Log in

View Full Version : честито на ВЕНЦИ

hf hpe
10-09-2005, 14:47
само аз ли съм видял, че има промени в подписа му
дано да го видим утре на срещата

valjo
10-09-2005, 14:49
аха и аз го видях, ама незнам дали "придвижване" означава нешо повече от ... 100-200м :)

hf hpe
10-09-2005, 14:54
аха и аз го видях, ама незнам дали "придвижване" означава нешо повече от ... 100-200м :)
само не прави асоциаций
пожелавам на Венци всичкия труд който е положил и времето дето беше "на трупчета" да му се върне с кеф от карането

valjo
10-09-2005, 15:43
само не прави асоциаций
пожелавам на Венци всичкия труд който е положил и времето дето беше "на трупчета" да му се върне с кеф от карането

ок няма.... :coolio:

Venci
10-09-2005, 17:02
:oops: За малко да не видя темата. Благодаря ви за пожеланията. От придвижване имам в предвид, че колата запали и се движи горе-долу из квартала. Още на втория ден Murry ме хвана в крачка докото регулирахме карбуратори-марбуратори пред гаража.Основният проблем е със съединителят - никакъв го няма. Няма преглед, гражданска и т.н. Честно казано освен всичко и вида и не е много угледен. За сега мисля да пропусна тази неделя, но на по-следващата сбирка ще се постарая да съм събрал де що има висящи жици и да се дотъркалям :biker: .