View Full Version : Това не е истина !!
вече се чудя от каде ми трябваше да си купувам АЛФА :frown: А какъв ентусиазъм беше преди да я взема само!!! възможно ли е 2 месеца и половина да си търся колянов вал :?: :?: :?: без никакъв успех. още малко ми трябва ,за да не погледна вече Алфа като марка.Тия ТС мотори са пълен кенеф,а в същото време толкова красиво купе....срамота
Колега;двигателят ти струва в порядъка на 600лв.Поръчай на някой джамбаз да ти донесе от Италия.Ще имаш и много други работи освен вала.
ALFA155Ts
12-04-2008, 09:35
ти луд ли си бря иди се разходи по моргите и си купи един обурудван блок за 600 800 лв и га слагаи за ко ти е тоз вал .............. шлаифове раоти простотии тя ши дои златна
Ох,сигурно съм презванял на всички морги в БГ :shock: и отговора е все един и същ-все едно ги питам дали имат части за Мазерати,или ферари :new_Eyecrazy: ,намерих и на две места цял блок,но като отварям картера :heavy_cry: вала е по смазан и от моя.Незнам аз ли съм такъв карък :frown:
hunter1989
12-04-2008, 11:40
Здравеи колега . Виж този саит http://axm-auto.com/ аз погледнах но нямаха налични ,но може да ги запиташ за повече информация,ако може да го поръчаш не знам.Погледни го дано съм помогнал
Мерси много колега :D всички мнения са важни за мен!! ще проверя как стои положението там
Колега, в Горна Оряховица, Калтинец (на гърба на Захарни заводи) има много голяма морга; преди 2 дни получиха стока, аз си взех части по предницата за моята - цените са добри (поне според мен)
та на въпроса: имат цял мотор 2.0 ТС - не знам нищо за цена, просто го видях ЦЯЛ свален; ето ти един тел. 0888321647 - питай; не си толкова далече
успех
endeavour
12-04-2008, 13:27
Много тежки думи, френд, TS били кенеф, защото ти не можеш да си намериш колянов вал 2 месеца !?! Значи има едно основно положение - вал втора употреба да е като нов НЯМА. Оттука насетне си правиш сметка на кесията и мерака да си АЛФИСТ. Има марки и модели за които само в една от пловдивските морги имаше 42 скоростни кутии, 8 блока, 22 врати - избор даже и по цвят.Ти решаваш.
повярвай пич, и на мен не ми се иска да ми е такова мнението за ТС но да бъдем реалисти!!! разгледал ли си колко човека са изревали вече от него,то да бях само аз............ май грешно си ме разбрал колега :wink: преди да си купя колата всички ми казваха-НЕДЕЙ взема алфа :!: :!: И как мислиш дали съм ги послушал :lol: тая кола я взех със сърцето си,а не с разум,ся друг е въпроса че си патя от това!! но да ми казваш кво да си купя......... :gayfight: нема нужда :wink:
Колега, в Горна Оряховица, Калтинец (на гърба на Захарни заводи) има много голяма морга; преди 2 дни получиха стока, аз си взех части по предницата за моята - цените са добри (поне според мен)
та на въпроса: имат цял мотор 2.0 ТС - не знам нищо за цена, просто го видях ЦЯЛ свален; ето ти един тел. 0888321647 - питай; не си толкова далече
успех
Мерси много Колега,оценявам това че има и хора които са тук да си помагаме :wink: :wink: :wink:
между другото преди малко говорих с момчето от Горна оряховица!! наистина има такъв мотор(за кето благодаря на колегата за инфото :wink: ) ама познайте- като са извадили коляновия вал вчера пред някакъв купувач и ..........той избягъл :rotfl: Момчето каза че имат вал,но все едно че нямат!! Неее ТС моторите не са кенефи извинявам се за неточността,те са ГОЛЕМИ кенефи :twisted: :twisted: :twisted:
Дай да ти продам една 145 боксерче да видиш истинска алфа с истински мотор :rosso_spider:
hunter1989
12-04-2008, 15:04
Привет колега в мобилето сега проверих има няколко 156 на части ,има и 1.8 ТС провери и там.Аз ще потърся из саитове и ако наперя още нещо ще пиша
hunter1989
12-04-2008, 15:09
Колега провери тази тема тук се продава колянов вал за 1.8 ТС
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 395391fa0f (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6044&view=next&sid=fedde172ec7e4abf0dc4be395391fa0f)
Колега провери тази тема тук се продава колянов вал за 1.8 ТС
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 395391fa0f (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=6044&view=next&sid=fedde172ec7e4abf0dc4be395391fa0f)
мерси мерси колега :notworthy: Ще търся ,ама ако не излезе нищо скоро направо мисля да сменям мотора :lol: и то не с алфаджииски :spiteful: :spiteful: :spiteful:
ALFA155Ts
12-04-2008, 16:27
ако може да се нанади от опел 2,0-16 150коня ще стане перфектната кола :D
:rotfl: хахахахахахаа! ама за толкова малкомощен мотор не си струва усилията :P има и"жабарски" мотори по-силни :wink:
hunter1989
12-04-2008, 20:31
от фиат купе 2.0 20V турбо 220 коня :twisted: .А да питам вал намери ли или още да търся
Сложи фиатов да ти миряса главата щом тс са кенефи :lol: :lol: :lol:
опааа,ша ма извинявате от сектата :D айде не кеневски,вие го наричайте както искате :wink: не съм намерил още :?
JORDANGT
12-04-2008, 23:09
Колега напълно те подкрепям за мнението ти за тези ТС мотори( :dyrvo_v_kenefa: ),но ако очакваш за 100лв. да си намериш вал няма да стане.Енин колега от Пловдив продаваше 1,8ТС 8 клапана с верига за доста смешна цена и това е доста по двигател от колкото нашите кенефи :idea:
че кой е говорил за пари :?: :?: аз от толкова време си търся че сега ако намеря един дето става,го помъквам,независимо от цената :wink: стига да не е колкото цяла алфа де :bouncing_smiley:
BillyBoy`
12-04-2008, 23:38
наи добре си купи някои голф ше имаш валове на поразия тогава :?: и защо се е стигнало до там че да се преебе стария и да търсиш нов вал какви са причините отговори ли си самичак на тези въпроси или си търсиш поле за оплакване колко смотани са ТС двигателите и колко трудно е да си намериш вал :roll:
е да ама ако си купя голф няма да имам нужда от вал,щото няма да се прецаква :wink: :wink: :wink: някой пита ли те ква кола да си купя бре :?: ей ,всякви смешници ги има обаче :lol: аман от тъпи мнения!!!! Прееба се вала щото всички ТС са такива :wink: ще го разберете ,ама по-късно :evil: :evil: :evil: та идеята ми беше да пусна темата(обяснявам за по-непросветените) да спделя мнение с колеги минали по същия път като мен,и евентуално идеи от каде може да се търси такова нещо! Хубавото в тая тема беше че някой колего разбраха идеята ми :D
Ранобудниче
13-04-2008, 00:55
е да ама ако си купя голф няма да имам нужда от вал,щото няма да се прецаква :wink: :wink: :wink: някой пита ли те ква кола да си купя бре :?: ей ,всякви смешници ги има обаче :lol: аман от тъпи мнения!!!! Прееба се вала щото всички ТС са такива :wink: ще го разберете ,ама по-късно :evil: :evil: :evil: та идеята ми беше да пусна темата(обяснявам за по-непросветените) да спделя мнение с колеги минали по същия път като мен,и евентуално идеи от каде може да се търси такова нещо! Хубавото в тая тема беше че някой колего разбраха идеята ми :D
без да имам и най-бегла идея да те обидя.. моля те, продай я тая кола. ако ти бях кола, щях да съм най-нещастна на света след всичко, което изписа тук.
за това не се бях сещал :wink: айде на готената Алфа,колеги......перфектна без забележки,само с леко крив вал :lol: :lol: :lol: не се блъскайте,на опашка моля!!!! Тука явно (почти)никой не ме разбира :sleepy:
Не зная...Може би е въпрос на късмет, но аз вече близо 4 години търкалям моята 1.6 TS и не ми е създала чак такива големи проблеми.Вярно е, че си имат кусури, но пък коя кола ги няма?!
мдааа,късмет може да е цялата работа! със колите и жените е така :D аз рано или късно ще си подкарам мойта красавица :wink: здраве да има
endeavour
13-04-2008, 17:27
Алфата с мотор ТС кенеф ли имаш предвид, като казваш красавица?Приятелю, съчувствам ти, ама ако знаеш колко авери с Гоуфове имам, дето не щат да им чуят името...
Nasko_77
13-04-2008, 18:52
abart_
Ако не от уважение към останалите които са с такива двигатели, то поне... не можеше ли да бъдеш, малко по-тактичен и да не правиш подобни определения... какъв бил ТС :roll:
За това че на еди кой си, от еди каде си, на докараната му от Италянска МОРГА кола.... му се прецакал вала трябва да знам, че ТС е кенеф :lol:
Ха... симпатяга.
П.С Нищо Лично... не се засягай :wink:
ама хора вие явно не четете много форума :lol: не съм само аз с тоя проблем! и това което съм изказал си е лично мое мнение,не го натрапвам на никой :wink: :wink: :wink: Нали за това е форума да споделяме мнения,уж.......... Просто "сектантите" много се засягат :lol: комплексирана ситуация! Мерси на повечети колеги за помоща :evil: :evil: :evil:
Аааааа и за съветите също ,ква кола да си купя :shoot: бяхте ми много полезни :roll2: Грам не се засягам :wink: :wink: