Log in

View Full Version : МНОГО некоректен сервиз

diapper
19-04-2008, 15:14
И така,купих си Алфа 146 и както следва трябва да се обслужи.От незнание и без да се консултирам с никой се нахендрих в първия сервиз с голяма реклама че ремонтира Фиат,Ланчиа и Алфа.
Това е сервизът до пощата в люлин .
И така месец след като колата беше "обслужена" в техния сервиз,започнаха проблемите !
Първо скъса пистов ремък и тогава вече знаех за Lisan , отидох при него.След обстоен преглед от него се установи че на колата не беше сменено дори и маслото,да не говорим за ролки и ремъци,които не бяха пипнати ! Беше сменил само видимите дискове и носачи накладки и тампони на макферсона за скромната сума от 1650 лева.И както следва колата трябваше да се обслужи на ново при Lisan.И вече колата е на 6.

НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗА В ЛЮЛИН 2 ПРИ ПОЩАТА

LISAN №1 :bowdown:

VFTI
19-04-2008, 16:54
А като си взе колата щеката на маслото защо не я провери?

И как като човек регистриран от 12септември 2007година с 350мнения в този форум не отвори да видиш темичките с препоръчаните сервизи :? :?

Направо са се изгаврили тия гадове... Незнам дали ти се занимава, но аз като млад и доста разпален бих им направил някоя адска мръсотия поне за 3бона на тия гадове :twisted:

DJraceman
19-04-2008, 17:45
Lisan & Drigata това са хората от които много хора са доволни супер са и много колеги вече ги препоръчват.

Само така момчета вие сте номер 1 :!:

tipo1960
19-04-2008, 18:40
Аз пък когато ми се наложи да използвам непознат сервиз,си изкам за услугата фактура и касова бележка.Все пак после да имаш основание върху какво да си търсиш правата.Миналата година спуках гума в Приморско,гумаджията остана много учуден че си изкам фактура за 8 лв.,но ми даде.

Alexanderbb
19-04-2008, 19:58
знам го този сервиз. лоша работа не са ми свършили защото съм им висял на главите ама са едни мрънкящи и вечно недоволни и заети. А след като се запознах с Lisan просто приказки за други сервизи няма да има

lyuli
19-04-2008, 20:35
незнам за този сервиз, но масово по сервизите просто пребоядисват ремъка и..... това е

DanewRomeo
19-04-2008, 20:50
1650 лева :shock: :shock: :shock: Боже, боже (тук се прекръствам)

deadairplane
20-04-2008, 18:57
А като си взе колата щеката на маслото защо не я провери?

И как като човек регистриран от 12септември 2007година с 350мнения в този форум не отвори да видиш темичките с препоръчаните сервизи :? :?

Направо са се изгаврили тия гадове... Незнам дали ти се занимава, но аз като млад и доста разпален бих им направил някоя адска мръсотия поне за 3бона на тия гадове :twisted:
Прихванат на магистралата преди час :mrgreen: Пуснах ти аварийкитеама май не се сети за какво :D

VFTI
20-04-2008, 19:25
Видях те :D Аз като видях аварийките и погледнах и видях лепенка на fiat-bg.org..Мислех да пресветна, но не бях сигурен:) иии не ти видях никнейма :) Иначе аз ходих до Враца малко на разходка :)

EDIT:Ахам знам че ника ти е на предното... Все пак сме се виждали по срещи :) Обаче пък не помня номера и т.н :)

Оги
20-04-2008, 19:46
Лелееее кви са тия суми за обслужване на кола и да не искаш касова.То на новите коли 2008ма не е толкова скъпо.Безбожници

ludkanar
20-04-2008, 20:00
а къде беше сервиза на лисан

deadairplane
20-04-2008, 20:51
Видях те :D Аз като видях аварийките и погледнах и видях лепенка на fiat-bg.org..Мислех да пресветна, но не бях сигурен:) иии не ти видях никнейма :) Иначе аз ходих до Враца малко на разходка :)
Ника ми е на предното стъкло, за това не си го видял :cheers: