View Full Version : Проблем с чистачка
Абе днеска нещо разглабях сменях пера това онова и едната чистачка спря (лявата),разглабям аз и гледам под нея има една щангичка,която се е измъкнала,вкарах я и пак се измъква,то е нещо като ябълка,кажете решение на проблема,примерно с някое здраво лепило дали ще стане :D
Ако е това, което си мисля - че излиза щангата от ябълката (червената стрелка на снимката), то се решава най-лесно като използваш парче маркуч за контра. Трябва да е плътен и трудно се вкарва, но кара спокойно повече от година - тествано :wink: .
Как така,колко дълго да е и как да го вкарам :roll: Иначе е точно това
Как така - ми така, ако не искаш да обикаляш по моргите за механизма. :wink: ;
Колко да е дълго - преценява се на място, но е достатъчно, колкото да законтри, разстоянието от долната страна на ябълката до щангата;
Как да го вкарам - както написах - трудно, за да не излезе при движенията на щангата.
Мисля, че ми е останало парче от маркуча, който използвах на колата, на която го правихме - ще ти резна едно парче да си имаш и за натам, ако искаш.
Това на снимката е МОД за една чистачка нали?
Добре ли чисти?
Да, снимката е от мод за една чистачка. Търтея май я беше пуснал в тема, където се питаше за това. Аз не съм го правил и не мога да ти отговоря.
Огромни благодарности на колегата TRENDi,отидох до тях и всичко стана точно,само утре един маркуч да взема,ще черпя на някоя среща стабилно :)
PEPI-2ALFA
10-04-2008, 01:08
...само утре един маркуч да взема...
Е него вече можеш да залепиш за по-сигурно :idea:
vaklinator
10-04-2008, 19:38
Моите също падаха, даже успях да изгоря и електродвигателчето, но ги смених с нови ябълки, електродвигателя го смених и е от юго. Сега няма никакви луфтове и работят открай да край на стъклото. Ябълките от Т и Н в дървеница ги взех по 3 лева
За алфа няма, но за типо има и с малко въобръжение стават перфектни
при италианеца е 20 лева целия механизам зглобен без мотор4ето
vaklinator
10-04-2008, 19:50
при италианеца е 20 лева целия механизам зглобен без мотор4ето
Да бе колега, ама нали пак е на 15 годинки. Както всички се сещаме тези пласмаси стареят, ако че са подложени и на голяма натоварване особено през зимата.