Log in

View Full Version : Предните колела ми стоят разкрачено, а не съм я удрял??

mancheff
29-03-2008, 09:37
преди не го бях забелязъл, но мисля че е защото тогава не са били в това положение, ходих на реглаж след смяна на ходовата част, регулираха ги да сочат направо, но те са разкрачени ето така / \
като не съм я удрял, знаете ли от какво може да е, все си мисля че този проблем се появи доста след като я купих и не мога да си обясня от каде, преди съм карал пежо и се разкрачиха, но задните колела, оказа се че при взички пежа се появявал този проблем

dimo
29-03-2008, 09:57
ако ти се разклечи отзад има едни ремотни комплектчета взимаш си едно и оправяш .Отпред първо на стенд и оглед на ходовата част включително пружини и амортесьори от там на татък ще ти кажат какво да правиш .

JORDI
29-03-2008, 10:03
Не си писал никъде за каква кола става въпрос! Но аз навремето карах Alfa 33, 1.8TD и тя имаше доста сериозен наклон на предните колела, но се оказа /и по каталозите/, че е фабрично заложен! Така че , ако това е модела ти, карай си спокойно! Само дето ще трябва да сменяш местата на гумите през определени километри!

mancheff
29-03-2008, 10:54
model 145, 1997

ne0
29-03-2008, 11:30
имаш носачи от мареа

galinves71
29-03-2008, 12:50
преди не го бях забелязъл, но мисля че е защото тогава не са били в това положение, ходих на реглаж след смяна на ходовата част, регулираха ги да сочат направо, но те са разкрачени ето така / \
като не съм я удрял, знаете ли от какво може да е, все си мисля че този проблем се появи доста след като я купих и не мога да си обясня от каде, преди съм карал пежо и се разкрачиха, но задните колела, оказа се че при взички пежа се появявал този проблемпри пежата е така защото са на турсиони а при теб мисля че не си улучил правилния регулаж-мастер

galinves71
29-03-2008, 13:05
абе колега тази тема на колко места си я пуснал?

mancheff
29-03-2008, 15:34
na tova i v obsht tehni4eski razdel sum pusnal temata, a na regulaj hodih na okolovrustnoto na "diana" mai se kazvashe, zna4i e vuzmojno da se regulirat ot taka / \ da stanat taka | | ? tova li mi kazvash

mancheff
29-03-2008, 15:35
tova / \ e pri izgled ot pred ne otgore

КОЛЕГА, ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Има правила!

hsr
29-03-2008, 16:06
Правила има, но явно не ги е чел .Защото ако беше отделил 5 мин. да ги прегледа поне бегло, щеше да знае освен за кирилицата и за това, че една тема не се пуска повече от веднъж :!:

galinves71
29-03-2008, 21:59
na tova i v obsht tehni4eski razdel sum pusnal temata, a na regulaj hodih na okolovrustnoto na "diana" mai se kazvashe, zna4i e vuzmojno da se regulirat ot taka / \ da stanat taka | | ? tova li mi kazvashколега като сменях каре на пежото след регулажа на предницата ми бяха врътнали колелетата така че като волана е направо те стояха настрани,направих им рекламация и ги оправиха .лошото при нашите сервизи е че гледат колкото си може повече клиенти(защото в повечето от тях майсторите са на %)и това рефлектира на качеството на услугата.знаете ле че смяна на каре отнема не повече от 1час а моето стана от сутринта 9 до 15 часа след обяд,защото 1 монтьор обслужваше 3 подемника и също даваше консултации в магазина който е в сервиза

Xtrime7
29-03-2008, 22:28
na tova i v obsht tehni4eski razdel sum pusnal temata, a na regulaj hodih na okolovrustnoto na "diana" mai se kazvashe, zna4i e vuzmojno da se regulirat ot taka / \ da stanat taka | | ? tova li mi kazvashколега като сменях каре на пежото след регулажа на предницата ми бяха врътнали колелетата така че като волана е направо те стояха настрани,направих им рекламация и ги оправиха .лошото при нашите сервизи е че гледат колкото си може повече клиенти(защото в повечето от тях майсторите са на %)и това рефлектира на качеството на услугата.знаете ле че смяна на каре отнема не повече от 1час а моето стана от сутринта 9 до 15 часа след обяд,защото 1 монтьор обслужваше 3 подемника и също даваше консултации в магазина който е в сервиза

Това в кой сервиз е колега;да не е в МОТО ПФОЕ(бившето).

gogo23
29-03-2008, 23:43
те италянците ги дават малко разкра4ени предниците,отиди на стенд,ама при някои дето знае какво прави

galinves71
30-03-2008, 14:24

Това в кой сервиз е колега;да не е в МОТО ПФОЕ(бившето).не брато в нови пазар

nhg
30-03-2008, 15:19
колега, веднага се обърни към някой читав сервиз/стенд
явно големи 'разбирачи' са ти правили реглажа...

jjkale
31-03-2008, 02:34
стенд и оглед на ходовата част

blabla
31-03-2008, 10:15
Абе колега, сигурен ли си, че е разкрачена, защото може така да ти се струва заради предната броня. Аз мисля, че вчиски 145ци след фейслифта особено (а може и предните модели) изглеждат леко разкрачени, защото гумите се виждат отстрани на предната броня скосено и има малко ефект. Я, качи една снимка отпред да видим как ти стои :wink:

traiko_89
31-03-2008, 21:20
при предно предаване предницата се прави отворена , и кажи отворрена или затворена е предницата че с тия чертички не зацепвам