View Full Version : едно питане!!!
колеги интересува ме дали може да има някакава разлика в ДВГ на алфа 155 1.6 16в 96г. ииии 145/6 1.6 16в 97г :?:
колеги интересува ме дали може да има някакава разлика в ДВГ на алфа 155 1.6 16в 96г. ииии 145/6 1.6 16в 97г :?:
НЕ :idea: :idea:Има малка вероятност 145/6 да е с новия мотор,но едва ли е така :wink: :wink: Ако и двата мотора са с метален капак на клапаните,значи са еднакви,по-новия е с пластмасов капак :wink: :wink:
колеги , да се включа и аз :D
аз си взех alfa romeo 145 2.0 td. / 1998/...обаче мотора ми е от 155.. сменен в Италия :D
та въпроса ми е : колко са ми кончетата...?
по талон са ...90
а всъщност май са 115 / имаше и предложение и
за 130 / и това "майстори" го казват /
та колко са :?: :?: :?:
че съвсем се обарках...вече.
RoMeO_156_GTA
12-04-2008, 12:04
Колежке на 145/146/155 моторите 1.9 (по немските стандарти са 2.0 ) са винаги 90 к.с. и са напълно еднакви . Този мотор се среща и при Фиат и Ланчия (TDS) :D 125к.с. е 2.5 мотора на 155 , но надали са ти сложили такъв , трябва да се погледне :roll:
кажи къде ти ги наговориха тея и бягай от там :lol:
има два варианта за "печката" !!! или е 90 коня ако си с ангренажен ремък,или е 125 ако е мотора стс зъбното зацепване :wink: :wink:
:lol: колега,колата ми е по-барза от 90 коня
може да я покараш и ще видиш
имало някаква екстра на двигателя....аз не разбирам и затова ви питам
двигателя ми бил "новия на 155"
помагай те :wink:
RoMeO_156_GTA
12-04-2008, 12:17
:gruebel: така ли изглежда http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=17793
Инъче точно 1.9 е новия мотор на 155 :wink: Ако не се лъжа , тези след 95-6 са с него :roll: А каква екстра има , освен да се бутне малко повече помпата , не се сещам :gruebel: чип не може да се сложи
както би казал добрия стар trustworthy :lol: "Те толкова си вървят" :lol:
П.С черна ли ти е Алфата :wink:
:lol: :lol: :lol:
ами незнам...много бързо ускорява...
честно казано не правя много разлика-кой как изглежда
ако искаш може да го видиш
като се приземя в Търново
:D :D :D колега леко с ускоренията!!!! че след такива ускорения се замарсява ок.среда със сажди :lol:
RoMeO_156_GTA
12-04-2008, 12:31
Значи ще чакам да ме повозиш някой път :lol: , да го видим ускорението и мотора :P
а не каза , черна ли е 145цата :wink: че една такава все се стрелка бързо покрай мен :shock:
не, аз сам сребриста/ малко металик/ :lol: :lol: :lol:
та внимавай по улиците на Северна БЪЛГАРИЯ :!: :!:
:D :D :D колега леко с ускоренията!!!! че след такива ускорения се замарсява ок.среда със сажди :lol:
е.. леко..колкото може :D :D :D
пък и колко да я замърся????
:lol: :lol: ти си знаеш :wink: Джиткай си и се радвай :th_up: :drive:
е нали затова си я взех :D
колкото мога...ще си джиткам :D
само така :wink: :wink: :wink:
не, аз сам сребриста/ малко металик/ :lol: :lol: :lol:
та внимавай по улиците на Северна БЪЛГАРИЯ :!: :!:
А ще може ли някоя снимчица все пак,ако може;моля.