View Full Version : Интервенция във веждите за джанти 16-ки?!
robertov
17-04-2008, 23:17
Каква е тази интервенция и как се прави? И дали със нея бих могъл да вкарам джанти с гуми 205/55/16 :oops: . Знам че разликата в диаметъра, който е нормалния за колата става голяма, но ми изпаднаха такива гуми и ако тази интервенция не е чак толкова сложна що да не я направа?!
Каква е тази интервенция и как се прави? И дали със нея бих могъл да вкарам джанти с гуми 205/55/16 :oops: . Знам че разликата в диаметъра, който е нормалния за колата става голяма, но ми изпаднаха такива гуми и ако тази интервенция не е чак толкова сложна що да не я направа?!
може и 225 ;)
Може трънци :idea: :idea: 205/55/16 ше събереш само с подложки на пружините :idea: :idea: Питай Вальо,той караше с тоя размер,ма колата мязаше на Голф кънтри :twisted: :twisted: Според мен най-оптималният вариянт е 205/45/16 :idea: :idea: аз и отпред сложих такива,след като 195/45 се оказаха бая ниски :twisted: :twisted: :twisted:Интервенцията за веждите,най-добре отиди дьа ти я направят в Рок енд Ролл сервиз,Симеоновско шосе 34 :wink: :wink: те имат доста опит с тва :twisted:
robertov
18-04-2008, 17:16
С две думи нема да се занимавам :lol:
Пробвай но според мен,ще си обърнеш калниците :twisted: :twisted: :twisted: