View Full Version : Хайде да си направим стикери за Алфичките!
Dani---666
25-04-2008, 14:59
:clap2:
Dani---666
25-04-2008, 15:01
Хаиде да се съберем и да измислим уникални за своя град стикери за нашите коли?Кои е съгласен?
Има тема за стикерите :!:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4098
мииииииии,
ти от кой град си? :lol:
Dani---666
25-04-2008, 15:40
Има тема за стикерите :!:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4098 сори сравнително нова съм,порових се но в краина сметка не намерих отговор.Спрете да засичате хората така.Що не вземеш ти да прочетеш около 100 мнения?
Dani---666
25-04-2008, 15:41
мииииииии,
ти от кой град си? :lol: от Пловдив!Има ли значение всъщност?
А не ти ли харесва оригиналния клубен стикер?
:lol: Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях! :lol: :roll2:
Dani---666
25-04-2008, 18:22
А не ти ли харесва оригиналния клубен стикер?да харесва ми !Къде мога да го намеря в оргиналния му размер??
Dani---666
25-04-2008, 18:24
:lol: Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях! :lol: :roll2: ок щом не искаш!Аз ще си измисля нещо уникално и ще го пусна във форума!Даже имам познат, на който няма да му се моля 10 пъти. И стикера ще е с добро фолио!
Ок може да метнеш един ако искаш.
Аиде пратете и на заралий,10 файла свалих и всички са за коша.
vlado_iv
25-04-2008, 22:19
:lol: Аз пък не искам!Виж само каква цигания е да ти пратят 1 стикер трябва да се молиш по 10 пъти на 10 човека.Не искам после като видят стикера на колата и да си кажат тоя пич е същия като тях! :lol: :roll2: ок щом не искаш!Аз ще си измисля нещо уникално и ще го пусна във форума!Даже имам познат, на който няма да му се моля 10 пъти. И стикера ще е с добро фолио!
Съгласен съм с теб :clap2: ако имаш идея аз съм с теб
Аиде пратете и на заралий,10 файла свалих и всички са за коша.
Колега дай си мейла да ти пратя файла...
в линка който е дал колегата по-горе лично аз съм си поиграл да го направя във файл, който всяко рекламно студио би го отворило и изработило.
И още нещо. Всички тука си имаме работа и никой не ни плаща за това някой да раздава стикери. Щом имаш желание, теглиш файла, ако не стане пиши ми лично ще ти го пратя. Отиваш в някое студио и ти го правят, хем можеш да си го направиш от каквото фолио искаш. Никой няма толкова свободно време, а и пари та да разпечатва и праща стикери на всички колеги от форума..... все пак сме доста хора.
Нищо лично. Ако имам време, бих ти направил един с най-голямо удоволствие.
Ако искат софийските колеги , които явно като мен са по-нови във форума и нямат стикерчета да се организираме нещо и да си направиме повече бройки на куп - предполагам ще излезне по-евтино така, а може и да направим резервни бройки за раздаване.
Vankata85
16-05-2008, 11:02
phoenix . ще пратиш ли и намен фаила сас емблемата на vankata_gsi@abv.bg
StarChild
16-05-2008, 22:36
Еиии сектанти такива стига сте зарибявали хората стига с тия лепенки :lol: :wink: :) :P (хаха)