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо :? по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам

Nasko_77
29-03-2008, 22:01
JTD-то 8)

П.С чакаме.

Alfamaniak
30-03-2008, 00:29
Аз съм се пробвал с такава Астра в движение не от място по пътя за Дупница, Опела нямаше никакъв шанс :idea:. Пича беше много коректен и се поздравихме когато се отбих към Кюстендил :wink:

acko88
30-03-2008, 01:16
Абе адаш каде се губиш нете бях виждал да пишеш с месеци :lol:

Sergey_gigov
30-03-2008, 12:24
един интелигентен човек + това по голям от мен въобще неби ми обърнал внимание !!! ако сте чували приказката по-умния отстъпва. всеки отвъща с агресия и сси мисли че ще промени нещо :? по пътя на логигата си помислете кой си мисля че е по умния и после що се забавлявам[/quote]

е то всеки ти отстъпва вече повече от месец - ти се насра - качи ни се на главите

Bobi_33
30-03-2008, 13:52
По темата- Алфата пада с много, ако Астрата е читава и със стария мотор. Ако Астрата е със Еко-ташак пада със сигурност тя.

До Гайдата - изпусни въздуха от тая гайда (балон) и слез на земята. Всички знаят, че С20ХЕ върви много, защото на тоя мотор най-важното нещо за да върви така не е правено от долнопробната марка Опел. Колкото да твойта Корса тя не е с хубавата глава за да върви. Ако си купиш С20ХЕ ,тогава може да претендираш, че имаш кола. Засега си с кофа за боклук, но на колела.
Запитай се защо Косуърт си взеха добрата глава на С20ХЕ и оттам нататък Опел нямат вървежен мотор. Отговорът е: На Косуърт не им се работи с Опел, защото от Опел кола не става. Това е боклук за всекидневно безразлично придвижване, и нищо повече. Опел през всичките си години участие в състезания от всякакъв вид не можаха да покажат нищо. Защо преди години в DTM не успяха да натупат Алфа поне веднъж? Ами защото сами се правеха мотора (без помощ от Косуърт) и съответно бяха винаги на 3-то място. Толкова за Опел. :!:

Absente_
30-03-2008, 14:21
аз на бояна съм виждал как 2ка С20ХЕ пада от 1.8 екосмеха , ама сигурно е било от шофера

acko88
30-03-2008, 15:40
Небеше от шофиора... Просто Мартин неси признава че екотека е пипнат :lol:

vikoalfa
31-03-2008, 22:57
Я глеите кво прави Мохера с неква Фастра
:lol: :lol: :lol: Червения дзвер кво прави а а а па ние се чудим за 156 :twisted:
http://zazz.bg/play:445423b9

Andy
14-04-2008, 23:01
Такава алфа ще има успех само от 110 на 5-та предавка. От място, ако всичко е наред, ще падне :!:
Просто трябва да видите какви времена дава чипосан 2,4 и С20ХЕ. Само да ви светна че такива астри сток почти не останаха. Време от 15,6 сек. е напълно постижимо за астрата на 400 метра. От място според как е правена - 7,8-8 секунди и макс. скорост над 220. Това по ГПС. Много харесвам джесиките и затова ги познавам много добре :wink: .

mimo_
15-04-2008, 09:54
против Ц20ХЕ нищо лошо, тоя двигател с това купе цепи всяка алфа в класа ;) ..... асрата на старта ша сцепи поне с 15 метра и после никъде ама никъде няма да изостане... просто попадате на опели кошници........ една от малкото фирми която се занимава със състезателни части за алфа прави ц20хе ;)
Напълно подкрепям!!!

Манолов
20-04-2008, 19:54
Е какво стана с въпросната гонка.А за тия големите разбиратели .... Ц20Хе няма значение с коя глава е , винаги върви извънземно.А колегата с алфата да каже резултата.

Nasko_77
20-04-2008, 20:25
Брех... чак пък Извънземно :roll: :lol:

Манолов
20-04-2008, 20:55
Имах предвид, че няма разлика с коя глава е , но както и да е , интересен ми е резултата.