Log in

View Full Version : проблем с амортесьорите на багажника след монтаж на спойлер

Satanism
23-04-2008, 10:49
Колеги, ...сложих спойлер вчера на 146цата, оригинален от ti...и там другите на които се слага.Проблема е, че откакто го сложих багажника е по-тежък...и следователно амортесьорите не го задържат отворен и ще ме пребие някой ден, да не говорим, че е неудобно...какво мога да направя по въпроса?На бройките със спойлери дали са по-силни амортесьорите?Да търся такива?

Viktor_
23-04-2008, 12:19
Не мисля че са по-силни, просто твойте са поизпуснали и затова не могат да го държат. Новите амортисъорчета винаги са учудващо силни.

Междудругото колко тежи субективно премерено тоя заветен споилер, че ми стана чудно?

Sergey_gigov
23-04-2008, 12:38
самия спойлер е 4 кг - само е амортесиорчетата наистина са сдали багажа

Bullit
25-04-2008, 14:13
Колега кажи откъде и за колко пари като си вземеш амортесъорите, че и аз сега проучвам :lol:

Satanism
25-04-2008, 21:18
28лв/бр...от едно магазинче в Павлово...но мисля са от Евро07
Днес ги сложих...но трябва да видя как държат когато е наклонена назад колата...че тогава имах проблем основно... :roll:

trouble
25-04-2008, 21:20
Днес ги сложих...но трябва да видя как държат когато е наклонена назад колата...че тогава имах проблем основно... :roll:

Я пусни снимки да видим как изглежда новата придобивка на колата :wink:

Satanism
26-04-2008, 07:04

Я пусни снимки да видим как изглежда новата придобивка на колата :wink:
Спойлера ли? :roll:

Добре изглежда.... 8)
Ще пусна :)

А иначе при мен проблема дойде и от спойлера, и от колоните, които сложих на задната кора явно.... :roll:

едит: