View Full Version : алфа 146 20тд пушек
момци нормално ли е 146 20тд при подаване рязко на газта да изпушва черно (почти каолкото един бус)
trustworthy
08-04-2008, 21:44
Нормално е да изпушва черничко, но не и да продължи да къди, докато държиш педала.
Също е нормално да ти е позаминало турбото и да не духа както трябва, та затова да пуши така.
cvetelin
08-04-2008, 22:49
Нормално е да изпушва черничко, но не и да продължи да къди, докато държиш педала.
Също е нормално да ти е позаминало турбото и да не духа както трябва, та затова да пуши така.
аве ко дрънкаш бе сектант.... дизел дън пуши има ли :lol: :lol:
ми пуши си колега... като всеки дизел...
аве ко дрънкаш бе сектант.... дизел дън пуши има ли :lol: :lol:
ми пуши си колега... като всеки дизел...
Ми моя пуши но след 4000 оборота :lol:
Тя и мойта много яко реве след 7500rpm :lol:
Ае малко по-сериозно, стига сме спамили на колегата в темата.
cvetelin
08-04-2008, 22:57
Тя и мойта много яко реве след 7500rpm :lol:
Ае малко по-сериозно, стига сме спамили на колегата в темата.
е кое е спам баце :)
като му даде газ пуши как няма да пуши турбото духа и обогатява... нормално ..
а не пушещ дизел не съм виждал още ...
мисля, че изчерпахме въпроса на колегата :)
благодаря ви мноооого за отговорите заначи я взимам мноо ми се искаше некои по разбиращ от дизели да я види ама аиде какво да се прави, маи ще скачам срещу влака па кот да става калата е внос от белгия и дано там да са я пазили.
колега ослушвай се след 2хил. оборота за някакви странни звуци(имам предвид турбото) ;)
ще го имам в предвид, а по принцип италианския дизел шумен ли е (самия мотор) защото този като му отвориш капака е така доста шумен някак си чука на желязо като с чук и на капака на мотора пише Ланча.Всичко това нормално ли е...
на място мотора не е като на JTD xaxax ;) шумничък е да,но в движение не e ;) ,Не е от най-икономичните ако очакваш 5/100 в града ще ти е трудничко да го постигнеш ;) извън града със 100-120 се смъква до 6-6.5 ;) ако искаш кола която много трудно би те оставила на пътя,това е тя ;) общо взето положителните страни са в пъти повече от отрицателните.
пич мерси много за отговорите мисля че ще ми е от полза.
Satanism
11-04-2008, 11:24
на място мотора не е като на JTD xaxax ;) шумничък е да,но в движение не e ;) ,Не е от най-икономичните ако очакваш 5/100 в града ще ти е трудничко да го постигнеш ;) извън града със 100-120 се смъква до 6-6.5 ;) ако искаш кола която много трудно би те оставила на пътя,това е тя ;) общо взето положителните страни са в пъти повече от отрицателните.
Колега, хвани си прегледай колата....извън града със 110 падах под 5 с Ланчата....в града 7.5 макс с ръчката от време на време...
И бтв...тоя мотор има нужда от центровка на помпата периодично...и моята пушеше като я купих...после след центровката пушеше само като я вкарам в червеното...
Мотора е много як, стига да му се даде възможност за нормална работа...и върви повече от за 90кс според мен...махаш му катализатора само и заспива
Браво-тата по 103кс много ги наказвах...
И бтв...тоя мотор има нужда от центровка на помпата периодично...и моята пушеше като я купих...после след центровката пушеше само като я вкарам в червеното...
ами от известно време се това ми е в главата ;) че не е ходила на преглет от доста време :oops: ако е удобно да ми препоръчате някой добър дизелджия при които да се погледне ще съм МНОГО благодарен :P
Satanism
11-04-2008, 19:02
ами от известно време се това ми е в главата ;) че не е ходила на преглет от доста време :oops: ако е удобно да ми препоръчате някой добър дизелджия при които да се погледне ще съм МНОГО благодарен :P
Ами...те всичките се научиха само с компютри да работят...
Иначе моята я правиха в един сервиз в Горна Баня, уличката, която се пада от ляво косо на околовръстното точно след разклона за Овча Купел, посока Люлин.Там в първата къща в ляво....но принципно те се занимават само със Ситроени и може и да не се навият...иначе човека е магьосник....колата не можах да си я позная после....против само 25лв
garner58
09-06-2010, 21:51
колеги и моята е така скоро ще ходя да я видят,после ще споделя от какво е било
Пиши после къде си отишал и колко пари :)
garner58
11-06-2010, 21:56
Пиши после къде си отишал и колко пари :)
Ще пиша колега няма проблем нали този форум е за това