PDA

View Full Version : мразите ли си работата.........

hektor
18-04-2008, 10:12
Когато ви се случи някой ден да си го помислите - АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ - задължително специалистите, психолози и гастроентеоролози, препоръчват ТОВА: След работа, на път за дома, минете през близката аптека и си купете анален термометър, но задължително на фирмата "Johnson and Johnson" - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!! След това се приберете у дома и заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза "Лотус", ако не сте йога, айде нема нужда. Така, вече сте се успокоили и концентрирали, разопаковайте аналното термометърче и го поставете. НЕ където си помислихте, а на нощното шкафче. Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред. Да, вече го забелязахте нали? На листчето има малък надпис, който гласи: "Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested." Е , сега видяхте ли, че има и по - гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете, ако работихте за Johnson and Johnson Company, а? Представете си - да стоиш цял ден в някакъв завод и да си тестваш термометърчета, от 08,00 до 17,00, а? Не, това със сигурност не е вашата работа - каквато и да е тя! Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти: "Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! "

TheBlueOne
18-04-2008, 10:34
:lol: Бих пратил шефа ми да работи там... и ако може да ги тестват върху него :x

Бобби
18-04-2008, 13:00
На някой, които движи у "лево"...може да му се понрави тая работа :roll: :D

fred
18-04-2008, 13:43
Готино :lol:

Blade
18-04-2008, 18:20
Готино :lol:

Xman
18-04-2008, 18:26
Развесели ме пич.
Аз бих пратил не само шефа си да работи там. :D

alex052
18-04-2008, 20:29
Интересно.......................
а аз си мразех работата.

Lodarski
18-04-2008, 20:56
На някой, които движи у "лево"...може да му се понрави тая работа :roll: :D
някой такъв направо ще го засмуче . :lol:

asia
18-04-2008, 22:46
ей 'ора не с лошо де ..... и аз съм шеф :oops:

ма да са радвам че съм жена

ма инак приказката е мноо яка :):):)

VFTI
19-04-2008, 00:03
Работиш = имаш проблем..

неработиш = нямаш проблем :lol: :lol:

Аз съм на втория принцип и взе все повече да ми харесва :lol:

RaIDeR
19-04-2008, 00:50
Писнало ми е да правя големи пари на шефовете си ,а мен да ме залъгват с жълти стотинки !
Работиш има проблеми !
Неработиш няма какво да ядеш !
Се проблем !

milenamr
19-04-2008, 02:38
Готино,винаги съм си знаела ,че има поне 101 по гадни места от моето работно място :twisted: Ето едно истинско доказателство ,че това е факт:) и така се успокоявам и се старая да не мисля за това колко не обичам работата си.А аз всъщност обичам работата си ,но не обичам конкретното си работно място понастоящем.Но това не е болка за умиране,защото това подлежи на корекция:)

galinves71
19-04-2008, 06:54
за коя работа говорим :metal: :metal: :metal: :clap2: :clap2:

Xtrime7
19-04-2008, 07:08
Аз си харесвам работата.Има и моменти когато трябва да се омазня през почивката.Но много е важно и отношението на шефа ти.

Ранобудниче
19-04-2008, 07:09
представяш ли си, наистина, някой да стои цял ден със свалени гащи в Джонсън и Джонсън и да тества термометри? :butt:
но е забавно като картинка :twisted:

galinves71
19-04-2008, 07:28
всеки божи ден през ръцете ми минават по 10т ,абе за ква обич говорим бе?то мангизлиите си мразят парите щот са опасни пък ние ще харесваме работа айде,то работата е за работене не е за харесване,а що се отнася за оная работа МНОО ама МНОО я харесвам :waving: :waving: :static: :static: :Yeeeehaaa: :Yeeeehaaa: :th_up: :drive: :drive: :drive: :flirt:

sa6o_roman
19-04-2008, 13:36
Представете си - да стоиш цял ден в някакъв завод и да си тестваш термометърчета, от 08,00 до 17,00, а? "

представи си и part time работно време, вечерни, нощни смени, събота и неделя предимно. Та всички петък вечер отиват на кръчми дискотеки, ти отиваш на работа и си тестваш :lol: :lol:

не във всяка работа има стимул, но има и такива който са по-приятни..
не е като едно време каквото е било. говоря за голям интервал от време 18, 19, 20 век