PDA

View Full Version : Потрес .....

Neokill
23-04-2008, 23:00
Абе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....

FreeStyler
23-04-2008, 23:11
Утре ще си купя и аз новия брой да вида и аз

pinko
23-04-2008, 23:19
Абе миналата седмица си купих последният Автобилд. Чак днес намрих време да го разгледам и още на корицата видях една доста голяма глупост написана незнайно защо от някой лумпен. Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....

Мога да ти пратя мейла на автора да си го напсуваш лично. Доста по-достойно е.

Казва се Георг Кахер (Georg Kacher), фрийланс автомобилен журналист, един от 10-те водещи автомобилни журналисти в света и от най-търсените автори в жанра, постоянен сътрудник на списанията CAR, Car&Driver, Road&Track, Quattroruote, Automobile и Autobild.

pent
23-04-2008, 23:25
:) на мен само правописните грешки ми се набиват в очи, още повече като са в заглавие :)

иначе си е супер списанието!

pinko
23-04-2008, 23:28
:) на мен само правописните грешки ми се набиват в очи, още повече като са в заглавие :)

иначе си е супер списанието!

Къде видя грешка по-точно?

pent
23-04-2008, 23:42
изглежда не е било "грешка" в истинския смисъл, а нарочно написано по този начин :idea:

Neokill
23-04-2008, 23:44

Казва се Георг Кахер (Georg Kacher), фрийланс автомобилен журналист, един от 10-те водещи автомобилни журналисти в света и от най-търсените автори в жанра, постоянен сътрудник на списанията CAR, Car&Driver, Road&Track, Quattroruote, Automobile и Autobild.

Нямам намерение да го псувам и не го познавам. Няма значение че е ,,един от най-големите" за мен това сравнение е неуместно. Може и журналистиката да е измислил знам ли ?!

ПП Pinko купивам си списанието заради интересните ти статии. Ето сега за класиките. А и заради разглобените автомобили :wink:

KGB
23-04-2008, 23:46
Скоро ще има и нафтово Порше Кайен 600коня Дизелче...чудно ми е тогава с какво ще го сравнят :lol: :lol: :lol:....нещо май бензина а 8)

pinko
23-04-2008, 23:49

Нямам намерение да го псувам и не го познавам. Няма значение че е ,,един от най-големите" за мен това сравнение е неуместно. Може и журналистиката да е измислил знам ли ?!

ПП Pinko купивам си списанието заради интересните ти статии. Ето сега за класиките. А и заради разглобените автомобили :wink:

Мерси. Но в случая с Георг Кахер това си е негово мнение и негово сравнение. Пък дали е неуместно е друга тема. Според мен това просто е шегичка, закачка, поне аз така го възприемам.

Пък и нали има свобода на словото, кво да се прави. Всеки пише квото си иска :lol: :lol: :lol: :lol:

proper
24-04-2008, 00:13
:):):)

Самия факт, че "нафтаджии" (те се наричат така сами? аз не харесвам израза) , в случая немци, използват за мерна единица, към която да сравнят творението си, Италиански Бензинов автомобил......мисля, че всеки може сам да прецени за какво иде реч при наличие на малко обективизъм в арсенала си... едва ли може ние да добавим коментар....

П.С. Надявам се, че спора няма да се превърне в такъв от типа Дизел/Бензин, защото станахме банални вече.... Избора си е личен. А и това е просто заглавие, където се търси "гръмкост"....

KGB
24-04-2008, 00:36
Днес пробвахме едно Мазерати и съм доволен....знам вече какво мисля да си взема освен Алфите....та да си имам добри неща и от двете религии...бензин и дизел.

Neokill
24-04-2008, 00:43
...... става за селскостопанска техника, а не за SUV или лек автомобил :wink:

KGB
24-04-2008, 00:47
Мазаратито ли :lol:

pinko
24-04-2008, 00:49
В неделя на сбирката ще ви докарам един талянски дизел с шведски турбинки.

Днес му направих едно кръгче, баси, тва JTD работи като бензин и върви като чипосан дизел бе :lol: :lol: :lol: :lol:

Развърта се като 16 волтова бензинка, а и звука му е нещо подобно...

От 1300 до 3800 оборота имаш на разположение 370 Нм, максимума е 400 Нм при 1850 об./мин

Абе много е кефско за каране :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neokill
24-04-2008, 07:12
Мазаратито ли :lol:

Не за свободата на словото и помпа-дюзата :lol:

ФЕРАРИСТ
24-04-2008, 10:58
Хората боядисали една кола червена сложили двигател от камион и я сравняват с Ферари. Най тъпото че е дизеляк ....
Пич - това може само да те радва бре - може да се сравнява симфония с боза, но не може да се сравнява боза с симфония.....

sa6o_roman
25-04-2008, 00:14
айде сега ферари и симфония???
виж мазерати куатропорте и симфония да...

да си върл фен и "защитник" на ферари е по-изтъркано от лафовете за голфове, за тва го лепват тва име като сравнение.....(друг пример е всеизвестното циганско ферари - опел вектра, да не се възмути пак некой?)

и кво ви бърка дизела в гзъ? Представям вече си спор между каруцар с магаре и каруцар с кон

Nasko_77
25-04-2008, 00:30
:):):)

Самия факт, че "нафтаджии" (те се наричат така сами? аз не харесвам израза) , в случая немци, използват за мерна единица, към която да сравнят творението си, Италиански Бензинов автомобил......мисля, че всеки може сам да прецени за какво иде реч при наличие на малко обективизъм в арсенала си... едва ли може ние да добавим коментар....

П.С. Надявам се, че спора няма да се превърне в такъв от типа Дизел/Бензин, защото станахме банални вече.... Избора си е личен. А и това е просто заглавие, където се търси "гръмкост"....Иненно :wink:
Може и да е от "без да искам", но
и за мен това си е баш, комплимент за Ферари. Факта, че го споменават като преследвана ЦЕЛ :idea:

BillyBoy`
25-04-2008, 09:39
малко извън темата Nasko_77 къртиш брат много як аватар току що ставам и направо се скасах от смях :Dкаква е тая нинджа какъв е тоя петел хахахахаха хахаха хахаха

Nasko_77
25-04-2008, 11:12
малко извън темата Nasko_77 къртиш брат много як аватар току що ставам и направо се скасах от смях :Dкаква е тая нинджа какъв е тоя петел хахахахаха хахаха хахахаМи кълве ме много яко петела бе :lol:

Xman
25-04-2008, 16:58
Не ги обичам тия дизеляци, не магат да ми хванат окото колкото и авангардни да са.

wasp
26-04-2008, 00:27
Не ги обичам тия дизеляци, не магат да ми хванат окото колкото и авангардни да са.

Е как пък правиш разликата външно между дизел и бензин не разбрах :shock: Ай кажи ми и аз да я правя ...

п.п. или може би буквичката D отзад ти бърка в здравето ? :D

Xman
26-04-2008, 09:19

Е как пък правиш разликата външно между дизел и бензин не разбрах :shock: Ай кажи ми и аз да я правя ...

п.п. или може би буквичката D отзад ти бърка в здравето ? :D
Предубеден съм нещо :wink:

GRANDEsportivo
26-04-2008, 11:36
като се прочете статията , то си пише вътре че аудито е V10 Disel :twisted:

wasp
26-04-2008, 11:39
Предубеден съм нещо :wink:

а така си го кажи ;)

Neokill
26-04-2008, 11:42
като се прочете статията , то си пише вътре че аудито е V10 Disel :twisted:

V12 TDI егати камиона. Га изкараха спортна кола га стигна нивото на Ферари и на всичкото отгоре ,,спортен дизел". Че е приятна за гледане - приятна е. Пред нас спира една и я гледам всеки ден. Ама няма тази изтънченост и излъчване на Ферари. Просто поредният спортен автомобил :!:

То ва си е мое мнение.

BillyBoy`
26-04-2008, 15:10
е нали вече са купили ламборгини сега вече ше се научат немците как се правят спортни автомобили :roll:

sa6o_roman
26-04-2008, 16:04
бе то и Alfa Romeo 33 Stradale не е изтънчена с тоя брутален звук, ама е зверски яката машина нали ;)

иначе като всяко иновационно творение всички оплюват дизеловото Ауди... както и заобления дизайн на мерцедес перз 96-97.. Брерата...
схващате