PDA

View Full Version : Днешния крах на хубавите ми джантета

Mury
04-04-2008, 18:38
Днес,на бул.България и бул П.тодоров,на кръстовището правя ляв завой посока Бояна,и скочих в окоп :cry: :cry: :cry: Резултата е 2 смазани джанти,1 спукана гума и една която не се знае :cry: :cry: :cry: Обаждах се в КАТ и ми заявиха,че те на такива произшествия не ходят,да съм ходел в КАТ,дадоха ми някакъв входящ номер,за да ми напишат протокол.Естествено бяха нахранени жестоко по телефона,а полицая който седи в кабинката ми каза че тая дупка е там от 3 месеца,и никой не и обръща внимание,даже преди 2 дни е предизвикала ктастрофа с 3 коли :evil: :evil: :evil: Ето малко снимки,да видите причината поради която никога няма да си плащам данъците за колата :evil: :evil: :evil:Звънях на застрахователите,и те ми казаха да си взема протокол и да отида за щета,но незнам какво ще ми платят :roll: :roll: :roll:

pinko
04-04-2008, 18:58
Мъри, запази ми тия снимки, ако може направи и снимки на кръстовището и на самия трап. Ще пусна един унищожителен репортаж в Аутобилд, дееба и скапания пожарникар, главните булеварди на една София не може да оправи, за министър-председател се гласи.

Mury
04-04-2008, 19:01
Мъри, запази ми тия снимки, ако може направи и снимки на кръстовището и на самия трап. Ще пусна един унищожителен репортаж в Аутобилд, дееба и скапания пожарникар, главните булеварди на една София не може да оправи, за министър-председател се гласи.

ОК Ванка,ще отида да снимам и е трапа,ако искаш снимай го ти,нали разбра къде е :?: :wink:

gigi
04-04-2008, 19:02
М...им д...а, кат гледам и се нервирам представям си ти колко си ядосан, но файда никва добре че не е станала по голяма беля. Дано поне застрахователите покрият вредите :roll:

pinko
04-04-2008, 19:06

ОК Ванка,ще отида да снимам и е трапа,ако искаш снимай го ти,нали разбра къде е :?: :wink:

Нямам никакво време тия дни, нали знаеш как е, бебе на 40 дни имам в къщи. Снимай го ти, ако може на по-висока резолюция. Даже и хонорар може да ти пусна :lol: :lol: :lol:

Mury
04-04-2008, 19:08

Нямам никакво време тия дни, нали знаеш как е, бебе на 40 дни имам в къщи. Снимай го ти, ако може на по-висока резолюция. Даже и хонорар може да ти пусна :lol: :lol: :lol:

ОК :wink: :wink:

ShoxXx
04-04-2008, 19:10
Това да не са двете дупки около релсите на кръстовището на Булгария и Медицинска академия. Ако са тия дупки вчера едно Hyundai Coupe беше с 2 спикани гуми спряло там.

Mury
04-04-2008, 19:13
Това да не са двете дупки около релсите на кръстовището на Булгария и Медицинска академия. Ако са тия дупки вчера едно Hyundai Coupe беше с 2 спикани гуми спряло там.

Да :cry: :cry: :cry:

georgyg
04-04-2008, 19:15
Много кофти.

После плащама данък по 200 лв. :shock:

Оги
04-04-2008, 19:20
Ебе немам думи само мажем да псуваме и да ругаем.
Дано тия застрахователи да покрият напълно щетите ,че и те станаха ае нема да псувам

Alexanderbb
04-04-2008, 20:32
а не може ли репортажа да е с най-готините Софийски дупки. Всеки колега да прати най-любимите си

pinko
04-04-2008, 20:43
а не може ли репортажа да е с най-готините Софийски дупки. Всеки колега да прати най-любимите си

Добра, много добра идея.

Пращайте ми снимки, но с добро качество :D

tkm_digital@dir.bg

ALFA155Ts
04-04-2008, 21:47
колега може ли да ти пратя една и от Бургас доста е актуална снимката дори и в 24часа бяха ми я публикували както и 2 пъти идва скат да прави репортаж и един път идва някакъв кандидат за кмет ............ и нищо дупката си седи тази дупка е на една от централните бургаски улици Любен Каравелов тази снимка ми бяха публикували в 24-часа но ще направя нови по качествени тъи като положението е вече доста по зле защото тази снимка е от преди половин година сещаите се какво е сега след зимата този джип е окопан ........ вадили сме от нея рав 4ка. Едно бмв пукна картер бащ6ами не си е вадил колата вече 8 месеца от гаража и си купи лада нива ........... http://i.data.bg/08/04/04/889496_orig.jpg

миро
04-04-2008, 22:07
На никой не му пука за нас, ще си трошиме колите и данъци ще плащаме. И това защото няколко човечета не си вършат работата...

Мъри, ако имаш възможност заведи дело срещу шибаната община. И дано застрахователите ти излезнат читави и покрият щетите.

Furious 155
04-04-2008, 23:25
Много лошо е станало с тия трапове - ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ ЕДИН ДЕН В ТЯХ. Вярно е и че общината е виновна да не гони тия дето са копнали накъде си и после не са си заровили и асфалтирали, като ВиК и Енергото и още кой ли не!!! Е не става така, подяволите! Бах как се ядосах и аз... данъци... то няма общински пътища дето да не разхлопаш нещо, винетки - междуградската пътна мрежа също е кошмар!

lyuli
04-04-2008, 23:31
Много лошо е станало с тия трапове - ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ ЕДИН ДЕН В ТЯХ. Вярно е и че общината е виновна да не гони тия дето са копнали накъде си и после не са си заровили и асфалтирали, като ВиК и Енергото и още кой ли не!!! Е не става така, подяволите! Бах как се ядосах и аз... данъци... то няма общински пътища дето да не разхлопаш нещо, винетки - междуградската пътна мрежа също е кошмар!

Тука човек тр. да си търси яко правата. Тогава всеки си върши работата - една уличка във вилната зона на Панчарево беше брутално разкопана от ВиК. И изглеждаше, че така ще остане. Обаче хората там сами са си бетонирали пътя и това разкопаване им бръкна в здравето. И като се започна едно звънене - на кой ли не, шефове на ВиК и т.н. занесоха и молба да се оправи. И ето че след една седмица дойдоха и го оправиха, това дето на сред центъра на София не го оправят - там готово за 1 седмица и то само заради тел. тормоз....

Venci
05-04-2008, 00:19
По рано вечерта батко ни пожарникар видимо пиян като гост на рождения ден на Господари на ефира обеща да запълни всички дупки като стане министър-председател..... Ебати и крадливите *****като не правят дупките поне да ги обозначават, но неееее полиционерите предпочитат да клечат в храстите, да катерят патрулките и да слагат радарите на паркиралите коли на хората... Защо - не искам да казвам. Дори и да карам бавно с всякакви фарове вечерно време по маршрут, който познавам от години няма кака да не оцеля поне 10 дупки. И после искат да ми пишат актове за халогените. Мури, аз на твое място ще прежаля джантите и ще ги даря публично. Една на Б. Борисов за дето много говори и една на Алекси Стратиев, който само се прави на света вода ненапита. И 1000 лв да си назад публичната проява ще си заслужава.

proper
05-04-2008, 00:32
Мърка брат дорева ми се като видях тези снимки...... просто нямам думи.... всеки ден обикалям там дупките, като слаломист... просто мъка....

Къде си застрахован? (Имам нещо предвид)

1115
05-04-2008, 09:38
Ето и аз къде паднах миналата година и размазах две джанти.
Това е под моста на Надежда.

koolio
05-04-2008, 10:31
Колеги- ДЕЛА, ДЕЛА И ПАК ДЕЛА!!! Ако всеки, който е пострадал от немарливост на общината заведе иск, няма начин да не обърнат внимание!
Мамка му, трябва да се направи нещо като правна клиника за пострадали шофьори! Случаят не е никак сложен от правна гледна точка, само трябва исковете да станат МАСОВИ!!!
Сега, доакто имам повече свободно време, обещавам да направя нещо по въпроса!

Raddo
05-04-2008, 10:54
И аз се метнах в дупката на бул. "България" миналата седмица но идвах от центъра по хигиена в посока пазара "Иван Вазов" а в тази посока няма такива гадни ръбове та минах метър... :? Дупката е ужасно гадна... Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

А... той колегата "1115" я е снимал...
:evil:

Abarth
05-04-2008, 12:12
Това е под моста на Надежда.
Леле тая и аз веднъж я целих с типото :cry:
Относно дупките като гледам никога няма да ги оправят както са я подкарали,оправят 2-3 от 15 и след 1 месец те станат още по големи,моите съболезнования към колегата за джантетата,ходи в дианата на околовръстното,сигурен съм че ще ги възстановят,а кофтито в случая е,че застрахователите щети по джанти и гуми не изплащат ;)

Abarth
05-04-2008, 12:15
И аз се метнах в дупката на бул. "България" миналата седмица но идвах от центъра по хигиена в посока пазара "Иван Вазов" а в тази посока няма такива гадни ръбове та минах метър... :? Дупката е ужасно гадна... Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

Абе там в надежда открих варианта,като ги прелиташ със 120+ няма проблеми не ги целиш :lol: :lol: :lol:

Mury
05-04-2008, 16:32
Мърка брат дорева ми се като видях тези снимки...... просто нямам думи.... всеки ден обикалям там дупките, като слаломист... просто мъка....

Армеец :roll: :roll: :roll:В понеделник очаквайте развитие по въпроса с КАТ :cry: :cry: :cry: Вече съм инструктиран какво да кажа и пиша,па дано стане :roll: :roll:

proper
05-04-2008, 16:47

Армеец :roll: :roll: :roll:В понеделник очаквайте развитие по въпроса с КАТ :cry: :cry: :cry: Вече съм инструктиран какво да кажа и пиша,па дано стане :roll: :roll:

Задължително да се чуем преди да отидеш!!!!! Задължително!!!

Abarth
05-04-2008, 19:42
Много мразят да плащат тия армеец,поне аз с такова впечатление останах,вече 2ри път ;)

Xman
05-04-2008, 20:35
И в Сливен е същото положението...Не знам обшината ли е виновна или кмета г-н Лечков. На сред люта зима разкопа една от основните улици в града и сега не само огромните дупки ами и ,,софийски" задръствания си имаме в Сливен. Време е на тоя кмет някой да му насуче юлара на врата. :paddle:

Blade
05-04-2008, 21:01
Оная вечер като карах по един от главните булеварди във Варна, такъв трап се отвори пред мен, че ако бях влязъл в него, не знам къде щяха да ме търсят...Съжалявам за джантите на колегата, дано получи добро обезщетение...

Коки
06-04-2008, 00:45
Колеги- ДЕЛА, ДЕЛА И ПАК ДЕЛА!!! Ако всеки, който е пострадал от немарливост на общината заведе иск, няма начин да не обърнат внимание!
Мамка му, трябва да се направи нещо като правна клиника за пострадали шофьори! Случаят не е никак сложен от правна гледна точка, само трябва исковете да станат МАСОВИ!!!

Не е толкова просто, колега. Като си застрахован, застрахователят встъпва в правата ти и само той може да подава искове. Дали го правят не знам, но

май по-добър ефект ще има идеята на Венци - да се дарят публично счупените джанти, барабар със спуканите гуми :) И това да гонаправим обаче като клуб - нали затова сме организация :idea: Да покажем, че има гражданско общество, може и други автоклубове да привлечем. Може да съберем пари за нови джанти на Мъри, ако той е съгласен, и да предприемем нещо такова.

Доколкото следя кариерата на генерала, откакто влезе в политиката, смятам, че много по- ще го заболи от удар по имиджа, отколкото от някакво си дело за 500 лв. И единственият начин да смекчи удара е да направи нещо по въпроса, за да покаже, че не само приказва.

Може и протестно шествие да се направи - докога ще търпим :?: Бакшишите се вдигат за щяло и не щяло, защо ние един път да не излезем да си защитим правата :?:

pinko
06-04-2008, 01:22

Не е толкова просто, колега. Като си застрахован, застрахователят встъпва в правата ти и само той може да подава искове. Дали го правят не знам, но

май по-добър ефект ще има идеята на Венци - да се дарят публично счупените джанти, барабар със спуканите гуми :) И това да гонаправим обаче като клуб - нали затова сме организация :idea: Да покажем, че има гражданско общество, може и други автоклубове да привлечем. Може да съберем пари за нови джанти на Мъри, ако той е съгласен, и да предприемем нещо такова.

Доколкото следя кариерата на генерала, откакто влезе в политиката, смятам, че много по- ще го заболи от удар по имиджа, отколкото от някакво си дело за 500 лв. И единственият начин да смекчи удара е да направи нещо по въпроса, за да покаже, че не само приказва.

Може и протестно шествие да се направи - докога ще търпим :?: Бакшишите се вдигат за щяло и не щяло, защо ние един път да не излезем да си защитим правата :?:

Ми дайде да се организираме, аз съм навит. Те и без това джантите май не стават за изправяне.

От мен имате голямата публичност - ще се обадя в 24 ч., в 168 ч., там повечето репортери са ми приятели, ще излезе вероятно на първа страница. Ще пусна и репортаж със снимка на броя в Аутобилд.

Вие само се организирайте, от мен имате ПР-а и отразявено по медиите. Имам идея как да докарам и бТВ, те винаги откликват на такива работи.

Апропо - давам 20 лева за нови джанти на Мъри. Не е много, ама е от сърце. Още 20 човека да дадат по 20 лева и ще има за 2 нови джантета.

Аайде давайте и вие и да задвижваме нещата.

Това ще е една много добра акция, организирана от Клуб Алфа Ромео, и съм убеден, че даже и да не постигне кой знае какво, ще има сериозен отзвук.

Хубаво е обаче да се организира сериозно, от нашия клуб като юридическо лица, да се свържеме с пресслужбата на общината, евентуално могат да се привлекат и други клубове. Да се разпрати пресрилийз до различните медии, абе да има добра и стабилна организация, а не да го правиме урбулешката.

Все пак наближават избори и разните политикани с абмиции в момента са силно чувствителни.

Но трябва да се помисли и за точния момент - щото ако съвпадне с някой пореден скандал в МВР или пък с гласуването на вот на недоверие тази акция ще "потъне" в общата шумотевица.

trustworthy
06-04-2008, 08:15
Много мразят да плащат тия армеец,поне аз с такова впечатление останах,вече 2ри път ;)

Всички са така ;)

1115
06-04-2008, 09:04
Абе там в надежда открих варианта,като ги прелиташ със 120+ няма проблеми не ги целиш :lol: :lol: :lol:

Ами не си много прав - аз я минах с 110 и резултата беше плачевен.
Имаше още един човек с пунто и той с две криви джанти. Жена ми викна 2...3 телевизии, но в неделя 9ч сутринта всички спяха и нито една не дойде.

А аз тогава имах голям късмет, защото бях с двете деца, жена ми и брат ми и добре че не катастрофирахме. Другото беше, че предния ден не ми станаха болтовете (бяха къси) за летните фжанти иначе щях тях да размажа.

П.П. Жалко, че изхвърлих по-смачканата джанта със скъсаната гума и запазих тази с здравата, която е в по-добро състояние. Тази обаче ще остане за дарението.

morfius
06-04-2008, 13:22
Живея в района и тия "дупчици" ги заобикалям доста често.
Съжалявам за колегата, много е неприятно...
Мисля е крайно време автоклубовете (в това число нашия) да започнат да действат като коректив на безумията по пътищата ни.
Акцията с "дарението" е добра идея, готов съм да се включа и аз със 20 лева.
Но според мен не трябва да поставяме акцента само върху дупките, а да гледаме по глобално.
- Дупки - запълване нощем на опасните такива (стига са пестили от стотинки за нощен труд - тия "дупчици" могат да ги запълнят за една нощ) и маркиране/сигнализация на опасните такива.
- Маркировка и пътни знаци (липсваща маркировка на пътя, немаркиран легнали полицаи, безумни знаци и "забравени ограничения", както и маркиране на опасни участъци - като тоя в който се е нахендрил колегата)
- Премахване на очевадно вредните секционни светофари (добър пример е К. Величков, в един голям участък от него ако искаш да се движиш по правилник трябва да правиш слаломи от лента в лента при задръстване, друг пример е бул. България на който левите завои се правят с блокиране на лента за движение направо и т.н.)
- Паркиране, крайно време е общината да спре само да лапа от сините зони, платените паркинги и данъците и да започне да строи многоетажни паркинги (добри места за това са 2 та канала например).
Идеи много, но се надявам да започнем да ги реализираме, а не просто да чешем пръсти.

nastybg
06-04-2008, 13:48
Това е под моста на Надежда. Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

Повярвай ми и това не е решение, ето резултата от подобна тактика :cry: ... същата дупка е причината, след това има едни бетонени стени отстрани иии натам ви става ясно !

1115
06-04-2008, 18:42
колега nastybg,
нещо си объркал цитата.

Това е под моста на Надежда. Подобна има на бул. Рожен точно преди надлез Надежда ако се идва от Илиянци и се пада в една сянка... Ако човек не я знае резултата е ясен...

Повярвай ми и това не е решение, ето резултата от подобна тактика :cry: ... същата дупка е причината, след това има едни бетонени стени отстрани иии натам ви става ясно !

Kris
06-04-2008, 19:24
И аз преди 3 месеца спуках две гуми, след като попаднах на безумните дупки на изхода на Асп. мост в посока Варна. Бяха около 4-5 на брой и ситуацията беше такава, че да избегнеш едната се фърляш в другата. Освен двете спукани гуми 3тата ми излезе с цицина + 3 криви джанти. Общата равносметка беше 200 лева гуми + 45 лева изправяне на джанти.

Въпросът ми е следният - какви са ми правата в такава ситуация ??

миро
07-04-2008, 11:44

Ми дайде да се организираме, аз съм навит. Те и без това джантите май не стават за изправяне.

От мен имате голямата публичност - ще се обадя в 24 ч., в 168 ч., там повечето репортери са ми приятели, ще излезе вероятно на първа страница. Ще пусна и репортаж със снимка на броя в Аутобилд.

Вие само се организирайте, от мен имате ПР-а и отразявено по медиите. Имам идея как да докарам и бТВ, те винаги откликват на такива работи.

Апропо - давам 20 лева за нови джанти на Мъри. Не е много, ама е от сърце. Още 20 човека да дадат по 20 лева и ще има за 2 нови джантета.

Аайде давайте и вие и да задвижваме нещата.

Това ще е една много добра акция, организирана от Клуб Алфа Ромео, и съм убеден, че даже и да не постигне кой знае какво, ще има сериозен отзвук.

Хубаво е обаче да се организира сериозно, от нашия клуб като юридическо лица, да се свържеме с пресслужбата на общината, евентуално могат да се привлекат и други клубове. Да се разпрати пресрилийз до различните медии, абе да има добра и стабилна организация, а не да го правиме урбулешката.

Все пак наближават избори и разните политикани с абмиции в момента са силно чувствителни.

