PDA

View Full Version : Микробуса ми ветеран - днес му разказаха играта :(

code
03-04-2008, 21:57
:tequilla: Верижно изпълнение . . . За съжаление единия от участниците моя човек, добре че поне е жив и здрав. И къде ще и търся части сега на тая антика - идеи?

proper
03-04-2008, 21:58
Кофти работа.... важното е хората да са добре колега.....

code
03-04-2008, 22:10
5 коли една след друга. И след малко понеже е много интересно и намалят да зяпат още 2 за компания. :?

ALFA155Ts
03-04-2008, 22:31
еееееееееи ти ли беше това :? :(

ital_fen
03-04-2008, 23:47
:tequilla: Верижно изпълнение . . . За съжаление единия от участниците моя човек, добре че поне е жив и здрав. И къде ще и търся части сега на тая антика - идеи?

Kолега, съжалявам за случилото се. Доколкото виждам буса е трафик. До Варна(каменар) има една морга от колято аз пазаря. И аз имам трафик. Много добре е заредена. Може като краен вариант да знаеш. Ако си заинтерисован пиши може да намина да видя какво има налично.

AlfaRomeo
04-04-2008, 00:47
Сори за случката.
Важно е че на хората нищо им няма..но все пак :?

Blade
04-04-2008, 01:10
Ех, че неприятно...яко сте се изпонатресли :o

code
04-04-2008, 09:19

Kолега, съжалявам за случилото се. Доколкото виждам буса е трафик. До Варна(каменар) има една морга от колято аз пазаря. И аз имам трафик. Много добре е заредена. Може като краен вариант да знаеш. Ако си заинтерисован пиши може да намина да видя какво има налично.
Мерси, колега. Ами то се вижда ще му търся броня, маска, калник, радиатор на първо време. Чак предното стъкло му е нацепено, трябва и него да сменям, обаче първо ще отида до сервиза да видя дали няма други сериозни поражения да знам дали въобще да го почвам.