View Full Version : Пребоядисване $
колко горе долу ще ми искат за пребоядисване на врата :?:
Еее ама пък въпрос... Пиши поне за кой град става дума. Може и 50лв, може и 300, зависи от майстора, от боята и т.н.
за София област ,бах го 300 леа няма ли да се задави тоз майстор :)
Братле, тук в Мездра един познат бояджия ми взима 50 лв на детайл с негови м-ли. И пак тук наблизо, пълно пребоядисване на колата на един приятел му излезе 2500 лв.... Така че е много относително. Аз мисля че цена от 100-150 лв е приемлива. Ама по-важно е какво мисли майстора.
те толкова 150 лв най-много бих дал,то е една драскотина бах го може само нея да се боядише има един познат тука ще го питам колко шми вземе
да, 150 лева е и в София.. Звучи много, но реално има подготовка и там 3 слоя нанасят примерно....и се работи в камери, така че е скъпо. Примерно моята боя перла 1 литър е към 180 лева и нямам идея за колко стига....да не говорим после лакове, полиране и т.н. Аз неслучайно пуснах тема за драскотините - и как да ги оправяме:)
Оф, много е гадно тука в София, всички искат да скубят, а аз почти всеки ден откривам нова драскотина по вратата - тея хора въобще не им пука като си отварят вратите с взлом и ми правят бели, а лошото е, че тая алфа няма лайсни и всяка отворена врата остава за спомен :cry:
Оф, много е гадно тука в София, всички искат да скубят, а аз почти всеки ден откривам нова драскотина по вратата - тея хора въобще не им пука като си отварят вратите с взлом и ми правят бели, а лошото е, че тая алфа няма лайсни и всяка отворена врата остава за спомен :cry:
Те и моите врати са като лунен пейзаж. Има разнообразни цветове по тях.. Но по темата. На Цариградско Шосе, на светофара на Горубляне в посока центъра, точно преди отбивката за Praktiker и преди циганските къщи де :lol: има един бояджия, от който съм доволен, защото боядисвахме цял Kadett при него. Доколкото знам последно взимаше по 100 лв. на детайл. Може там да питаш.
Boxer_Power
25-04-2008, 19:53
а това със боята от него ли?
а това със боята от него ли?
Не мога да кажа със сигурност, все пак зависи от боята, защото има по-скъпи и по-евтини. Може да е било с боята, а вече да е по-скъпо. При него боядисвахме цяла кола - Opel Kadett комби. Боята е марка Glasurit, само тя излезе около 500 лева. За цялата кола дадохме общо 1000 лв., но не просто я боядисахме. Трябваше на доста места да се кърпи, т.е. човека имаше доста подготвителна работа. Иначе труда е супер много, това да разглобиш детайлите, да облепиш сума ти неща, да боядисаш и да сглобиш после си е страшно много работа. Като цяло съм доволен от резултата. Та цената на детайл също зависи и от боята, може и космически цени да достигне, но за труда ще ти вземе едни и същи пари. Да кажа само че тази процедура я правихме миналата есен. Може и да взема повече пари сега. Затова трябва да се провери.
ако е над 150 лв отиди п моргите и си потърси врата в същия свят :rotfl:
В Филиповци има 1 мом4ета (не са мангали) при тях ходят само БМВ-та и Мерцедеси и не взимат скъпо а работят много ка4ественно...100лева на панел... :wink:
50 лева ми взеха :)
Колега пиши къде, че инак звучи като хвалене.
Кво да ви кажа ... аз я пребоядисах цялата преди зимата. Резултата досега - отпред надрана настрани бронята (тоест не съм аз), отстрани един с фиат ми шляпна вратата си в моята, докато ида го сикирдосам, избяга, още няколко отстрани подобни вдлъбнато тук-там, отзад едно кошче (тук аз не го видях, моя грешка). И я държа в гараж ... представям си на улицата ако беше кво щеше да е ... е пак малки щети са засега, ноооо ... много ми е неприятно така :(
в Мирково :) на едно приятелче при баща му :P