View Full Version : Среща на живо с президента на Реал М
Снощи,докато си бях на работа в СИН Сити,пееше Слави,се срещнах с един човек,който въобще не ми е минавало през ума че мога да срещна там :shock: :shock: :shock: ,а именно президента г-н Калдерон на моя любим отбор Реал Мадрид.По случайност бях облечен с фанелка на отбора,и човека като ме видя,заедно с още един испанец,започнаха да ми се кефят яко,прегръщаха ме,здрависахме се,а аз седях като вцепенен и не можех да повярвам :shock: :shock: :shock: Даже в цялата суматоха неможах да се снимам с него,просто се отплеснах :cry: :cry: :cry: Това си е цяло изживяване за един футболен фен :twisted: :twisted:
П.С.В заведението го доведе бат Бойко,и седяха на една маса заедно с Любо Пенев :wink: :wink: :wink:
Супер... хохохохохох :) Евалата и колко жалко, че дон Силвио не се разхожда така.... ама като си нема приятелчета кат ББ :) Ше почерпиш Мърооо :)
Ей тоя Слави... да не дадат мач по теуевизията :)
супер е било :) да ти имам работата мъри :lol:
Как ме е яд че не се снимахме :cry: :cry: :cry:
Как ме е яд че не се снимахме :cry: :cry: :cry:
ами то си е за яд... да ти кажа повече тоя човек лесно няма да го срещнеш... а още повече си фен на този отбор! това е сякаш аз да видя Тоти :lol:
Честито!!!!
Не бой се, ше те направим на фотошоп 8)
Верно си е събитие да видиш на живо президенат на любимия отбор, обаче на Калдерон аз лично бих му теглил една на чист испански.
Мъри, що не го пита с кой акъл уволни Капело тоя maricon? :twisted:
Супер 8)
Верно си е събитие да видиш на живо президенат на любимия отбор, обаче на Калдерон аз лично бих му теглил една на чист испански.
Е ти кво искаш направо едно интервю да му беше взел :lol:
Брех, че късмет :)
(Аз кога ще се срещна със сър Алекс Фъргюсън :? )
шо бре с шустер кво им е,играят най-добре от последните 4 години :idea: :idea: :idea:
шо бре с шустер кво им е,играят най-добре от последните 4 години :idea: :idea: :idea:
Много добре, направо ум да ти зайде! По-бездушна игра в Шампионската лига и да се помъчеха, не можеха да направят! :evil:
Много добре, направо ум да ти зайде! По-бездушна игра в Шампионската лига и да се помъчеха, не можеха да направят! :evil:
Без 6 титуляра е така,немое само Гути и Раул :idea: :idea: :idea: