View Full Version : Saab 9-5 Aero vs. Alfa 164 V6
ми не знам ама алфата спря тока на чисто новия сааб, , хем алфата си е на години
http://uk.youtube.com/watch?v=3lnzVAqOsPM
Малка грешка си допуснал,клипчето е със Саав 9-5 :wink:
Малка грешка си допуснал,клипчето е със Саав 9-5 :wink:
Мда, и аз мисля че с Аеро ще и е малко зор на Алфата :lol: .
Хаха, момента когато Алфата отпрашва напреде в комбинация с текста на песента е покъртителен :lol: :lol: :lol:
FreeStyler
06-04-2008, 23:37
Хаха, момента когато Алфата отпрашва напреде в комбинация с текста на песента е покъртителен :lol: :lol: :lol:
Напълно съм съгласен, настръхвам от кеф :lol:
saaaay goodbyeeeee :lol: :lol: :lol:
само не са представи добре на 4-та от 100км , иначе го размаза тва аеро, невероятна алфа !
sa6o_roman
07-04-2008, 21:46
за мен това клипче е образец. не съм виждал по добре направено. Освен че си пише характеристиките на колите, пичовете си казват всички важни подробности за гонката, евала им правя. Тва клипче си заслужава цяла отделна тема :) :)
много се впечатлих още преди време като го видях, сега пак ме кефи на маХъ
Аз не знам къде обаче Алфата спира тока на Сааба...Ако се зачетете добре там където се пее "сей гудбай.." :lol: ....Алфата не тръгва на 3та а на 2ра...пише чийтинг :shock:
за мен това клипче е образец. не съм виждал по добре направено. Освен че си пише характеристиките на колите, пичовете си казват всички важни подробности за гонката, евала им правя. Тва клипче си заслужава цяла отделна тема :) :)
Ами че то тази тема си е само за това клипче ... защо трябва още една отделна :lol:
Аз не знам къде обаче Алфата спира тока на Сааба...Ако се зачетете добре там където се пее "сей гудбай.." :lol: ....Алфата не тръгва на 3та а на 2ра...пише чийтинг :shock:
То пък оставаше и да му го "спира" . Аз тогава, ако бях на мястото на инженерите от СААБ, бих си скъсал дипломата :)
Аерото е с около 200кила по-тежка от 164ката,
от това някакви изводи?
Въпреки, че данните, които намерих за 164 Q4 3.0 V6 sa 1680 kg .....
те така ше кажат ,шот така им изнася :D , пък + тУи сааба е на максимум 2 години, пък алфата е поне 8-9г. пък че и може и повече така, че нещата горе долу се оравновесяват !
sa6o_roman
08-04-2008, 18:27
Ами че то тази тема си е само за това клипче ... защо трябва още една отделна :lol:
не втора тема, говорех за темата "интересни клипове" която се пак е важна