PDA

View Full Version : Нов член, нова алфа ... и малко въпросче

Bullit
21-04-2008, 17:45
Здравейте колеги! От около месец и нещо си имам 145-ка :D
Първо искам да благодаря за изчерпателната информация във форума, тъй като изчетох доста теми и мнения и си отговорих на много въпроси.
Като цяло мога да кажа, че вече и аз се вманиачавам и това е една невероятна кола 8)
Имам и малко въпросче - четох темите за пробемите с мигачите и някой знае ли къде е релето на 145? мойте всички почти са жълти и еднакви?
П.С. малко оффтопик - сложих си газ заволи и ми харчи 10.8 до 14 в София, много съм доволен, майсторът е Булавтосервиз лозенец :D

tonov
21-04-2008, 20:42
Здравей!
Честита придобивка, със здраве да я караш и много безаварийни км!

Има тема за мигачите, колега:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14575&highlight=%F0%E5%EB%E5+%EC%E8%E3%E0%F7%E8

Прегледай я, ще го намериш кое е.

миро
21-04-2008, 21:53
И тук погледни ЦЪК (http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=19915&highlight=%E0%E2%E0%F0%E8%E9%ED%E8%F2%E5)

Bullit
21-04-2008, 22:39
Мерси много, утре започва разглобяването и ще докладвам резултата:)
между другото там бях разглобил всичко заради бушона за газта (първите 150 км с газ беше зверска мъка доката се нагоди цялата електроника) и цъка на аварийки, но не успях да го локализирам....
Миналото лято реното ми имаше сходни симптоми - цъка много бързо ляв мигач и после умира... и за съжаление се оказа лостчетото, дано този път не е пак това, започвам да проследявам по метода на изкл'чване:)

StarChild
22-04-2008, 11:37
и аз колега съм нов и съшо нямям много опит с алфите но тази марка винаги ми е била слабост...просто има нещо в тези автомобили 8) та и от мен със здраве да сия караш и кефиш! :wink:

nhg
22-04-2008, 23:42
еееееееее честито колега
ти си се разболял от моята болест :shock: пък не помня да сме се виждали...
аз се 'разболях' преди ок. 2 месеца, засега нямам подобрение :D :D :D
успех с ремонтчето и мнооого безаварийни

StarChild
23-04-2008, 13:39
Май всички тук сме болни(заразени)! :roll:

Bullit
23-04-2008, 14:53
Колеги мерси много за пожеланията:)
Алфата си е страст наистина, вече мисля за джанти, емблеми, бои..... залепих си детелинка и на компютъра:)
Между другото това с мигачите още не съм го оправил, последните дни левия мигач си е ок, само дето цъка бързо... като имам време свалям релето:)