Но трябва да се помисли и за точния момент - щото ако съвпадне с някой пореден скандал в МВР или пък с гласуването на вот на недоверие тази акция ще "потъне" в общата шумотевица.

Давайте да се организираме :evil:

Коки
07-04-2008, 13:17
Само Мъри да каже дали е съгласен ;)

IVO_GWM
07-04-2008, 13:24
Мъри понеже минах по този път с бележка и после в КАТ, веднага се отваря една приказка че трябва де ти пишат акт защото това си било ПТП и т.н. Наложи се да почерпя "от сърце" та минах без акт и ми дадоха протокол. Отделно си е поне 30-40 минути писане. Ако има 4-5 човека преди теб си прави сметка за чакането. Аз се отказах първия ден и отидох на другия ден преди да отворят и минах втори.

Venci
07-04-2008, 13:33
Пинко, много добре го каза! Нека Мъри си приключи разправиите със застрахователи и т.н. Аз също веднага съм готов да направя дарение за нови джанти. Мисля, че заглавие на първите страници на ежедневниците като "Член на Клуб Алфа Ромео България" подари счупени джанти на Б. Борисов" ще предизвика голем отзвук.

Коки
07-04-2008, 13:51
Пинко, много добре го каза! Нека Мъри си приключи разправиите със застрахователи и т.н. Аз също веднага съм готов да направя дарение за нови джанти. Мисля, че заглавие на първите страници на ежедневниците като "Член на Клуб Алфа Ромео България" подари счупени джанти на Б. Борисов" ще предизвика голем отзвук.

Ама не може да се оправи със застрахователите, нали това говорим! Или "се оправя със застрахователите", което означава, че дава джантите на Армеец и не може да ги дари, или действаме по предложението за такава кампания. Или едното, или другото, не може и двете!

А кое от двете да се предприеме, зависи само от Мъри. Ние дадохме предложение (дотук като гледам вече около 5 човека са заявили желание да се включат с по 20 лв), но решението си е изцяло негово. Затова, нека изчакаме неговия отговор. Иначе, който има готовност да се включи с 20 лв - да казва, за да се преброим.

Naso
07-04-2008, 16:05
Ще му съберем парички (пак публично), а джантите отиват при кмета и после ще четем !

Коки
07-04-2008, 16:16
Ама айде некой да му звънне да се разбере с него.

VFTI
08-04-2008, 01:36
В петък нова крива джанта :frown: Предна лява...Външно има 2см кривина...За вътре незнам, но не е спаднала все още...Вече за 3 ти път ще изправям тази година :frown: Добре, че гумата май ще се окаже здрава и няма балон по нея...Че предните две бяха балонени :? :?

Утре ще снимам джантата...

Копката е тази до УНСС в посока НСА преди полицията...В събота бяха я запълнили, обаче сега пак е май открита :? :? :? :x

Съжалявам Мъри и за твоите перфектни жантета..

миро
08-04-2008, 09:33
Аз онзи ден щях да остана без картер, заради една бабуна в лявата лента на Околомръсното.. :shock: Видях една 166 зад мен да се набира и аз айде след нея барабар Петко с мъжете и по едно време асфалта стана като хармоника и намалих, а пича пред мен изчезна. :wink: АД е!

morfius
08-04-2008, 23:15
И пак сме силни само на приказките явно... :oops: :( :roll: :cry:

Alexanderbb
09-04-2008, 12:02
Българите са си силни от коле на думи. Още Ботев го е написал " Пием, пеем юнашки песни, зъбим се на тирана". И аз ще се включа в даренията ама се съмнявам онзи дебилен пожарникар да ни приеме

lyuli
09-04-2008, 12:10
Българите са си силни от коле на думи. Още Ботев го е написал " Пием, пеем юнашки песни, зъбим се на тирана". И аз ще се включа в даренията ама се съмнявам онзи дебилен пожарникар да ни приеме

само ако Господари на ефира се ангажират ще ни приеме. той към тях има спец. отношение.....

Mury
14-04-2008, 16:02
И защо никой не ми се обади :?: :?: :?: Не съм влизал във форума една седмица,и няма как да предположа за вашата идея,която не е лоша,но джантите вече са оправени и са на колата с нови гуми :idea: :idea: :idea: Иначе през КАТ минах без проблеми,само с чакане около 3 часа,и писане около 30 мин.,без акт,без рушвет,напрао супер.Армеец писаха 2 нови гуми,и ремонт на двете джанти :roll: :roll: :roll: Сега чакам развитие,защото се опитват да ми излезнат с номера,че колата Февруари,когато е застрахована е снимана с други джанти :shock: :shock: :shock: А тези ги нямало описани в полицата,и затова можело да съм измамник,но смятам че с протокола от КАТ нещата ще станат :roll: :roll: :roll: :roll: Окончателни резултати след седмица,иначе равносметката е дотук 337 лв.2 гуми Бриджстоун Туранца 205/45/16 ДОТ 0606 по 100 лв.от Богров,изправяне на 2 джанти 100 лв./което е доста,но един приятел ме прати там,уж с връзки и ми е.....ха майката/и монтаж на новите гуми и врътки на джанти 37 лв. :roll: :roll: :roll:

trouble
14-04-2008, 16:14
И защо никой не ми се обади :?: :?: :?: Не съм влизал във форума една седмица,и няма как да предположа за вашата идея,която не е лоша,но джантите вече са оправени и са на колата с нови гуми :idea: :idea: :idea: Иначе през КАТ минах без проблеми,само с чакане около 3 часа,и писане около 30 мин.,без акт,без рушвет,напрао супер.Армеец писаха 2 нови гуми,и ремонт на двете джанти :roll: :roll: :roll: Сега чакам развитие,защото се опитват да ми излезнат с номера,че колата Февруари,когато е застрахована е снимана с други джанти :shock: :shock: :shock: А тези ги нямало описани в полицата,и затова можело да съм измамник,но смятам че с протокола от КАТ нещата ще станат :roll: :roll: :roll: :roll: Окончателни резултати след седмица,иначе равносметката е дотук 337 лв.2 гуми Бриджстоун Туранца 205/45/16 ДОТ 0606 по 100 лв.от Богров,изправяне на 2 джанти 100 лв./което е доста,но един приятел ме прати там,уж с връзки и ми е.....ха майката/и монтаж на новите гуми и врътки на джанти 37 лв. :roll: :roll: :roll:

Колега извинявай че тука пиша ама видя ли си личното съобщение от мен..Дано оправиш джантетата

търтей
14-04-2008, 16:18
ндаа
а и дупка там вече няма ...

но има другаде
снощи един колега пак изпищя с две джанти
...

но то затова трябват радикални мерки
или поне да не се спи на избори ...

Mury
14-04-2008, 20:10
ндаа
а и дупка там вече няма ...

но има другаде
снощи един колега пак изпищя с две джанти
...

но то затова трябват радикални мерки
или поне да не се спи на избори ...

И аз разбрах че я няма вече :roll: :roll: :roll: като не се спи на избори,какво да се прави бря Петре :?: :?:

morfius
15-04-2008, 10:04
To НЕ се спи и помежду избори!
Иначе да - дупките ги няма, след като стояха там месеци, изведнъж точно тези бяха запълнени... почвам да се замислям за някакви съвпадения и кой ли чете авто форумите :lol:

търтей
15-04-2008, 10:14
гласоподава се бе муржев

демокрацията Е тъпа система
но си има правила
и те са постички - даваш си гласа за някого който ще прави това което ти искаш от него

ама понеже прос народ слаба държава - ся ни управлява тройната кУалициа + гойко кмет и прочее елементи

да продължавам ли или е ясон до къде води негласуването или немисленето при гласуване?

bouncer
15-04-2008, 10:59
Дойнов ми че то всички са еднакви бре момче! Сергей - той вече е ясен, Царо - страда от старческа деменция, Доган - тероряга, Костов - Психопатичен диктатор, Бойко - хахахахахахахахах, Сидеров - социопат...и то кой остана.....никой май а? е хуу де! аз до сега винаги съм гласувал ама за кой бе момче?

търтей
15-04-2008, 11:01
не знам
не мога сичко да знам :wink:

но се трева да останали двама трима свестни хора в тая държава тайно се надявам

pent
15-04-2008, 11:09
не мога да разбера какво не харесвате на 14.2% годишна инфлация? много ли ви се струва?

търтей
15-04-2008, 11:11
ми соц партия със смотани десни решения как да не си вижда много

ега се удавят в собствения си бълвоч ...

pent
15-04-2008, 11:20
соц соц ама без тях няма кабинет :) както и без доган :)

интересно ми е какво ще стане на следващите избори! искам силен център-дясно!

търтей
15-04-2008, 11:21
бе то уж сички искаме център дясно ама като гледам централнодесния гойко и ми се реве ...

morfius
15-04-2008, 11:21
Гласувайте за който искате, дето се вика и един за ушите хванете, но избирателната активност е важна от друга гледна точка:
- Колкото по малък е % гласували, толкова по ценни се явяват автобусите от Турция, строените мангали и купените гласове.
Да е честито на гъбарите :evil:

pent
15-04-2008, 11:42
ае до 5 години стандарта ни ще е като във Словения, вервайте ми!

търтей
15-04-2008, 15:21
... БСП е сформирала работна група, която да води консултациите за промени в кабинета. В нея влизат Румен Петков, ...

аййй не
шъ умръ

pent
15-04-2008, 15:23
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

тоя гладен няма да остане никога!

търтей
15-04-2008, 15:30
йебало си е макята просто

Stoyan Georgiev
15-04-2008, 16:08
за какво си правят труда изобщо ? :roll:

не, че нещо променят, или става, поне да не се занимават със уж смени на постове.

аз си го мислех днес и веднага разгадах схемата им !! тея политикуваните цунат кинти от телевизиите за да им правят новините. и те така :lol:

миро
15-04-2008, 22:13
Румен нямал намерение да подава оставка, ама от Европата много се разпискали и затова...

Mury
16-04-2008, 13:23
ае до 5 години стандарта ни ще е като във Словения, вервайте ми!

Еххххх мечтииии :oops: :oops:

Wolfy
16-04-2008, 15:53
Размечтах се за едни безредици, ама както си трябва, не като 1997 година - тоя път парламента да се изравни със земята и всички маймуни вътре по бързата процедура в пандиза, а който отказва една рампа и "кръц". После да се вдигне нова сграда неопетнена с надпиис не "Съединението прави силата", защото всички видяха, че наистина съединението на властта и мафията е много силно :!: Нещо от сорта "Народа над всичко" или "В служба на народа" Ама тогава сигурно няма да се блъскат куцо и сакато да влизат там и да си правят далаверките и дали ще има за кой да гласуваме въобще :?:

DerMeister
17-04-2008, 09:50
Набирам доброволци да закопаме всички общинари, отговорни за пътната мрежа, в РОВОВЕТЕ по нея! :evil:

Равносметката от снощното ми каране е спукана предна чисто нова гума и балонирана задна. За щастие предната джантата само е одрана.

Внимавайте! 5 минути след като се натресох в ямата, зад мен спря и една хонда със спукана гума. Наоколо е пълно със счупени тасове.

http://bgmaps.com/map.asp?sid=262e5b64f ... =&oType=49 (http://bgmaps.com/map.asp?sid=262e5b64f6656c8491121af585859ea0&city=sofia&str=%D1%D2%CE%D7%CD%C0+%C3%C0%D0%C0&grid=m5k&Map54_45.x=200&Map54_45.y=82&nType=49&oName=&oType=49)