PDA

View Full Version : колко ли му е струвало измиването?

galinves71
21-04-2008, 10:13
скоро с приятел чакаме ред на авто мивка,пред нас МОНДЕО,пич на около 50те с пичка около 30те чакат на кафето в мивката да им перат колата,онзи се надува с младото гадже а онези мият ли мият.колата спряна пред стената за префасониране,в 1 момент мивкаджията рече да пусне чистачките незнам защо и даде на контакт колата,е явно е нямал книжка и не му са ясни някои правила по въпроса,незнам що за контакт имаше този форд само се чу тряс и колата в дувара.агента тъкмо вдигаше кафето и изведнъж остана без ТОК -абе лапе кво искаше да правиш бе викна му той.значи колата беше на около1м от стената м/у нея и стената имаше 1 туба от някакъв препарат и въпреки това от 1ната страна бронята се откачи,направо го съчувствах момчето а ние леко в дясно и се пребрахме с не измита кола.внимавайте много за миячите!

morfius
21-04-2008, 10:16
Не виждам проблем ако е на скорост и запали да отлепи колата, особенно ако е дизелова.
Иначе да, некадърници има навсякъде...

Stoyan Georgiev
21-04-2008, 11:07
те хората затова са измислили ръчната спирачка - дърпаш за секи случай ;)

fred
21-04-2008, 11:40
Аз пък си държа ключа в джоба винаги. :shock:

fnt
21-04-2008, 13:55
Аз видях как от една мивка удариха едно BMW в стълб докато го местиха.

reptli
21-04-2008, 14:35
само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалят :lol: а иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение :)

забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на пред :evil: едвам се наврях в "кокпита" :lol: :lol: к'ва му е работата да ми бара седалката :gruebel: после само си играх да си я намествам :hmm:

Stoyan Georgiev
21-04-2008, 15:41
само веднъж се опитаха да я преместат но не успяха да запалят :lol: а иначе ключа никога не остава в колата,това беше някъкво изключение :)

забравих да спомена че тоя дето се опита да премести колата си беше изместил седалката на пред :evil: едвам се наврях в "кокпита" :lol: :lol: к'ва му е работата да ми бара седалката :gruebel: после само си играх да си я намествам :hmm:

еи т'ва много чест и на мен ми се случва, веднъж ми бяха оставили седалката така, че волана беше буквално на 2 педи от облегалката седалката :shock: явно са имали некой скрит лилипут къде мести колите или незнам .....

mim
21-04-2008, 15:47
в моята кола без да бутнат седалката никой не може да влезе :D
ако си заваря релсите, може да стане антикрадци система :evil:

proper
21-04-2008, 15:51
в моята кола без да бутнат седалката никой не може да влезе :D
ако си заваря релсите, може да стане антикрадци система :evil:

не ги заварявай...сложи си щифт или винтче и доста ще ги измъчиш с влизането :):):) това е много хитра стратегия!!!

BatVas
21-04-2008, 16:06
E тоя ефтино се е оттървал пак - я питайте Пандо как удариха на Йорго мерцедеса (говорим за чисто нова кола - май на месец е била) от автомивка и решават нещо да я изфорсират ли какво - следва забиване в едно дере (по скоро циментови канали) - щетите големи - смачкана предница и т.н,т
Така че местете си вие колата. аз по принцип оставях клучовете , ама после видях как Петко мие неговата - клуча му е в него и ако трябва да се мести - мести я той.

Timon
21-04-2008, 18:48
Аз пък си държа ключа в джоба винаги.

Това е задължителната процедура по автомивките !

galinves71
22-04-2008, 12:50
аз пък си я мия сам, голям кеф ми прави,кат ги наредя и 2те пред нас,от 1 гръцко дъни а от другата сръбско и става лудница.пък и малко да дразня комшиите до нас щото са големи кенефи,дан дава Господ да се рсдобиете с такива съседи имаха кон и 2 шибани кози и им хвърляха л-ната на улицата и цяло лято не можеш да отвориш прозорец от смрад

Xman
22-04-2008, 18:06
Миналото лято докато си чаках реда на една мивка, пича пред мен си остави колата /Венто/ и ръгна на някаде.
Леле тия хлапета като я барнаха...то не бяха пергели пред автомивката, не бе чудо :shock:
Че да си оставя Алфата в ръцете на такива-да ама не.
Кибича при тях докато я направят джам и ключ не оставям.

fiore
22-04-2008, 18:22
колко пъти съм ги гледал как се чудят защо не пали или как се кара селеспийда. а един дори щеше да си разбие главата в стъклото щото като превключваше от първа на втора скочи с левия крак на спирачката....
тези на мивките са големи мераклии да карат квото им падне...

Nasko_77
22-04-2008, 20:08
На мен ми струваше някъде около... 180лв. Само външно и двигател. Вътре си беше добре. Още като я взех... за "здравей" :lol:

trouble
22-04-2008, 20:11
Ключа в мен и аз си я местя....днес на една мивка, човека ми каза да я оставя и след 2 часа да дойда да си я взема, понеже имаше много коли. Казах му че имам работа и си тръгнах. На друга автомивка ми я измиха веднага...Не давам никой да ми я мести...

Sunny
23-04-2008, 21:47
Жената давам колата не .

Nasko_77
23-04-2008, 22:09
Жената давам колата не . :shock: :lol:

fiore
24-04-2008, 09:02
Жената давам колата не . :shock: :lol:От трите коли само едната не давам на никого. За съжаление и аз в момента не я карам.:(

SFINKS
24-04-2008, 09:52
Моята кола ходи на автомивка един път в годината , накрая на лятото
иначе си и мия и си я чистя сам , не отнема нито много време нито пари

Neokill
24-04-2008, 20:44
Моята кола ходи на автомивка един път в годината , накрая на лятото
иначе си и мия и си я чистя сам , не отнема нито много време нито пари

И аз така от известно време си кипих препарати и водоструйка Керкер за 150 лв и си я мия сам почти всяка събота. Между другото на дядката старата пръскачка за лозето е перфектна за безчетково :wink: