View Full Version : Оригинален волан
Barovski
08-04-2008, 12:08
Абе влезнала ми е една муха в главата да си сменя оригиналния волан и да сложа малко по-малък,спортен. Та мисълта ми е да питам как се сваля тоя оригиналния (относно еърбега и демонтажа) и дали има фланци от друг модел кола дет да стават за алфата,щото никъде не мога да намеря фланец за волан точно за алфа ромео.
От задната страна на волана има дупки, 3 или 4 не помня, и със шестограм или звезда бъркаш развиваш и действаш по-натам.
Нали си наясно че като махнеш еърбега, ще ти свети на таблото лампата.
Кво му е на твоя волан? Износен ли е много, че си търся хубав волан.
Barovski
08-04-2008, 14:34
Абе не е износен много. Само малко отгоре. Не че му има нещо,ама ми се ще да си сложа по-малък,спортен. По-удобни са ми. А тва за лампата ми казаха че имало някъв начин да се направи да не свети като се смени волана.
Ми може да се спазарим за волана ти, ако ще го сменяш. Предполагам ще стане на 146, трябва да питам, а ако някой знае да каже.
:)
Barovski
08-04-2008, 14:51
Става. А ти с какъв си,че ти трябва нов?
Хората слагат еърбеци в колите вие ги махате !!!
Не се занимавай с глупости, по-добре го претапицирай. :wink:
Barovski
08-04-2008, 23:30
Абе някак не ме кефи тоя. Малко дървен ми седи. Аз сега ми вкараха идея да си зема от няква по-нова,спортна алфа дет и е по-малък волана и да го сложа него. Ама как ще стане..?