PDA

View Full Version : 146 - нов потребител - купища въпроси

n.nikolov
07-04-2008, 10:50
Здравейте на всички

От вчера съм нов собственик на италиянски боксер
До сега си имах един стар немски

Пиша за помощ
1. сервизи или майстори в София, при които мога да ходя - сега първоначално за първа смяна на консумативи и едно цялостно преглеждане
2. педалът на газта е много мек и реагира моменталически - как мога да го направя по-твърд
3. скоростите влизат трудно - какво може да се направи

Благодаря предварително

миро
07-04-2008, 11:37
http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10814
Звънни по телефона задължително, за да се уговорите.

n.nikolov
07-04-2008, 12:44
Мерси

ще званна по късно след обед да се уговоря

diapper
07-04-2008, 15:00
Също и Lisan,много съм доовлен :)

zaryto
07-04-2008, 15:24
Трябва да смениш маслото на скоростите.А за педала на газта... то т'ва е якото да чуеш как боксера реве :twisted:

acko88
07-04-2008, 15:27
Здравейте на всички

От вчера съм нов собственик на италиянски боксер
До сега си имах един стар немски

Пиша за помощ
1. сервизи или майстори в София, при които мога да ходя - сега първоначално за първа смяна на консумативи и едно цялостно преглеждане
2. педалът на газта е много мек и реагира моменталически - как мога да го направя по-твърд
3. скоростите влизат трудно - какво може да се направи

Благодаря предварително

Ами на първия въпрос колегите отговориха а за другите 2 са си характерни за колата по твърдичко влизат скоростите(все пак провери дали изобщо имаш масло там) а за педала найстина ако е мн мек може пружината да е умекнала но иначе са чуствителни това е нормално :wink:

tonov
07-04-2008, 20:07
Не, педала си е мек. И мноооого чувствителен. Не е омекнала пружината.
И мойте скорости влизаха твърдо, смених маслото но нямаше промяна. Явно си е така тоя модел :lol: Виж ако хъркат вече си за синхронизатори.

Speeder
08-04-2008, 00:27
Относно скоростите- може да е счупена пластмасовата основа на лоста. И по принцип си влизат малко с чувство :lol:

nhg
08-04-2008, 01:14
за 2 и 3 въпрос:
след немската кола няма какво друо да ти е чувството; аз (освен за това, което си описал) се обаждах на един колега с алфа да питам и защо мигачите и чистачките се включват без никакво съпротивление на лостчетата...преди карах един голф 3
сега обаче само се кефя, особено като си помисля за голфа...
просто настъпвай на 3000 и... ще се разболееш от алфа-болестта