View Full Version : търся съвет след смяната на ангренажият ремък колата не върв
rossen762
12-04-2008, 20:26
смених ангренажният ремък колата бе6е перфектна
и загуби мо6тност едвам набира, презацепих го на второ място и сега е малко по добре но пак не върви какт трябва моля за съвет.. на диагностика ходих три пъти. първо менеи катализатор... отрязах го второ мнение дебитомер, но на третото няма6е гре6ки в дебитомера.... 4етвърто мнение колата е за основен ремонт ....какво да правя моля пмогнете ми наистин аимам нуйда от помо6 ве4е 1 месец хода по маистори диагностики и ни6то тел ми е0887205688 росен или email rossen76@abv.bg ili skaip rossen762 blagodarq, ako i wie ste minali po tozi pyt sigurno znaete kak se 4uwstwam
Влез в Общ технически раздел.Там има телефон и инфо за сервиза БОБО,Поне по коментарите във целият форум,колегите са доволни от работата на момчетата.ЕКСТРИЙМ ТУНИНГ.
bat kiro
12-04-2008, 22:06
отиваи при Бобо, прави квот ти казва , не купувай 4асти сам , защото можеш да сбъркаш някои номер!
това е моят съвет .
На бас че и на двете места не са ти го зацепили както трябва. Имах подобни оплаквания от един колега със 156-ца, заради некадърен майстор... Писна ми вече от самозвани майстори!!! Затова иди примерно при БОБО, Румен... те са познати тук на всички и се знае че си разбират от работата. Не мисля че е възможно да си смениш просто ремъка и ако всичко с него е наред, така изведнъж съвсем случайно да се скапе нещо друго. Не казвам, че не е възможно, но ако се е повредило нещо друго ще е много гадно съвпадение.
На бас че и на двете места не са ти го зацепили както трябва. Имах подобни оплаквания от един колега със 156-ца, заради некадърен майстор... Писна ми вече от самозвани майстори!!! Затова иди примерно при БОБО, Румен... те са познати тук на всички и се знае че си разбират от работата. Не мисля че е възможно да си смениш просто ремъка и ако всичко с него е наред, така изведнъж съвсем случайно да се скапе нещо друго. Не казвам, че не е възможно, но ако се е повредило нещо друго ще е много гадно съвпадение. :wink: Айде на бас :!: Големи врачки се искарахте :lol: Колегата проблем с електрониката няма,но няма и добра компресия :!: да кажем че има 7 на трети цилиндър. Не знам как е вървяла преди,но сега върви доста прилично като се има предвид че е с слаба компресия :!:
rossen762
13-04-2008, 00:09
определено им апромяна в мо6тноста , но 6те трябва да се ре6и и другият проблем с компресията , да се разбере от къде то4но идва проблема,..за6тото в на4алото колата малко бавно тругва на старта а по нататък запо4ва да върви доста по добре от преди но се 4ува и едно фу4ене като на въздух от ауспуха мисля или някъде отзаде... благодаря за вниманияето скаип rossen762. дали двигателя е за основен ремонт или може даим аи сруга при4ина?o4akwam wa6eto sydeistwie.. blagodarq
rossen762
13-04-2008, 00:10
много е на4етен , и определено колата върви по добре но... този проблем с компресият о6те седи