View Full Version : Нова любовница
vaklinator
10-04-2008, 19:41
Да се похваля. Крайслер вояджер. Ще си коригирам подписа.
Браво колега !
Със здраве да си я караш...хм тва е по - семейна кола..да не би "любовницата" да ти е родила близнаци или тризнаци,за да прибегнеш до такава кола... :meeting: за да има място и за Тъщата.. :D
vaklinator
10-04-2008, 21:19
Благодаря ти колега.
Аз съм семеен човек и имам две момчета на 8 и на 6, така че е добре да ходим с вана на море, да набутаме лодката на тавана и 5-6 сака багаж. Вярвам, че ще се съгласиш? Все пак има абсолюто всички екстри, дори и печка за зимата с програмируем таймер и дистанционно.
Перфект! батка,надявам се да не съм те засегнал със шегата ми,но шегата и пожеланието вървят ръка за ръка.....
Мисля,че ме разбираш.
Със деца на море с миниван-а е готино и то бая- Като малък съм ходил на море с миниван - бус(фолксваген)...и да ти кажа доста приятни спомени имам. беше 86-87 год
Ще им хареса на синовете ти!сугурен съм!
Успех!
П.С. и никакви любовници щом си женен
:tooth:
vaklinator
10-04-2008, 21:29
Не се притеснямай пак благодаря .Имам и бус фолксваген транспортер, но за жалост е товарен и няма достатъчно седалки за всички ни. Буса вози много по-добре от вана и от 155-цата.Все едно си в лодка.
Добре че съм с момичета, та Алфата ми стига :lol: :shock: ,
Иначе честито :wink:
vaklinator
10-04-2008, 22:46
Да ама 156 не е като 155 като комфорт в купето нали? Струва ми се че е по-широка и по - удобна.
EvgeniiM
10-04-2008, 23:46
Да ама 156 не е като 155 като комфорт в купето нали? Струва ми се че е по-широка и по - удобна.
нито е по-широка, нито по -удобна, от 155 по-готина за деца няма, а и за правенето им . Брат явно взимаш бензин на добри цени щот с подобен крайслер ама по-нов Варна -София ми излезе 200 лв и час по-бавно спрямо алфата .А това да м иподскачат децата докато карам не го виждам като предимство , ма всеки си знае
vaklinator
10-04-2008, 23:52
нито е по-широка, нито по -удобна, от 155 по-готина за деца няма, а и за правенето им . Брат явно взимаш бензин на добри цени щот с подобен крайслер ама по-нов Варна -София ми излезе 200 лв и час по-бавно спрямо алфата .А това да м иподскачат децата докато карам не го виждам като предимство , ма всеки си знае
Да харчи по-малко от алфата 10.6 на извънградско.
На 130 оборотомера ми е малко над 2000.
Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?
А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.?
EvgeniiM
11-04-2008, 00:13
Не мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
vaklinator
11-04-2008, 00:35
Не мож ме убеди - този който карах беше 3,8 4х4 автомат, харчи 10 ако го карам с 90 на автопилот, докато бях по магистралата с 160- точно 25 на сто и не по комп а с доливане ,знам че има разлика от кола до кола ама спрямо алфите ми разхода е покъртителен. Мойта 156 харчеше 8-9 извънградско , 155-та - сега е на Макс- и при мен и при него 6-7 извънградско с поддържане на 140- 160
Дабре де няма да споря - харчи като зил 100 на 100 и това е.
Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!
vaklinator
11-04-2008, 00:37
Моята алфа на 120 км/ч е на 3800 , а тази е 1800.
Вероятно има разлика е мислиш ли.? 12колко оборота са разликата ?? толкова и цикъца прави един четиритактов двигател.
Говоря глупости. Харчи колкото си иска и върви като трабанче.
Сори. Всеки може да смята и да прави сметки , ама и си плаща от джоба. Каквото искате говорете, но аз плащам и разхода ми се струва нормален. Получавам максимален комфорт и перфектна возия , за 4х4-то не е нужно да коментирам.
EvgeniiM
11-04-2008, 09:31
Дабре де няма да споря - харчи като зил 100 на 100 и това е.
Нали не ми плащаш ти бензина?!?!? Ами тогава давай по-спокойно. Казвам ти че харчи по-молко от москвич и ако не ти се вярва си е твой проблем !?!
поредния пенливко :lol:
Ако не вярваш ще ти я дам да идеш до варна и ще ти платя разликата , ако не е така Става ли?
А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.? щом ти харчи по малко от алфата се замисли в какво състояние ти е алфата.... а относно разликата между 155 и 156 като притежател и ползвател и на двете ще ти кажа че единствените предимства на 155 са по евтината поддръжка и по големия багажник. като поведение на пътя и комфорт разликата е огромна и то не в полза на 155
EvgeniiM
11-04-2008, 11:13
Возията на 156 беше перфектна, но зависи с кое окачване си - мойта беше спорт пакет 2 - нито твърдо нито лигаво , за 155-та не мога да кажа че возеше лошо- много сносна кола , а вътре е по-непретенциозна и на мен определено ми беше по комфортна от 156- отзад на 156 хората си навеждата главите - просто формата на купето е такава, абе общо взето - един клас коли са , по-доволен съм от 155. Гледам Фиоре ти имаш мойта комбинация- значи въпрос на вкус
Честито за вана колега и аз съм с комбинация ван и алфа ,миналото лято 7 човека с много багаж с вана ходихме на море и беше супер ,сега се замислям за по-нов модел ван.Иначе съм с еспейс 2.0 ,а мислех да взимам като твоя крайслер но този еспейс ми дръпна окото тогава :D
vaklinator
11-04-2008, 21:47
А ти каква кола караш, защото не пише в подписа.? щом ти харчи по малко от алфата се замисли в какво състояние ти е алфата.... а относно разликата между 155 и 156 като притежател и ползвател и на двете ще ти кажа че единствените предимства на 155 са по евтината поддръжка и по големия багажник. като поведение на пътя и комфорт разликата е огромна и то не в полза на 155
Алфата е много добра, но аз пълня оборотомера непрекъснато, естествено гори повече, но ме кефи да я ръчкам. С нормално каране гори под 10 газ на извънградско.
Искам да поздравя колегат с покупката. БРАВО автомбила много ми харесва, а особено ако си семеен.
Тъй като съм водач на 156, а допреди 3 месеца имах и 155, смятам а и споделя че двте коли са иси АЛФА и че всяка си има свите плюсове, но 156 е по-нова кола, а знаем че най-хубавата кола е новата. Все пак искам да кажа че никога не съм изпитвал такова влечение към кола, както сегашната. Както се казва "Всичко давам, но колата - НЕ"
...... Гледам Фиоре ти имаш мойта комбинация- значи въпрос на вкус
абе, много се замислям напоследък дали да не прибавя още една в подписа ама тя наистина ми идва малко тясна, а и доста ще ми станат алфите.....