View Full Version : Супер дразнещо прискърцване при студен старт......
Та като я паля сутрин след запалване нещо прискърцва ( Ама не е свирене на ремък ) много дразни някой да е имал такъв проблем??
Furious 155
28-03-2008, 21:20
Та като я паля сутрин след запалване нещо прискърцва ( Ама не е свирене на ремък ) много дразни някой да е имал такъв проблем??
Откъм стартера ли е ? Ако да има едни тефлонови шайби дето така вият. Те спират реално ротора след като ти запали мотора.
Cuore_Sportivo
29-03-2008, 11:15
то ако не е от мотора - от интериора може да е от 100 хиляди места . . .
Аа не, от мотора е щот се чува силно и само при студен старт... А иначе никви проблеми ама ме ДРАЗНИ.
Колега я разкажи кви са тия шайби
Furious 155
29-03-2008, 21:29
Аа не, от мотора е щот се чува силно и само при студен старт... А иначе никви проблеми ама ме ДРАЗНИ.
Колега я разкажи кви са тия шайби
Ами аз не съм ги виждал, но знам че има две мисля тефлонови шайби за успокояване на стартера, след запалване и те се позиносват с годините. Имало вариатн да се свали стартера и да се сложат наобратно, но не давало дълготраен ефект, а работата по проблема била доста. Това ми обясниха на мен, при подобно изсвирване от стартера като запаля ;)