PDA

View Full Version : Предложение за митинг около изборите в София...

KGB
17-09-2005, 00:25
Преди малко си говорихме с колегата алфаманиак...и точно след като пуснах темата "дупка погълна бензиностанция на бул.България"...той ми разказа как зверски си е изкривил джантата на Симеоновско шосе.

Това вече не се издържа...вече почти всеки един от нас си е изкривил джантата поне веднъж..."инвестирал" е поне по 100лв. в пътищата на милата родина....Освен това ще ни вдигат таксата Винетка...данък МПС и т.н. От нова година вдигат и акциза на горивата...

Сору пичова ама аз не съм съгласен да плащам като поп нон-стоп...винетката да ми струва точно колкото в Швейцария и единственото общо със Швейцария е, че тук пътищата са като тяхното прочуто сирене.

ТА въпроса е ще дойде те ли???? на такъв митинг...като аз може да се наема да издействам разрешение от общината.

KGB
17-09-2005, 00:32
Между другото тук може да постваме снимки на дупки...и да ги ползваме като "доказателство".

Аз лично мисля и ролетка да си нося да ги снимам колко са дълбоки и широки.

bongo
17-09-2005, 00:45
ако парите които всеки дава за ремонти по ходовата част отидат за дупките пътищата ще са слънце ама на...
по пътя за кулата гумата ми се пръсна! да не говорим за джантата
В провинцията пък е редовна практика хората да си разкопават пътя пред къщите когато прекарват разни тръби и после да забравят да си го оправят

Naso
17-09-2005, 01:59
Да им се не види ЕГА.... нема и 3 месеца откак я карам мойта... още дето се вика пари за ремонти не съм събрал... и тя вътре по купето скърца вънка скърца.... аман.... не ми била колата за българия... значи и аз не съм за таа умрела држава

gigi
17-09-2005, 02:31
Ами ние от клуб картер какво да кажеме караш си по широк и хубав булевард докато прас в замазана дупка от ВиК и айде масло и филтри за 100лв ремонт картер и сума ти мъки. :evil: :evil:
А днес бях във ванто с ланчата и познайте само какво и има два предни носача и един накрайник :cry: :cry:
тия наще управници са за :laser:

BatVas
17-09-2005, 09:19
Aз затова и няма да им плащам данък на общината - ебати тъпаците- не стига че дупки из общината бол, няма каде да паркирам и ми дигат с паяк колата на 300 метра от нас, ами на всичкото и отгоре направили едни "легнали полицаи" по 20 см високи-не мога да мина(да им плащат данъците тия с джиповете - те минават от там без проблем). :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Та ако има протест, съм там - даже мога да учавствам в организирането му и в комитета за преговорите :D :?

Venci
17-09-2005, 09:29
Ще дойда м***а им :censored: управническа. Само, че трябва да е в почивен ден, че с тоя мой шеффф.

Dodo 155
17-09-2005, 20:24
Дайте да го популяризираме с колеги от другите форуми и клубове и да им е****е м***а гадана на тия управници :evil:

KGB
18-09-2005, 02:27
Първо трябва да подготвим нещата много добре...не само да ходиме и да викаме/псуваме....

Като ми остане време ще проверя как стоят нещата в нормалните държави.

Може да искаме да се състави комисия която да следи как се харчат парите за ремонт на пътищата, програмите за тяхното оправяне и дали органите които трябва да глобяват тези крети от сорта на газофикация...строежи и т.н. си вършат работата.

hf hpe
19-09-2005, 16:37
аз да попитам защо точно преди изборите за кмет???
това не превръща ли исканията ни в политически?
а доколкото знам в устава на КАРБ пише, че не е политическа формация

BatVas
19-09-2005, 16:49
аз да попитам защо точно преди изборите за кмет???
това не превръща ли исканията ни в политически?
а доколкото знам в устава на КАРБ пише, че не е политическа формация

Ами той митинга ще е граждански протест-няма нищо общо с КРАБ - ще се пуснат предлужения и във всички известни ни абтомобилни форуми и който шофьор чувства, че може да се направи нещо за да се подобри състоянието на пътищата в общините е добре дошъл. Ама вярно че преди изборите може да се приеме като политически - затова след изборите - тъкмо ще има нов кмет и да се надяваме че ще обърне внимание.

Lucky
19-09-2005, 17:05
:? Васе той да стане кмет пък после чакай да ти обърне внимание!!!!!!!!!!!!!! А гласувах с не ама не бях прочел за идеята сега съм ЗА :)

KGB
19-09-2005, 19:21
ХФ ХПЕ,

Ако клуба реши да е кординатор на събитието....то тогава ето:

Извадка от Устава на Автомобилен "Клуб Алфа Ромео България"
---------------------------------------------------------------------
Чл.2 Клубът се създава с цел:
т.8-повишаване на безопасността на движение по републиканската пътна мрежа

Чл3. Сдружението става доброволен кординатор за съвместяване на различните стратегии и програми, насочени към интересите и за развитието на членуващите в него.
--------------------------------------------------------------------

Освен това както БатВас е писал...митинга може да е граждански протест и да няма нищо общо с КАРБ :idea: :!:

Въпроса ми към теб е:

какво политическо има в това да искаме да получаваме това за което сме си платили???...тоест данък и такси, за да караме по нормални пътища...което от своя страна би спасило доста хора...които са пострадали или загинали в следствие на дупка на пътя/липса на маркировка и т.н.

hf hpe
20-09-2005, 16:24
аз просто попитах защо преди изборите за кмет
което според мен си е политическо събитие и съвсем спокойно и лесно някоя политическа личност може да извлече дивиденти от него
иначе в протеста не виждам нищо нередно

KGB
20-09-2005, 22:54
Ще имаме доста четене на закони и гледане как го правят хората в нормалните държави, за да видим как точно да процедираме...надали ще сме готови преди изборите.

Ще четем после ще се съберем да обсадим и тогава ще правиме нещо...че вече не се издържа

офф-топик:

цял роман си написал в ауто италия :D днес минах от там и се зачетох

Tanuco
25-09-2005, 18:09
По отношение на протеста/митинга съм с две ръце за, защото за скромния ми шофьорски опит(3г.) 4 пъти съм пукал гума и кривил джанти от "чудесните" ни пътища.

pipi
28-09-2005, 15:44
То има комисии, които следят как се харчат парите и какво са направили ама ....