View Full Version : Обем на резервоара на 33
bboshnakov
03-04-2008, 17:41
Някой дали знае какъв е точният обем на резервоара на 33? Имам предвид втората серия на модела, в случай че има някаква разлика между двете поколения. Въпросът ми вероятно не е най-интелигентният, задаван някога в този раздел, но досега съм успял да намеря какви ли не технически спецификации за модела, но не и вместимостта на резервоара :roll:
Няма разлика - и двата са 50 литра :wink:
bboshnakov
03-04-2008, 18:03
Мерси :oops:
Не ми е ясно как може да съм намирал какви ли не безумни параметри, но не и този :oops:
rammstein4o
04-04-2008, 11:22
хммм... не съм готов да споря по въпроса, но мисля че моя е по-малък от 50 литра... върти ми се в главата 40-45... това става дума за спорт вагона
За всички 33-ки е 50 л. с изключение на 4wd където е 53 л.
За всички 33-ки е 50 л. с изключение на 4wd където е 53 л.
Значи резервоарите са взаимозаменяеми , освен този на 4wd версията ?
mitaka_cs
18-08-2008, 18:38
Значи резервоарите са взаимозаменяеми , освен този на 4wd версията ?
Да взаимозаменяеми са, но си иска малко промени от инжекция към карбове и обратно. Лошото е че и да го сменяш все ще ръждясва и ще се пробива от горната страна:|
mitaka_cs
18-08-2008, 18:43
Този на 4х4 съм го виждал и е доста по различен от на тези с предно. И се намира на друго място:wink:
Да взаимозаменяеми са, но си иска малко промени от инжекция към карбове и обратно. Лошото е че и да го сменяш все ще ръждясва и ще се пробива от горната страна:|
Като купувам къде да гледам за ръжда, имаш ли някаква карикатура/снимка на резервоар на 33-ка да ми се разясни малко. Мерси
Резервоака е 50 литра обаче винаги остава на дъното бенз който немоге да бъде засмукан и от там пвлниш догоре и то 45 литра !
Иняче за загниване аз несъм забелязал щото то целият е омазан с боди виж за отгоре незнам какво е полужението !