Log in

View Full Version : Активиране на заводската аларма + централно

alcatrazy
11-09-2005, 21:07
Някои знае ли как да я активирам тая аларма че ми писна вече да се мъча вклучжам онази клучалка в багажника на ОН и изпилква обаче с онези дестанциони нищо не става някои може ли да помогне става въпрос за Алфа 145 боксер 1.6 103 к.с.[/url]

alfamax
12-09-2005, 00:27
Отвори едно от дистанционните и виж дали има лепенка с ЧЕТИРИ цифри.Ако има-значи шанса е голям,а трябва да се проверят и самите предаватели дали излъчват!

alcatrazy
12-09-2005, 00:35
Ми проверих има и в 2те 4ри цифри ,но явно някак се пуска тая аларма защото има и една лампа над волана която не свети

Mury
12-09-2005, 14:53
Zna4и мое да я е изкормил некой :wink: :wink:

alcatrazy
12-09-2005, 22:07
Ми не е изкормена като я вклучвам и изклк. издава разни звуци !

alfamax
12-09-2005, 22:14
Нали си от Пловдив,мини да видя за какво става въпрос-на ъгъла между ул.Цар Асен и Богомил,има табела алармени системи.Тел. ми е 0888228920-Жоро

hf hpe
13-09-2005, 16:35
по принцип ако всичко ти е ОК трябва само да обучиш дистанционното
процедурата е следната
до приемателя който обикновенно е в задната плафониера(представлява половин сфера с диаметър около 1 см.) има един много мъничък светодиод(размер около 1мм) и до него един скрит бутон със същият размер
натискаш бутона с нещо подходящо (става с бърха на химикалка) и светодиода трябва да светне червено, задържаш така и насочваш дистанционното към приемателя и натискаш бутона на дистанционното, тогава светодиода трбява да светне зелено и означава че е приело кода
след това всичко е ОК

Bobo
13-09-2005, 23:34
по принцип ако всичко ти е ОК трябва само да обучиш дистанционното
процедурата е следната
до приемателя който обикновенно е в задната плафониера(представлява половин сфера с диаметър около 1 см.) има един много мъничък светодиод(размер около 1мм) и до него един скрит бутон със същият размер
натискаш бутона с нещо подходящо (става с бърха на химикалка) и светодиода трябва да светне червено, задържаш така и насочваш дистанционното към приемателя и натискаш бутона на дистанционното, тогава светодиода трбява да светне зелено и означава че е приело кода
след това всичко е ОК

Да ве батко ма 145 няма задна плафониера датчика е при предния плафон но мисля че в книжката не дават такова копче до него :roll: