View Full Version : Какво е това?
На няколко пъти го засичам, докато се прибирам от работа - вероятно е някакъв Ролс. На живо изглежда меко казано респектиращо. И най-интересното е, че колкото и да се опитвах, не можах да чуя звука на двигателя, докато преминаваше покрай мен. Та някой знае ли нещо повече за тази кола ?
edit: сори, уж се качи снимката :roll:
Е качи снимки де. Нищо не се вижда. Така ще ни е трудно да познаем какво е. :)
Дай снимката, че постът ти става малко безмислен :)
Хайде малко конкуренция на "Ясновидци" :lol:
Това е като онова, само дето не е в спортен режим и затова не се чува :) Иначе е почти същото, ама е с климатиче :)
Прилича на американски локомотив :) Тия са така с една ламба само :)
cvetelin
04-04-2008, 15:48
на мен ми прилича на колата, която откраднаха... дето сталин я подарил на не помня кой кумунист беше ...
дето по новините ревяха, че май е в америка и се продава....
колата на Георги Димитров, открадната от НИМ в перфектно състояние и в движение?
cvetelin
04-04-2008, 16:01
колата на Георги Димитров, открадната от НИМ в перфектно състояние и в движение?
точно за тва става въпрос...
Оная отдавна е в Америка.
Това ми заприлича на Rolls-Royce-а на Августин Пейчинов, ама не е той. Оня е с друг номер и няма циклопски фар
точно за тва става въпрос...
Тая кола е продадена в чужбина-накои другари от УБО като не изнесоха революция, изнесоха колата на Жоро Тарабата :Yoda: , ама тя е Буик май, а и това наистина поне по решетка /както казва и Пинко/ мяза на Ролс Ройс.
Furious 155
04-04-2008, 23:16
Тоя май и аз съм го хващал веднъж по Хр. Ботев и си е Ролс това, с емблемата на ролс отпред :)