View Full Version : борд компютър
silver_power
29-03-2008, 16:23
Привет,
имам едно питане към Вас, а то е следното: едно приятелче има Алфа 155, набор 93 1.8ТС и иска да й сложи борд компютър... та възможна ли е да стане тази процедура, изобщо къде се намира дисплея на тези които я имат фабрично тази екстра?
Съжалявам ако темата Ви се стори глупава, доста рових из форума и не видях да е дискутирана преди!
Благодаря предварително на отговорилите
ALFA CORSE
29-03-2008, 16:30
Привет,
имам едно питане към Вас, а то е следното: едно приятелче има Алфа 155, набор 93 1.8ТС и иска да й сложи борд компютър... та възможна ли е да стане тази процедура, изобщо къде се намира дисплея на тези които я имат фабрично тази екстра?
Съжалявам ако темата Ви се стори глупава, доста рових из форума и не видях да е дискутирана преди!
Няма такова нещо при 155.
Май Dedra имаха...
silver_power
29-03-2008, 16:34
Фабрично не излизат с такава екстра, дори и най-високото оборудване? :shock: Значи да разбирам, че няма как да се сложи?
п.п на моята кола(не е италянска) дисплея, който е доста голям и показва доста полезна информация (че даже и гласова) е в таблото при скоростомера и колегата с Алфата, за който питам доста се зариби и за това ме помоли да Ви попитам, но май ще го разочаровам :?
[quote="silver_power":2b2dbrp9]Привет,
Няма такова нещо при 155.
Май Dedra имаха...[/quote:2b2dbrp9]
Има...има :idea: :roll: :idea: ...само, че не говори с приятен женски глас и не прави :whistle: ..като френските..на всички 2.0 литрови 155 има едно дисплече под климатроника, или врътките за парното - което показва ниво на масло,запушен катализатор, износени накладки, ниво на охл. течност....и т.н....скромно е!...но се води борд комп.