Log in

View Full Version : питане относно алфа 145

вимпел
12-04-2008, 16:46
здравейте,бих желал да науча повече за алфа 145 2,0 16волта
идеята ми е че съм си намерил една със скъсан ремък/ангренажен/в германия и бих желал да я закупя.идеята ми е да попитам здрави ли са тези алфи скъпа ли им е поддръжката колко /в общи линии/би излязал ремонта на един мотор със скъсан ангренаж тенкю предварително!

Pinky
12-04-2008, 16:49
гадни са. не си взимай италианска кочина.

колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.

та така

abart_
12-04-2008, 16:51
колега ,ако питаш мене се оглеждай за нещо 8 Волтово :idea: явно по-ниското напрежение им понася повече на италянските кочини :lol: успех :wink:

вимпел
12-04-2008, 16:54
гадни са. не си взимай италианска кочина.

колега, ако наистина се интересуваш, ами, поразгледай малко! лесно се забелязва, че темата ти се дублира с още много подобни, особено, ако използваш търсачката.

та такаколега задавам конкретен въпрос,за да попитам не съм намерил точно тези въпроси който ме интересуват
обоснови се:-защо да са гадни?

yo
12-04-2008, 17:22
Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля! :wink:
Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
Слаби страни - Мнооого харчи!

abart_
12-04-2008, 17:32
Ще върви,ще върви-колко много ще върви :lol: а сериозно,ако незнаеш пораженията,по-добре си замисли струва ли си парите и НЕРВИТЕ да взимаш тая или друга която е в двиение :wink: ако щеш слушай

Pinky
12-04-2008, 17:54
на така зададен въпрос, друго освен общи приказки и глупости, няма какво да се отговори

вимпел
12-04-2008, 17:55
Вимпел, нищо им не ги слушай! Първо колата е супер и много върви! Второ търсачката не струва хич, нищо няма да откриеш с нея!
Само трябва да разбереш какви са пораженията по мотора следствие късането! Щото ако е много, си е голям ташак правенето а и скъпо начинание, което се обезмисля! :wink:
Силни страни - ВЪРВИ МНОГООО!
Слаби страни - Мнооого харчи!всичко коли вървят:)а това че е бърза ,но колко да е бърза колкото за 2,0 16 идеята ми е дали е здрав този мотор и скъпа ли му е поддръжката!

Pinky
12-04-2008, 20:58
в сравнение с какво, бе пич.
разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.

Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.

вимпел
13-04-2008, 10:47
в сравнение с какво, бе пич.
разгледай, примерно, темата най-горе в този раздел - там можеш да видиш какво са сменяли някои потребители и на каква цена.
в сравнение с голф е скъпа поддръжката, в сравнение с БМВ е ефтина.
Погледни обективно, моля ти се, на тези забележки.

Ако не те е грабнала колата на момента, по-добре не се занимавай.абе"пич"ти освен да говориш празни приказки друго можеш ли?
общо понятие СКЪПА ПОДДРЪЖКА за теб не съществува ли?
за тва е форум за да си задаваме въпроси и да си отговаряме а в твоя ред на мисли нека да се съзаде един раздел плюсове и минуси за алфите и хората просто да си четата там и да не се занимават да коментират и събеседват!
и моля те престани да ми "помагаш" и да ми пишеш в темата явно не си достатъчно капацитетен и креативен тип ходи си бръмчиш с алфата на божурище там изливай словоохотливи трубадурски мисли и даван напътствия на младите реисъри!научи се да мислиш глобално сократе :D

tonov
13-04-2008, 19:47
Мисля че тая тема се изчерпа!

@вимпел: ако искаш по-конкретни отговори дай по-конкретно инфо за точните поражения.
Иначе може да погледнеш темата най-отгоре в раздела с цени за ремонти и резервни части. Точно за 2,0ТС има доста.