Log in

View Full Version : тъжна вест за сливенската общественост......

Rider_alfa155
25-04-2008, 10:23
от вчера летището на град Сливен е затворено от воеените с бетонни блокове заради нерегламентирани сбирки и гонки на множество автомобилисти и моторджии няма да можем вече да се събираме вече там ........... :not-fair:

trouble
25-04-2008, 10:37
Ебати... :shock:

Max
25-04-2008, 10:45
Не че защитавам незаконните състезания, но като затворят такова обособено място за гонки просто предизвикват рацерите да тръгнат по пътищата... :roll:

trouble
25-04-2008, 10:47
а за официални кръг от драг сериите на 23 май ще бъде ли отворено?

gaidata
25-04-2008, 10:47
от вчера летището на град Сливен е затворено от воеените с бетонни блокове заради нерегламентирани сбирки и гонки на множество автомобилисти и моторджии няма да можем вече да се събираме вече там ........... :not-fair:
брат през поляна немой ли даса мини ла ? :?:

предлагам в знак на протест дасе съберат повече колеги с боксери пред полицията и аз ще дойда ама ще си махна гарнетата

lulin racing
25-04-2008, 10:51
Колеги все ще измислите друго място :wink: !Ако пък не,газ пред ливадата и пак на летището! :twisted:

Rider_alfa155
25-04-2008, 11:18
проблема е че по цялата дълйибна на входа на летището са поставили бетонни блокове и неможе да се мине а кадето свършват блоковете започва канавката .... няма как и изобще не съм сигурен дали ще е отворено летището за състезанята на 23.... това е информация която днес сутринта опвестиха по радиото и до ден два ще маркират бетона защото все още не е боядисан и има опасност някои коитоне знае да се опита да мине през него ако е по засилен

gaidata
25-04-2008, 11:49
няма страшно ще се направи нещо като мост и ще се минава през канафката ? а по другия път дали няма да има начин дасе мине или и там са сложили бетон? пътя който е малко по надоло от главния вход, голям резил ще е да има бетон на главния вход и летището пак дае пълно :Tease: :crazy:

Rider_alfa155
25-04-2008, 13:11
ами днес мислех да се пусна на долу за да проверя каке ситуацията там ама няма да стане не мога да изфирясам от работа че сме луднали цял ден...
за това които има начин да провери нека го направи и да каже

stiflyr
25-04-2008, 14:16
Ей сега отивам да видя за какво става дума

TaNo
25-04-2008, 14:31
няма страшно ще се направи нещо като мост и ще се минава през канафката ? а по другия път дали няма да има начин дасе мине или и там са сложили бетон? пътя който е малко по надоло от главния вход, голям резил ще е да има бетон на главния вход и летището пак дае пълно :Tease: :crazy:

Да и като застанат на мястото от кадето сте влезнали и никой няма да излезе с книжка :tooth: представям си ква тишина и спокойствие ще настане в града за напред :lol:

stiflyr
25-04-2008, 14:38
За необозначени с пътна маркировка препятствия на входа на летище Бършен информират от полицията в Сливен. Според говорителя на Областната дирекция на полицията Георги Шейтанов тези препятствия са сложени от военните и представляват опасност при навлизане в летището по пистата с автомобил. “Голяма е опасността влизащият автомобил да се блъсне в тях и да се преобърне”, коментира Шейтанов. Сложените препятствия на входа на пистата са с височина около 30 см. и дължина около 1,5 м. За да не се допускат пътнотранспортни произшествия тази вечер там ще дежури автомобил на полицията. Очаква се в близките служители на Министерство на отбраната да маркират сложените от тях препятствия.

Rider_alfa155
25-04-2008, 15:27
има ли някакъв чалъм да се влезе от някуде там след като мина от там как ти се струва положението?????

mim
25-04-2008, 15:33
хубу де, вие не искате някой неканен да ви влиза в двора и построявате ограда = военните слагат бетонови препятствия, щото не ви искат в своята собственост

няма ли другаде спокойно равно място за тия мероприятия, Сливен не е Търново все пак

lulin racing
25-04-2008, 16:31
хубу де, вие не искате някой неканен да ви влиза в двора и построявате ограда = военните слагат бетонови препятствия, щото не ви искат в своята собственост

няма ли другаде спокойно равно място за тия мероприятия, Сливен не е Търново все пак

Колежке извинявам се ама какво ги е*е колегите за претенцийте на военните?!Те са си сектанти и искат просто да си направят кефа,а някакви си пагони ще им развалят кефа!МОМЧЕТА МОГА ДА ВИ ОСЛУЖА С КАНГО ЗА БЕТОНА! :lol: :twisted:

Rider_alfa155
25-04-2008, 17:01
е да ама не са за жалост почти нищо не еднакво за всички трябва да се мисли нещо по въпроса... за сега знам само едно обаче ... тъй като в момента в града се организира сливенски мото клуб и имаме определена дата за мото събор през месец август.... тогава ще бъде затворена отсечката от светофара на моста до технополис за организиране на гонки с мотори.... предлагам колеги да се организира едно таковая нещо като за ртази цел е необходимо да с минат съдебни регистрации и т.н. и тогава никои нищо не може да каже. когато са предупредени съответните власти... Просто идея

pr_00f
25-04-2008, 17:03
Xman- прочети правилата на форума, че ми писна да трия !

koolio
25-04-2008, 17:12

Колежке извинявам се ама какво ги е*е колегите за претенцийте на военните?!Те са си сектанти и искат просто да си направят кефа,а някакви си пагони ще им развалят кефа!МОМЧЕТА МОГА ДА ВИ ОСЛУЖА С КАНГО ЗА БЕТОНА! :lol: :twisted:
Ми има такива работи като право на неприкосновена частна собственост. А че решението е тъпо и ще стане както казва Макс е отделен въпрос.

stiflyr
25-04-2008, 17:35
има ли някакъв чалъм да се влезе от някуде там след като мина от там как ти се струва положението?????

Минах , сложили гадовете бетонни блокове дълги по 2 метра някаде на око и кам 40 санта високи (тъпо) преградили са го така че да не може да се влиза (но с някой по курав пикап може да се изместят) иначе 10-20 метра по надолу от отбивката за летището има едно пътче преполагам от там ще може да се влезе , но имаше две патулки и не пробвах (викам да не се вра сам между шамарите) .

Някой ако иска снимки skype - petrov23

Xman
25-04-2008, 17:38
Извинявам се и съжалявам Венци.
Малко се поувлякох.

koolio
25-04-2008, 17:52
Малко се поувлякох.
Абе верно, че Стефан значи венец, ама страно звучи все пак :lol: :wink: :lol: .

Xman
25-04-2008, 18:07
Малко се поувлякох.
Абе верно, че Стефан значи венец, ама страно звучи все пак :lol: :wink: :lol: .
Днес цял ден критики търпя :cry:

fred
25-04-2008, 19:34
от вчера летището на град Сливен е затворено от воеените с бетонни блокове заради нерегламентирани сбирки и гонки на множество автомобилисти и моторджии
........ :not-fair:
Ами трябваше да се регламентира и да има все пак някакъв ред, прави са военните.Защото, като се случи нещо с някой, недай боже всеки ще каже-ми то тука не е регламентирано, всеки си носи оттоворност....
Та като искат да си прваят кефа, както е писал колега по напред, да вземат и да направят някаква организация и да се договорят.Като гледам всеки готов да даде канго, как да заобиколи и прескочи, ама НЕ ДА се заеме и да направи нещо.., ама виновни са другите все.

trouble
25-04-2008, 21:39
Аз чесно да ви кажа съм доволен от това че е затворено и точно заради причините които изтъква колегата в горния пост. Аз рядко ходя там, но като отида, чесно ме е страх да не ме отнесе някой. Няма такава селяния, безотговорност, неорганизираност и наглост. Веднъж стана вече катастрофа, че и полицейска кола блъснаха...стига толкова....Нека да се отваря само при оргазнизирани събития със знанието на общината и полицията.

stiflyr
25-04-2008, 23:30
То селяните не само на летището са селяни , но поне там само тях си застрашават . А сега летището като е затворено ще го правят на пътя където има други автомобили неподозиращи за намеренията на движещия се зад или срещу него и не само има и малки деца и още мн. неща които могат да пострадат . Но както и да е ...

Нека щом до сега никой не се нагърбва да организира нещо нека го сторим ние ! Има ли желаещи за самоинициативата ?

Rider_alfa155
26-04-2008, 09:47
аз съм за /тъй като аз споменах тази идея/ и без това в момента съм един от основните организатори на мото клуба в сливен какво пречи да се поразпита едновременно и за това ще видя какво може да се направи. и ще съобщя а ако още някой има малко повече свободно време от мене/ щото аз съм до 19.00 на работа/ ще е още по добре

stiflyr
26-04-2008, 17:51
Ами да ти кажа аз имам доста свободно време понякога . Идната седмица почивам Вторник , Сряда , Четвъртък и Петък така че ако има нещо ще помогна !

trouble
26-04-2008, 17:53
Ами да ти кажа аз имам доста свободно време понякога . Идната седмица почивам Вторник , Сряда , Четвъртък и Петък така че ако има нещо ще помогна !

Ти пък се уля да почиваш :wink: ....голям отпускар :twisted:

Strabex
26-04-2008, 21:14
eто ги гадните бариери. нали съм нахален влезнах вътре :lol:
http://images25.snimka.bg/005685315-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005685316-big.jpg
http://images25.snimka.bg/005685319-big.jpg

trouble
26-04-2008, 21:38
Как влезе....Ти сега си у клубо на БМВ....яка ти е новата машина ;)

Strabex
27-04-2008, 01:25
Как влезе....Ти сега си у клубо на БМВ....яка ти е новата машина ;)
Ами има още 2 възможни входа.
Единия е около 100метра по-надолу от досегашния вход на летището завива се наляво по едно пътче караш само направо и излизаш точно зад кулата на летището.
Другия е по пътя за ДЗС-то който минава точно покрай края на летището и има път който ги свързва и от там пак става.

А иначе сега съм от БМВ клуба аз ги сменям често тея клубове :lol:

Rider_alfa155
28-04-2008, 11:11
абе то входове много ама не е мн умно да се влиза че ако дойдат полицаите и някой ще си тръгнат без книжки....

trouble
28-04-2008, 12:43
абе то входове много ама не е мн умно да се влиза че ако дойдат полицаите и някой ще си тръгнат без книжки....

Някъде има ли табели или обозначения "Забранено влизането"....Какво като има бетонени блокове...Може камион да ги изсипал без да иска :lol: ..Има ли пусната заповед от общината че е забранено навлизането на превозни средства в летище Бършен....Ако такива разпоредби и знаци няма....куките могат да ме хванат за оная работа и да ме поразкарат....

Rider_alfa155
28-04-2008, 13:58
точно на входа на летището има знак забранен левия завой а когато идваш от ямбол знака е задължителен за каране само на пред няма това онова сигнализирали са го че не може да се влиза

trouble
28-04-2008, 15:07
точно на входа на летището има знак забранен левия завой а когато идваш от ямбол знака е задължителен за каране само на пред няма това онова сигнализирали са го че не може да се влиза

Щом е така...всеки ще си има разправия със полицията ако го набарат там....

gaidata
28-04-2008, 17:46
ако някой се наеме да изрогае знаците и бетона няма да има проблеми с полицията както и ако си минаваме по тясното пътче и там няма знаци

acko88
28-04-2008, 19:21
Абе колеги преди да видя тези бетонни блокове какво ли неси помислих... Нахвърляйте неколко лопати баластра и си минаваите като пичове неса толкова високи :lol:

Xman
28-04-2008, 19:33
Моля модераторите да заключат темата!

Strabex
28-04-2008, 21:18
защо пречи ли ти :evil: ?

Roev
29-04-2008, 17:57
темата си е точно на мястото си общи приказки

acko88
29-04-2008, 18:09

Чесно казано неразбирам защо :?: Или кой каде го сарби и модераторите да скачат да чешат :lol:

Xman
29-04-2008, 18:52
Нещо май ти е скучно колега? :roll:

Stoyan Georgiev
29-04-2008, 23:17
Абе колеги преди да видя тези бетонни блокове какво ли неси помислих... Нахвърляйте неколко лопати баластра и си минаваите като пичове неса толкова високи :lol:

абе и аз си помислих че става въпрос за големите Т образни блокове...

ми те тия със 5 човала ще ги засипете и си минавате без проблеми - ама то това докога... рано или късно ще дойдат и ще сложат от големите блокове

acko88
30-04-2008, 09:10
Нещо май ти е скучно колега? :roll:

Ехх ти пак са какво каза :D

Rider_alfa155
30-04-2008, 09:57
и аз съм на мнение че направим ли магарията с чувалите с балсатра няма да закъснеят по големите блокове а и ще подразним "кукерите"/ извинявам се на колегите алфисти дето са полицай/ само щото уж сложени там да не се минава а пък...................

acko88
30-04-2008, 14:39
и аз съм на мнение че направим ли магарията с чувалите с балсатра няма да закъснеят по големите блокове а и ще подразним "кукерите"/ извинявам се на колегите алфисти дето са полицай/ само щото уж сложени там да не се минава а пък...................

Ама неса ли мизерници и нещасници!!! Нестига че хората се сабират на такова място да си правят кефа а не по улиците кадето стават много бели те тапанарите го заграждат вместо да направят някакво обезопасяване те го затварят,кво им пречи на военните!?!Ще им се изтърка асвалта ли.Пълно с малоумници!Ама то причината е ясна де...Просто неса се намерили наемници който да го вземат под наем и после да взимат такса за вход както е наща писта в божурище и до тогава докато несе намерят такива хора ще е затворено за безплатно посещение щото тряя да има лапане на парички няма как...Безплатен обяд никаде няма :wink:

koolio
30-04-2008, 20:11
Пак ще напомня за неприкосновената частна собственост... умно или глупаво е съвсем друг въпрос...

Rider_alfa155
01-05-2008, 10:04
личо на мен не ми пречи кой знае колко защото рядко слизам там но пък не смятам че трябва да се ограничават по някакъв начин разни такива мероприятия защото в крайна сметка войната по пътищата си е факт , даваме повече жертви на пътя от колкото на война/примерно ирак/ и по този начин в мометна се предизвиква една голяяяяяяяяяяяяма вълна от катастрофи по сливенските пътища, не че и преди ги нямаше мен на скоро ме блъснаха на моста на розова градина / за запознатите със сливен / а сега ще стане още по зле селяните ще започнат да си показват селянията в града а така поне ходиха на летището и така.....