View Full Version : Много ми скърца таблото.
BrooklyNY
08-04-2008, 09:45
Някой да има някакви идеи? Нещо вътре в таблото ми скърца много гадно. Някъде да ме насочите, при някой, който разглабя табла във Варна. Трябва здраво да се уплътни.
П.С. Лесно ли се разглабят тези табла? Дали ще мога сам? Сръчно момче съм, ама ме е страх да не объркам нещо при възстановяването на сглобката.
vikoalfa
08-04-2008, 17:20
Заповядай-
http://www.alfa-restoration.co.uk/diallights/index.htm
Между другото твойта кола отдавна се продава в мобилето,пък каза ,че отскоро я имаш :roll:
Това е новият й собственик колега :D
BrooklyNY
08-04-2008, 18:11
Заповядай-
http://www.alfa-restoration.co.uk/diallights/index.htm
Между другото твойта кола отдавна се продава в мобилето,пък каза ,че отскоро я имаш :roll:
Мерси, по-принцип не ми трябва само за това а за цялото табло. Аз си намерих де :). Пак в същият сайт. Голяма е играчка ама и без това тря си играя с нещо :).
nikolamilchev
09-04-2008, 10:41
Лесно е, не ти трябва майстор. Ако искаш помощ - свиркай:)
Нещо вътре в таблото ми скърца много гадно..
Свиквай!
BrooklyNY
09-04-2008, 16:17
Лесно е, не ти трябва майстор. Ако искаш помощ - свиркай:)
Свиркам :). Вчера го започнах. Не можах да направя много, защото се стъмни. Най-лошото е, че не мога да определя от къде издава това скърцане. Не скърца по принцип, само едно място скърца много гадно. ако го намеря и уплътня всичко ще е ОК. Ама ми трябва някой докато карам да слуша и да каже "ей от тук е" :). За да знам от къде да го почвам таблото:).
rammstein4o
09-04-2008, 19:06
Както е казал вождът: Няма табло няма проблеми.... аз в момента карам без почти никакви пластмаси и не скърца :lol: :lol:
mitaka_cs
09-04-2008, 19:21
Прегледай си внимателно таблото дали не е спукано някъде! Моето скърцаше защото беше пукнато в средата. Махнах 1-2 неща от средната конзола и го залепих. Така спря докато не се спука на друго място :lol:
Rammstein4o защо ще ти заминава карбураторната 33-ка?
nikolamilchev
09-04-2008, 20:09
Приятелю, обади се когато си свободен да ти помогна, няма проблеми:)