View Full Version : колко мъка има по тоя свят
мъка,мъка,чета си аз лубимия форум и нещеш ли ми звъни един приятел:"пич слизай долу един ти удари колата", да бе да стига си се ебавал, му казвам аз,"не бе сериозно"-той.И кво стоп калник и престилката.лелеееее звезди ми излязоха посред бял ден,ама го гледам един такув на средна възраст,още малко ще се разплаче-кжо да го правя,ченгера,акт пък ще се оправяме някакси
Колега не ми казвай че е ударил ГТВто :cry:
към 18:00 часа минавах покрай кв.Тева и си викам гледай тая алфа събрала 5-6 човека ,които и се кефят а то било за лошо. :cry: Какви са тия шофьори да се удари в спряла кола пред блока :x
Колега не ми казвай че е ударил ГТВто :cry:
тва е Спринт бе :(
баси пич, толкова труд...
ужас, много съжалявам за теб ... нешо ако можем да сме полезни ?
Sprint-a ,KGB,за жалост да точно него,ми какви са заспали старци с камиони.Слозам пред блока и той ми разправя "не те видах,извинявай".Ма как няма да ме види леееееееен само възрастта го спаси(44-ти набор)
ми ако ви се намира десен стоп за спринт иначе другото е тенекеджийска работа за около ден
Sprint,GTV все тая :oops: като знам колко труд е положил...лошо ми става...ако трябва да помагаме с нещо.
Миналата година съседката като взе книжка паркира на паркинга пред блока с около 40 в самарата. Пораженията бяха - преден калник, врата и заден калник + праг. Можело е и по-лошо.
Леле, колега много съжалявам :cry: . Много гадно. Дано си намериш стоп и я оправиш по-бързо. Аз така 75-та я правих една година и на първата вечер, в която излязох с приятели да се разходим и един бакшиш я направи ритната отзад. Тия хора защо спят като карат :?: После и да го биеш и да не го биеш :no: .
http://mrxzender.alfaromeo-bg.com/Sprint/udar1.jpg
http://mrxzender.alfaromeo-bg.com/Sprint/udar2.jpg
ехххх :heavy_cry:
абе баси стоп за това чудо ... ми се струва направо абсурд...
Сега се сещам, че срещу онзи бастун дето прави стъкла за фарове друг майче пишеше, че прави стопове. Има ли смисъл да питам дали пазиш парчетата.
Сега се сещам, че срещу онзи бастун дето прави стъкла за фарове друг майче пишеше, че прави стопове. Има ли смисъл да питам дали пазиш парчетата.
оня прави джамове...
а не стопове :(
ма само не се карайте :)
мислих по въпроса за парчетата ама той така и така беше счупен,ще се търси нещо ново :roll:
Alfamaniak
17-09-2005, 20:33
В Люлин има един изоставен Спринт с Umax ще разучиме как стоят нещата там и ще ти звънна :wink:
С Alfamaniak-a миналата седмица гледахме в Люлин 9 един Sprint,
гниеше пред един блок даже Киро направи някакви снимки, не си спомням дали му бяха здрави стоповете.
Но утре ще отскоча да проверя :idea:
И ще докладвам 8)
Е тоя Киро бе! :beer:
За 3 минути ме изпревари :P
==========================
Значи на Sprinta стоповете са здрави :D , ама неможах да намеря сопственика :( .
Питах там разни хора влизащи в входа ама никой нищо не знае :(
Колата се намира ето тук:
http://umax1.hit.bg/Sprint%20map.jpg
Това е Люлин 9 бул. Царица Йоана е булеварда под който
минава метрото абе
след тунела за към Люлин на третия сфетофар в дясно
(то наляво няма де, кръстовището е Т-образно)
ул. ген. Асен Николов :wink:, и гледаш на дясно колата е жълта :idea:
ще намина тея дни да я погледна пък дано имам повече късмет и открия собственика
pe6kata212
22-09-2005, 16:10
mai re6ix problema na mrXzender ima si prekrasen leko puknat desen stop no pak e nesto.imam si edno vupros4e niakoi ima li izpusnali makfersoni ot 33ka triabvat mi za edin experiment
колеги, живея в люлин-8, познавам собственика на жълтия Srint, но не го продава на части. Кара го, ама рядко
ако все пак решите да го търсите, казва се Ники, живее в последния вход ама ще ви излъжа на кой етаж
Ще се поинтересувам,ще му взема телефона. Но тези дни съм зает през деня и това може да стане от понеделник нататък