View Full Version : питане относно алфа 145
здравейте,бих желал да науча повече за алфа 145 2,0 16волта
идеята ми е че съм си намерил една със скъсан ремък/ангренажен/в германия и бих желал да я закупя.идеята ми е да попитам здрави ли са тези алфи скъпа ли им е поддръжката колко /в общи линии/би излязал ремонта на един мотор със скъсан ангренаж тенкю предварително!
гадни са. не си взимай италианска кочина.
колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.
та така
колега ,ако питаш мене се оглеждай за нещо 8 Волтово :idea: явно по-ниското напрежение им понася повече на италянските кочини :lol: успех :wink:
гадни са. не си взимай италианска кочина.
колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.
та такаколега задавам конкретен въпрос,за да попитам не съм намерил точно тези въпроси който ме интересуват
обоснови се:-защо да са гадни?
Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля! :wink:
Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
Слаби страни - Мнооого харчи!
Ще върви,ще върви-колко много ще върви :lol: а сериозно,ако незнаеш пораженията,по-добре си замисли струва ли си парите и НЕРВИТЕ да взимаш тая или друга която е в двиение :wink: ако щеш слушай
на така зададен въпрос, друго освен общи приказки и глупости, няма какво да се отговори
Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля! :wink:
Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
Слаби страни - Мнооого харчи!всичко коли вървят:)а това че е бърза ,но колко да е бърза колкото за 2,0 16 идеята ми е дали е здрав този мотор и скъпа ли му е поддръжката!
в сравнение с какво, бе пич.
разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.
Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.
в сравнение с какво, бе пич.
разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.
Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.абе"пич"ти освен да говориш празни приказки друго можеш ли?
общо понятие СКЪПА ПОДДРЪЖКА за теб не съществува ли?
за тва е форум за да си задаваме въпроси и да си отговаряме а в твоя ред на мисли нека да се съзаде един раздел плюсове и минуси за алфите и хората просто да си четата там и да не се занимават да коментират и събеседват!
и моля те престани да ми "помагаш" и да ми пишеш в темата явно не си достатъчно капацитетен и креативен тип ходи си бръмчиш с алфата на божурище там изливай словоохотливи трубадурски мисли и даван напътствия на младите реисъри!научи се да мислиш глобално сократе :D
Мисля че тая тема се изчерпа!
@вимпел: ако искаш по-конкретни отговори дай по-конкретно инфо за точните поражения.
Иначе може да погледнеш темата най-отгоре в раздела с цени за ремонти и резервни части. Точно за 2,0ТС има доста.