View Full Version : Търся кабели за свещи за 33 1.7 16V
От сутринта въртя телефони поне на 15 варненски и софийски фирми и получавам един и същ отговор: за този модел не внасяме. Че какво му е на модела бе?
Ако някой има идея от къде мога да си купя нека бъде така добър да пусне един телефон, независимо от кой град е.
Благодаря и весели празници.
фабричинте са с много дълги лоли, но преди доста жвреме и аз не успиах да намря. Сложих Бош( доста неудобно се свалят и слагат)
И аз търсих преди ама нямаше, в един магазин ми казаха че на КР мотора на WV са същите и си купих 97 лв марка Бреми и наистина са същите само се махат металните лули,вече са на 2 години и няма ядове.
Благодаря за информацията.
@alfista- на картинките в нета лулите към свещите на кабелите за които говориш / за Голф 2 GTI 1.8 16v/ са под прав ъгъл, а моите са прави. Ще мога ли да ги поставя при това положение?
ми значи не са същите,тези които купих са с прави лули :roll:
DJ_STIVAN
26-04-2008, 20:04
Аз си взех от магазин Косер. Аналог на Mitsubishi Lancer мисля, но по параметри ги дават същите - 28лв (силиконови) :spiteful:
Открих най-сетне каквото търсех: кабелите стават от Мицубиши - общо към 20 модела. Благодаря на DJ_STIVAN за идеята. Ще взема на Тесла - четох само хубави неща за тях, пък не са и скъпи.