View Full Version : Проблем- не иска да пали
Jororacing
17-04-2008, 17:57
значи днеска сутринта всичко си е точно пала си колата свърших си работа и я закарах на един майстор да ми издърпа калника .. преди малко отивам да си я взема майстора каза че трудно е запалила ... върта аз -Не ... сипах още бензин на скорост я пробвах пак не иска да пали ... помагайте кажете от какво може да е тоя проблем така внезапно
Колега, оправи си заглавието
ALFA155Ts
17-04-2008, 18:01
"пробвали са как върви"
Ами колега,ще трябва на друг майстор да я закараш.Поне не се сещам за никакви предположения.Ааааа,Бензинова помпа.
Просто незнам, може и нещо да са подменили,ко кат са тенекеджии :idea:
Jororacing
17-04-2008, 23:22
и ако е бензинова помпа .... на кви пари ми стъпва ремонта дайте малко повече инфо
Имах подобен проблем, но това е само предположение. При мен се оказа, че се е разбила една зегерка в стартера.
Jororacing
17-04-2008, 23:44
е да ама ако е така щеше ли да върти
е да ама ако е така щеше ли да върти
Няма да върти, никакъв звук се нечуваше при мен.
Jororacing, я провери с аварийния бутон за помпата под седалката ...
JORDANGT
18-04-2008, 00:21
Или някой датчик е умрял :idea: :roll:
Я провери къде ти е най-близкият сервиз КОЙТО Е СВЕСТЕН.
Я погледни къде ни е сервиза,може и друг разбира се :!: Така от разтояние няма да стане :wink:
Я погледни къде ни е сервиза,може и друг разбира се :!: Така от разтояние няма да стане :wink:
И е много ПРАВ.
Jororacing
18-04-2008, 10:29
първата ми работа беше да се обадя на Бобо ама той ми каза че чак за понеделник евентуално а на мене ми трябва колата и затова искам да вида ако е нещо по лесно да го оправа сам
Sergey_gigov
18-04-2008, 10:37
не каза - като въртиш на стартер - получават ли се експлозии в генерацията ?
Jororacing
18-04-2008, 10:51
не .. експлозия не се е получавала първия път като я завъртях само припука се 1 ще запали и това е .. сега пробвах с тоя аварийния бутон ама с него какво трябва да се прави . веднъж ли да се натисне . или да се държи или няколко пъти .... защото го натиснах няколко пъти и нищо не стана
не .. експлозия не се е получавала първия път като я завъртях само припука се 1 ще запали и това е .. сега пробвах с тоя аварийния бутон ама с него какво трябва да се прави . веднъж ли да се натисне . или да се държи или няколко пъти .... защото го натиснах няколко пъти и нищо не стана
Виж там некакви имобилайзери, ако имаш по алармата как се спират, може да е нещо такова.
Sergey_gigov
18-04-2008, 12:52
свали си свещите - забърши ги хубаво - завърти няколко пъти без тях (без да натискаш педала на газта -остави я 5 мин дасе изветрят цилиндрите - сложи пак свещите и кабелите и пробвай пак
Jororacing
18-04-2008, 23:29
идва си ток към свещите но не се чува помпата като се даде на контакт .... освен самата помпа какъв още може да е проблема
много е вероятно да е помпата
тия тенекиджии некви заварки правили ли са ти по колата?
Jororacing
19-04-2008, 12:01
и аз за това си помислих ... принципно въпросното издърпване става с нещо като електрожен май
Jororacing
22-04-2008, 22:47
отново е на пътя .... предположението ми както и на някои други за помпата се оказа вярно ... тя беше пущината мръсна