Log in

View Full Version : новото AUDI...и Alfa GT

KirilSol
08-04-2008, 08:48
no comment...

lazy
08-04-2008, 08:51
кво е това Ауди

KirilSol
08-04-2008, 08:54
A1

lazy
08-04-2008, 08:59
явно ще е по-късо, дори и на снимката не ми стои добре, ГТ е много по-красива ...
задните стопове на старото Инфинити също приличаха на ГТ, на новото също са добавили некви извивки като на А1 и на мен лично не ми харесват ...
дано не направят същото на фейслифта на ГТ, ако има такъв ...

acko88
08-04-2008, 09:01
no comment...

Като цяло формата наподобява тази на ТТ-то само дето това е по високо :wink:

Speeder
08-04-2008, 09:06
Алфа с торбички под очите :) това въможно ли е въобще :shock:

ZoE23
08-04-2008, 09:14
Леле колко е гроЗно АУДИ-то :shock:

миро
08-04-2008, 09:27
Ега ти наглостта :shock:
Ето една снимка от Унгария на едно още по-голям кошник

pr_00f
08-04-2008, 09:36
Както се казва - ама то гроздето кисело .

maggy
08-04-2008, 13:13
Въобще нямат база за сравнение, ГТ каква красавица е, а това на нищо не мяза!!! :Tease:

vencialfa
08-04-2008, 13:47
Бе кво се чудите ,нали един от Алфа бачка в Ауди от една две години,Валтер да Силва ,ако не се лъжа се казва.

raiders
08-04-2008, 16:02
по скоро прилича и запазва линията на ТТ и така или иначе, ако е успешна една линия и форма на колите тя се запазва, не съм го гледал това Ауди повече щото не си падам по малки коли, но ТТ определено и много добро, а това другото мисля, че е А3 кабрио също не лош модел, но вярно прилича на нещо друго...женска кола

ludkanar
08-04-2008, 16:52
незнам според вас колеги но според мен за нищо нестава тва ауди много грозно за.би :lol:

koolio
08-04-2008, 17:34
Аудито не мога да кажа, че е грозно, но прилича на това малкото Волво изотгъзнем :lol:.

156
08-04-2008, 17:51
Алфа с торбички под очите :) :lol:

castello
08-04-2008, 18:41
Това е малко като руснаците и жигулата!Незнам защо не им достига дизайнерска мисъл в Инглощад, че копират италианските красоти>

P.S.стоповете на предишното мондео и голф 5 от Браво; Таблото на новите мерцедеси от Алфа GTV.Абе измишкаряват понякога тия шваби...

Mapтo
08-04-2008, 18:59
Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците....
И в резултат на това - се пръкна тва чудо,което е жалка пародия на автомобил и е адски грозна...А ГТ-то обира лаврите естествено 8) 8)
И то винаги!!!!

wasp
10-04-2008, 08:47
Според мен всеки копира от някой, който първи е създал кола с 4 гуми и 2 фара ... баси логиките имате ... естествено, че ще има коли които изглеждат подобно. Но копиране ? Глупости.

"Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците.... " - първо Шваба за тях не е обидно, ако целта ти е да ги обидиш. Има област в Германия такава. Второ, докажи, че копират, може и пари да изкараш накрая. Всеки знае да си плямпа.

Сигурно има поне още 5 такива модела които са "копирани". Според мен истинско копиране си правят китайците, там дори емблемите са близки (спомням си BMW).

Mapтo
10-04-2008, 09:02
Според мен всеки копира от някой, който първи е създал кола с 4 гуми и 2 фара ... баси логиките имате ... естествено, че ще има коли които изглеждат подобно. Но копиране ? Глупости.

"Тия Шваби пък така безсрамно и безочливо започнаха да копират от италианците.... " - първо Шваба за тях не е обидно, ако целта ти е да ги обидиш. Има област в Германия такава. Второ, докажи, че копират, може и пари да изкараш накрая. Всеки знае да си плямпа.

Сигурно има поне още 5 такива модела които са "копирани". Според мен истинско копиране си правят китайците, там дори емблемите са близки (спомням си BMW).

Знам,че не е обидна дума,но пък звучи гадно :twisted:

BatVas
10-04-2008, 13:42

Е, ако проверите все пак кой е главния дизайнер в момента на Фау-Ве груп (до миналата година само за Ауди - преди това Сеат, а още преди това ...????) ще разберете защо си приличат.

П.П. Айде да не търсите
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 53dcc72bbc (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9723&view=previous&sid=4380cc60e2a28e5a62155d53dcc72bbc)

georgyg
14-05-2008, 13:57
Понеже единственото може би хубаво нещо в италианските коли е дизайна, що пък от Ауди да не са го копирали? Важното е че само по това си приличат. Италиянците да си правят дизайни, мода и макарони и с коли хич да не се занимават!

И не мога да разбера, първо казвате че си приличат, после пък Аудито били грозно, е хем грозно пък хем и копирано от Алфата. :lol:

Мнението ти е идеално за други форуми :!:

mim
14-05-2008, 14:09
И не мога да разбера, първо казвате че си приличат, после пък Аудито били грозно, е хем грозно пък хем и копирано от Алфата. :lol:

ксерокопието прилича на оригинала, но в повечето случаи е неясно, черно-бяло, нечетливо... и т.н. :boxing:

Stoyan Georgiev
14-05-2008, 14:41
Понеже единственото може би хубаво нещо в италианските коли е дизайна, що пък от Ауди да не са го копирали? Важното е че само по това си приличат. Италиянците да си правят дизайни, мода и макарони и с коли хич да не се занимават!

две думи : ферари, мазерати ;)

а иначе това ауди като черти се е точно гт-то , а стоповете са все едно зети от предните светлини на поло/пасат/турег :lol:

pinko
14-05-2008, 15:30
Наиграхте ли се?

Ключ.