View Full Version : Въпрос за ръчките на мигачи и чистачки
davidoff_306
05-04-2008, 17:43
Колеги кажете ми как да си разглобя ръчките за да мога да си сменя крушките за си светят???
Alexanderbb
06-04-2008, 08:52
първо не е сугурно че вътре има крушки които да светят и второ по добре не разглобявай стари пластмасови неща
endeavour
06-04-2008, 10:42
Колега, не знам точно за каква кола става въпрос, но моята определено няма крушки.
Alfa User
06-04-2008, 11:21
В ръчките има диоди, не крушки. Имаше една много полезна страничка от немски фен-клуб на Фиат Типо, където беше показано нагледно как точно се разглобява всичко (ръчките са същите като на 155...), но сайта вече не работи :( Спомням си само, че е голяма разправия, така че ако не ви пречи много това, че не светят - по-добре не се захващайте... :brickwall:
Alexanderbb
06-04-2008, 11:21
Аз затова казвам на колегата да не бърза. Със светлините в ръчките и врътките на въздушмите решетки в нашите коли е пълна неразбория. Някои имат други нямат. Ако на него никъде нищо не му свети е много по-вероятно да няма отколкото да са изгорели
ALFA CORSE
06-04-2008, 13:05
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19572 :wink:
Скоро се бях замислил по този въпрос, обаче не ми се рискува да разглабям палстмаси. Шансът да си остана без ръчки е голям :? .
ALFA CORSE
06-04-2008, 13:45
Скоро се бях замислил по този въпрос, обаче не ми се рискува да разглабям палстмаси. Шансът да си остана без ръчки е голям :? .
Ми кат се счупи ще си вземеш други ама като светят е по-готино :D
Дали внасят подобни джиджавки за спрян оот производство преди 11 г. модел? :roll:
ALFA CORSE
06-04-2008, 14:02
Дали внасят подобни джиджавки за спрян оот производство преди 11 г. модел? :roll:
Втора ръка естествено :)
[quote=koolio]Скоро се бях замислил по този въпрос, обаче не ми се рискува да разглабям палстмаси. Шансът да си остана без ръчки е голям :? .
Втора ръка естествено :)[/quote:2ej7amcr]
Абе ти не разбра ли, че ме мързи и си търся оправдание :lol: .
davidoff_306
06-04-2008, 14:11
Мерси на всички най веча на ALFA CORSE който ми даде проект направо как се разглобяват.Мерси много и поздрави
Моите светят, но за мен това не е някакво предимство, тъй като не се вторачвам в тях. Може би за пасажерите са интересни.
The_Game
07-04-2008, 21:08
Моите светят, но за мен това не е някакво предимство, тъй като не се вторачвам в тях. Може би за пасажерите са интересни.
Прав си без да се гледа в ръчките се борави с тях, но си е готино да свети нещо :)
Аз мисля да разглобя волана и да си осветя ключалката.
Иначе на мен ми светят лостчетата :)
davidoff_306
07-04-2008, 22:14
Някой има ли такива ръчки за продажба който светят.