View Full Version : интериорни мисли
аз съм прост дизайнер - правя опаковки и интерфейси
ама са ме нагърбили да избирам фаянс, облицовки на стени, врати...
питането е: къде са най-големите складове за фаянс в София, сещам се за 1 на Подуене, под моста на влизане в София от Ботевградско, друго за Княжево на спирката на 111
само че ми трябват и други типове облицовки освен фаянс - метал, пластмаса, имитации на метал... фаянс за под, ламинат...
идеята е да отида, да харесам, да щракна, да сглобя картинка как ще изглежда и да кажа - шефе, това струва толкова, много е фешън, купи него ако ти харесва
иде реч за офис, коридор, предверие за посетители и почивка, кафе-ъгъл, тоалетна, офис стаи
ако можете да помогнете с нещо, ще мерси много
п.п. не ми трябва архитект или интериорен дизайнер
Шоурума на Топгруп - на Бистришко шосе, 100 м след Околомръсното.
За ламинат мога да те водя на 2-3 места.иначе ходи до Мартинели -хоум Стаил на Щросмаер.Там има много добри фешън неща на сносни цени. :D
Складове да искаш-Сточна гара сума ти, в Люлин, като свиеш след БИЛЛА надясно посока ПРактикер и Хит, движиш се по главния път и гледаш наляво/на кръстовището със Сливница/, също голям склад на добри цени, на Гара Пионер не видях дали някой е писал, също.Отделно Практикер, Бриколаж, разни други такЪви...
само че ми трябват и други типове облицовки освен фаянс - метал, пластмаса, имитации на метал... фаянс за под, ламинат...
Имам разни такива работи :) Адреса го има малко по-горе - Бистришко шосе 17 :)
valentinno
25-04-2008, 09:38
зависи от какъв ценови диапазон търсиш. ако искаш на пиротска има един магазин и в него има много интересни неща. от теракота и фаянса до стенните облицовки. намира се на номер 66. влизаш разглеждаш питаш, и ще ти обяснят всичко. успех.
А, защо точно фаянс?!
Къде ще го "монтираш"?!
Боянчо, слънце мое спамерско, написала съм, къде ще го монтирам :P
Бистришко ще го посетя днес вероятно, че ми е на близо :shock:
Исфинявам се. :oops:
Обещавам следващия път да чета по - подробно.
А, след като е за офис, защо не за;ожите на гранитогрес?!
Исфинявам се. :oops:
Обещавам следващия път да чета по - подробно.
А, след като е за офис, защо не за;ожите на гранитогрес?!
шото и тя не знае кво иска :lol:
аре бе
щото там дето продават фаянс, продават и гранитогрес :evil:
Отворено е до 18ч, утре от 9,30 до 14
Ако искаш, кажи към колко ще дойдеш, за да съм тук и да ти покажа всичко :)
Отворено е до 18ч, утре от 9,30 до 14
Ако искаш, кажи към колко ще дойдеш, за да съм тук и да ти покажа всичко :)
Това не е ли всъщност Топгруп?
raitchev
25-04-2008, 13:37
, облицовки на стени се сещам за домко царството на тапетите :)
може да си направите стените като венециански дворец.... или като картина на джаксън полак
p.s.
http://www.domko.com/
:D тапети са забранени в заданието :D
raitchev
25-04-2008, 14:01
аматьори...:) ))))
заданието е хай-тек стомах на робот :tank: и флоралните елементи и modern-ът ще ми подпалят опашката :D
може да си направите стените като венециански дворец.... или като картина на джаксън полак
Това същото спокойно може да стане и с плочки :)
мим, ако кажеш нещо конкретно поне като тип материал, освен фаянса, мога да ти пратя някакви каталози или да ти препоръчам нещо. няма да намериш всичко на куп. аз се из свинявам че не прочетох преди просбата ти. снощи можеше да поговорим по този въпрос.
Аз като прост проектант и строител може и да бъда полезен ....:)))))))
мерси на Lazy, разведе ме и ми показа много хубави неща, даде добри съвети, съдейства :D
също и на Муроман мерси, че ме разведе из непознатите дебри на складовете с ламинат :D
Mind_Control
29-04-2008, 15:15
облицовайте всичко във висококачествен мрамор- това е било модерно преди, модерно е сега и ще е модерно абсолютно винаги! Като подберете подходящия цвят и ще се получи като стомаха на каквото там беше казала..
и да пуснеш проекта като го направиш, че ме заинтригува ;)
Оххх и на мен ми предстои ходене по мъките след два месеца :(
Е, по-скромно, но все пак :roll:
Ако може да използвам темата на mim, да задам някои въпроси :roll:
Интересуват ме конкретно стелажи, сейф за вграждане, комбинирани бюра за 3-4 човека, заседателна маса за 8-10 човека, естествено, подови настилки (без ламинат), подово стъкло, алуминиеви парапети, осветление....
Просто нямам време да обикалям по шоуруми и за това искам да попитам, къде в интернет първоначално мога да разгледам модулно обзавеждане за офис, защото там, където намирам такива неща или няма цени, или са високи цените, или няма точно това, което ми трябват... просто имам чувството, че накрая от няма какво ще си оставя ръцете в тоя офис :(
Да използвам темата и аз :D
Търся си маса и столове за трапезарията :D
Къде да ходя да разглеждам ,тук във Варна нищо не ми е харесало до момента,та мисля да се разходя до София :)
мерси на Lazy, разведе ме и ми показа много хубави неща, даде добри съвети, съдейства :D
също и на Муроман мерси, че ме разведе из непознатите дебри на складовете с ламинат :D
Недей да ходиш за плочки на Околоврътсното в Естетико,нема такива нещастници,3 пъти ходя при тях,и 3-те пъти съм супер разочарован :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: