View Full Version : заден тампон за двигател??
miromitev
12-04-2008, 15:43
Колата ми е под подписа...не мога да си намеря тампон точно зад двигателя е до соростната кутия.Казаха ми че може да е такъв или онакъв....не са сигурни защото трябвало да се поръча и ако не бил същият ще си го сложа на витрината за спомен!...Има ли някой идея какъв точно е тампона. Имам снимка от един саит..но дали е той???...Имало значение на къде са обърнати онези фиксатори които съм оградил???
Аи стига ве... кой тоя сервиз/магазин дето не знаят ?
Ми сигурно в ЕВРО 07 дето не знаят че радиаторчето за парното на моита 145 е досущ като на фиат браво.
miromitev
12-04-2008, 20:03
[quote="arbalov"]Ми сигурно в ЕВРО 07 дето не знаят че радиаторчето за парното на моита 145 е досущ като на фиат браво.
Евро 07 ми казаха, е били свършили.....оня не знае за какво става въпрос и затова ми рече така..Иначе от http://axm-auto.com/ гледам номера на частта и си я търся...но дали там всичко е ОК с тез номера не знам..предполагам ,че да.
Аз съм със 155 бензин, но точно този тампон изглеждаше поподобен начин. Провери пак за всеки случай де :) .