PDA

View Full Version : Откраднаха ми споилера при НБУ!Възнаграждение за инфо!

cassillas
30-03-2008, 19:08
:death:

crazy_dude_
30-03-2008, 19:44
За съжаление при липсваща част май не плащат :(( Много гадно, колега.
Да си го спипал, докато го краде...там да го оставиш :(

cassillas
30-03-2008, 22:19
:evil:

търтей
30-03-2008, 22:29
батенце пий една студено вода/бира изпуши две цигари и не го зимай толкова навътре :wink:

tokata_pz_flex
30-03-2008, 23:03
Кофти случка .. дано се оправят нещата

krsapunov
31-03-2008, 00:28
Много неприятно. Аз също уча в НБУ, а май не сме само аз и колегата cassillas, на някой му бяха разбили GTV-то. А и имам доста пострадали приятели които не са с Алфи, мислълта ми е, че май нямаме избор и трябва да ползваме платените паркинги (не изключвам варианта и те да имат нещо общо). Нервите ни, поне моите струват повече от 3лв...

gigi
31-03-2008, 00:45
Кофти колега :( Наркоманчета от овча купел си се разхождат безнаказано вече 5 месец сигурно. Куките въобще не ги е.е и нищо не правят по въпроса освен да издават бележки. Единият мнооооого бой яде....... По принцип може да се направи пунта и да се гепат и тогава...... :twisted: :twisted: ама загубеното време и нерви няма никои да върне. Лошото е че досега само за плеяри бях чувал, но щом са гепили и спойлер утре може и без гуми да се окаже някой. :? Къде ще спираме незнам.

VFTI
31-03-2008, 02:21
И аз спирам...За сега не са ми гепили нищо...Аз спирам покрай новия блок и отзад до задния вход на НБУто-кафето където е... Но като чета все повече се притеснявам... Иначе 5лв. всеки ден за бензин +3лв. за паркинг на мен ми идват повечко :? :?

Иначе на приятел, който живее в този новия блок ми окрадиха цялото БМВ.. лайсни,фарове, мигачи,огледало...И това само защото бил уморен и не го прибрал в подземния гараж една вечер :?

mim
31-03-2008, 10:54
добре че завърших и вече не ходя там, ама още имам да оправя дипломната работа

а бе това ми насмърдява, до преди година имаше само одрани коли и откъртени огледала заради гъчканицата, но денем никой не е изревавал, че са му отмъкнали нещо
а съм спирала по какви ли не забутани ъгли, дори с Алфо

Stoyan Georgiev
31-03-2008, 11:32
на поляната зад спирката, точно срещу охраняемия е доста открито място, аз все там паркирам и не са шитнали нищо досега, а съм спирал с доста различни коли :)

кофти случка иначе, наркоманчетата и представителите на ромското малцинство наоколо не спят никога... :evil:

cassillas
31-03-2008, 18:40
1

The_Game
31-03-2008, 19:34
Мамица*а им мършава. Само дървото за такива. :death:

Съжелявам че не си го спипал на място. :?

Ще се оглеждам за такава обява. :roll:

cassillas
31-03-2008, 19:43
1

raiders
01-04-2008, 00:13
Кофти колега, иначе и мен ме кефи много такъв спойлер, а ти можеш ли да си го познаеш? и нали знаеш, че може да е препродаден 3-4пъти

и как се захваща, та са ти го свалили лесно?

KirilSol
01-04-2008, 08:30
кофти случка колега...я поразпитай тук

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=22302

bouncer
01-04-2008, 10:13
вчера към 9:10 срещу новият паркинг на НБУ биде гепен един боклук, който всячески се опитваше да отвори едно пежо 206......мммдаааааа
бяхме 8 човека и почти всички бяхме пострадали по един или друг начин от набезите на боклуците! забавно беше......а тоя дебил скоро няма да пипа коли.....

Raddo
01-04-2008, 13:45
На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост :twisted: Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед... :twisted:
Скоро скоро здравословното му състояние няма да му дава възможност да краде...
:twisted: :twisted: :twisted:

Бобби
01-04-2008, 13:48
[quote="cassillas"]Ето снимка на откраднатия споилер![/quote
]
Виж в раздел продава :idea: ....май е излезнала твоята "обява" :roll:

156
01-04-2008, 14:59
На 23.03 ми разбиха колата пред зоопарка в София и ми свиха СД-то... избеснях... Ноо на този свят имало справедливост :twisted: Тази събота пред нас на ул. Бигла в кв. Лозенец спипахме едно лайно от Надежда да пипа колата на един съсед... :twisted:
Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"

bager
01-04-2008, 15:29
Пичове, по-леко с изказванията!
Не можем да набеждаваме някой, ей така. Прегледайте всички мнения на този потребител и ще видите, че има спойлера от преди да изчезне на колегата неговия.

Бобби
01-04-2008, 15:45
Пичове, по-леко с изказванията!
Не можем да набеждаваме някой, ей така. Прегледайте всички мнения на този потребител и ще видите, че има спойлера от преди да изчезне на колегата неговия.
:oops: ...ако е така!!!...може поне да си го купи изгодно ....SORRY...не ставам за ченге :roll:

lyuli
01-04-2008, 18:30
Как разбрахте че е от надежда ? Иначе много внимавайте и по малките улички окло НДК и 22ро, мен там ме "севтосаха"

Точно там са ми крали радиото от колата (предишната) посред бял дена и с кучето вътре.......... :twisted: яко наркоманчета има там :twisted: :twisted: :twisted:

cassillas
01-04-2008, 22:38
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! :P

DanewRomeo
01-04-2008, 22:42
вчера към 9:10 срещу новият паркинг на НБУ биде гепен един боклук, който всячески се опитваше да отвори едно пежо 206......мммдаааааа
бяхме 8 човека и почти всички бяхме пострадали по един или друг начин от набезите на боклуците! забавно беше......а тоя дебил скоро няма да пипа коли.....

Насилието ме отвращава, но в случая мога да кажа само - ЕВАЛА! Бой по кратуните на въпросната измет!

EvgeniiM
01-04-2008, 22:52
И примерно сега намирам пребития в коя болница е , посещавам го и му давам подходящия адвокат -както хубаво си си признал тук на всеослушание -тежка телесна -хоп десятка- и вервай ми наркомана ще се оправи ама твойта халка едва ли

cassillas
01-04-2008, 22:58
[

trouble
02-04-2008, 00:32
И примерно сега намирам пребития в коя болница е , посещавам го и му давам подходящия адвокат -както хубаво си си признал тук на всеослушание -тежка телесна -хоп десятка- и вервай ми наркомана ще се оправи ама твойта халка едва ли

Нещо май ги защитаваш...аз предлагам cassillas да вземе да го намери тоя боклук и да го черпи а? Или сега ще се опиташ да ми обясниш как може с мирни средства и съдилища да се оправят нещата, със законови мерки и така нататък.....що ли ми става смешно....

Pinky
02-04-2008, 04:47
щото не разбираш основите на обществата. За такива случаи знанието се набива по грубия начин.

vovata
02-04-2008, 07:02
щото не разбираш основите на обществата. За такива случаи знанието се набива по грубия начин.

И аз не съм агресивен но всичко си има граници :evil:

ludkanar
02-04-2008, 11:52
аз тва чакам само да вида как някакъв мърляч ми сваля нещо от колата,първо щего бия яко...ама много яко,после си слагам теглича на колата и щего поразходя малко-дасе повлачи 500 метра зад мен и после направо в районното :twisted: :twisted: :twisted:

morfius
02-04-2008, 11:54
За ваше съжаление Евгени е прав.
Правораздавателната ни система се контролира така, че да защитава престъпниците, защото те хранят тия дето я контролират.
Та правете с такива каквото искате, но го правете така, че да няма доказателства и не се ХВАЛЕТЕ!

fred
02-04-2008, 14:57
Да ги натупат бива, но нищо повече според мен не трябва да има.

EvgeniiM
02-04-2008, 14:59
Абе в конкретния случай е недоказуемо защото не може да се докаже точно кой от осемте е нанесъл телесна повреда примерно, написах го защото познавам доста хора и от двете страни и не е редно да ги пишете тея неща. И на мен са ми крали броня от колата ама си я намерих и директно при кварталния- след два часа си я взех- човека си ги знаеше , приключи се с връщане- оттогава колата не се пипаше поне 10 години. Та има законови начини всичко да се реши- хвани го , обади се на 166, ако споменеш че си въоръжен идват до минута, и то по много. Сега ще каже някой че жаля крадците а трепя кучета- ми едните не са ми симпатични

bouncer
02-04-2008, 15:49
колега прав си за изказването и за вбъдеще ще го имам предвид, НО относно полицията у нас имам някои съмнения. защо след като знаят от 6-то РПУ че този район е проблеме няма постоянни патрули? от началото на годината аз бях 30 човек подал жалба в районното и нищо. пък и там неква тетка ми се скара че как разбираш ли може да не знам как се казва уличката като съм си паркирал колата преди това там...както и да е да е жива и здрава майка й! още един случай ще ти дам за пример. Хоби ми е една много интересна игра наречена Еърсофт. в общи линии това е симулация на военни действия с пушки, които са 1:1 с оригинала и можеш да ги различиш само след много обстойно вглеждане. Нашият отбор провежда редовно тренировки на открито и веднъж се събрахме близо то ТЕЗ земляне в едни изоставени постройки. бяхме предупредили всички налични пазачи и искахме от тях позволение...но сме пропущили един от тях в бързината. и виждайки как се изсипваме 3 коли маймуни с камуфлажи и автомати в ръце човека естествено вика полиция. и тук започва веселото. изсипват се 3 патрулки в удобен интервал от по 5 минути. слизат нашите бюстители на реда от патрулката с ръце джобовете и се приближават към нас нехайно.."момчета може ли да дойдете да се видиме за малко" казва единия вадейки си едната ръка от джоба и почесвайки си умната главоца под спарената фуражка. и тук сега идва моралния въпрос - ами ако бяхме действаща терористична група или просто сбирщина психари недоволни от системното избиване на чилийсия земекоп от бракониери? ако автоматите бяха истински? Ми пич аз и от тука те виждам прекрасно през оптиката бе! както ни идваха през 5 минути можехме да ги опукаме че и да ги онодим поединично! срам! тва ако беше истинска държава за секунди щяхме да сме помляни на земята с пушки дълбото навряни в сфинктерите за назидание! а он ми се чеше и не пита може ли разбираш ли да се видиме за малко! как така може ли бе??!?! макарова вън и шутове! нема братко! че чак такъв дружески пита "Момчета може ли да видя тея пушкала" бах го! дълбоко съм разочарован. добре че после ни заведоха дружно за очна ставка в заветното 6-то на включени сирени с кордон та да ми се дигне малко уважението....обаче точно пред 6-то един черен брат ром с раздънкан пасатор така отеба сирените че щехме да се изтрепем заради него! нема сирени нема лаби нема нищо - он си минава и чак пцуе куките...хахахаха голям смях беше. пред 6-то стресирахме доволо няколко омърлушени чаавета с войнствения си вид, писахме квот писахме посмяхме се с полицаите и айде пак в пълно бойно към колите! някой сигурно си помисли че правим революция и завземаме властта!

EvgeniiM
02-04-2008, 16:03
въпроса опира до районно, до това къде кой вършее в момента и трябва да го пазят и т.н. в Люлин вечер не мож се размина от патрулки. Откак пуснаха маргините вечер пред на Черепа офиса има по една или две патрулки постоянно , даже са едни и същи момчета- чия заповед е - ако некой смее да пита .Та конкретно за около университет -ми ако няма редовни потребители на екстри - нема кво да се пази. Полицаите и те са хора и все по-малко го раздават рамбовци ,абе дълга тема не за пред хората.

Raddo
03-04-2008, 11:00

Ми взехме му личната карта докато дойде полицията...
Между другото ние, че го ошамарихме, ошамарихме го, но тези от 4-то РПУ като дойдоха какъв бой му хвърлиха... То със станцията по главата, то с ритници, то с един фенер с доста дълга дръжка... И тъкмо си реших, че това ще му е и от джоба му изпаднаха едни клещи и още някакво желязо и хайде всичко отначало, кубинки, фенери и.т.н.
Принципно и аз съм против насилието но за такива само бой.
Мойто СД го бях взел миналото лято за 230 лв. не беше кой знае какво но е беше и боклук, и някакво лайно да ми го свие, да ми изкърти ключалката и жабката... Еми не вярвам, че някой от нас бере парите от дърветата... Пък и не парите са най-важни в момента, всеки от нас работи за тях, докато боклуци като онзи по цял ден мерят улиците и се чудят каква простотия да направят...
Еми може да не е правилно но изпитах удоволствие докато ревеше когато го мачкаха полицайте...

156
03-04-2008, 11:50

Ми взехме му личната карта докато дойде полицията...
Между другото ние, че го ошамарихме, ошамарихме го, но тези от 4-то РПУ като дойдоха какъв бой му хвърлиха... То със станцията по главата, то с ритници, то с един фенер с доста дълга дръжка... И тъкмо си реших, че това ще му е и от джоба му изпаднаха едни клещи и още някакво желязо и хайде всичко отначало, кубинки, фенери и.т.н.
Принципно и аз съм против насилието но за такива само бой.
Мойто СД го бях взел миналото лято за 230 лв. не беше кой знае какво но е беше и боклук, и някакво лайно да ми го свие, да ми изкърти ключалката и жабката... Еми не вярвам, че някой от нас бере парите от дърветата... Пък и не парите са най-важни в момента, всеки от нас работи за тях, докато боклуци като онзи по цял ден мерят улиците и се чудят каква простотия да направят...
Еми може да не е правилно но изпитах удоволствие докато ревеше когато го мачкаха полицайте...

Леле, тоя човек е пътник както го описваш, добре че не ти е била под ръка бухалката с огледалата :)

cassillas
03-04-2008, 18:59
1

Gho5t
04-04-2008, 21:59
хах баси държавата :) ... спойлера да ти откраднат... вече ще трябва да си сваляме не само панела ами спойлер... чистачки и тн

EvgeniiM
06-04-2008, 00:15
На мен пък снощи мистериозно ми изчезна от багажника кашон с инструменти за новия кабинет за 8-10 хил лева- пред НДСВ- камери , пазач и т.н. - реакция- набързо обиколих тия дето знаят кой какво пипа и казах че си ги откупувам и сега чакам- и пред мен да застане- ще му дам каквото иска- надхитрил ме е - изкарал си го е - няма следа по колата- ползвал е "тапа"- прихващащо моето дистанционно друго такова. Та думата ми е и да го видя , колкото и да ме е яд не искам после да го лежа- ще си изкарам пари за нови ,ама нерви и здраве не се купуват, знаете го всички.

Furious 155
06-04-2008, 00:29
На мен пък снощи мистериозно ми изчезна от багажника кашон с инструменти за новия кабинет за 8-10 хил лева- пред НДСВ- камери , пазач и т.н. - реакция- набързо обиколих тия дето знаят кой какво пипа и казах че си ги откупувам и сега чакам- и пред мен да застане- ще му дам каквото иска- надхитрил ме е - изкарал си го е - няма следа по колата- ползвал е "тапа"- прихващащо моето дистанционно друго такова. Та думата ми е и да го видя , колкото и да ме е яд не искам после да го лежа- ще си изкарам пари за нови ,ама нерви и здраве не се купуват, знаете го всички.

Абе според мен тая тактика с изкарал си ги е не е правилна! Така се стимулират тия дето правят тия неща да ги правят още повече, щото видиш ли били лесни пари! А ние дето си бачкаме по цял ден - какво, по-тъпи ли сме или сме балами че бачкаме нормални професии ли??? Е според мен тоя тип изнудване трябва да се изкорени! Същото е с колите за откуп! Лошото е че после трябва да търсиш място да го копаеш като се видите за откупа...

EvgeniiM
06-04-2008, 00:32
Нали се сещаш че изгравят ярко и за кратко- всеки си преценява как да изкарва, не че не ме е яд, ама станало- търсиш най-приемливия начин

Furious 155
06-04-2008, 00:34
Нали се сещаш че изгравят ярко и за кратко- всеки си преценява как да изкарва, не че не ме е яд, ама станало- търсиш най-приемливия начин

Така е - няма спор.

koolio
06-04-2008, 09:55
Не знаех, че имаш такава философия, иначе щях да си "изкарам" една Алфа много по-рано. :big_whoops: