Log in

View Full Version : Днес си купих Алфа 145

krasimir_boshev
18-09-2005, 23:55
Здравейте днес си купих 145 1.6 16в.....................кажете нещо за тази кола похвалете я че всеки казва че бързо ще се скапе и че италянските коли били мърши а аз съм художник и разбирам от визия а не от механика...................Но определено тази марка и италянските коли ми харесват много а как бягаааааааааааааааааттттт

=============================
колега добре дошъл но прочети правилата и пиши на кирилица. 1-во предупреждение!!!!!!!

KGB
19-09-2005, 00:44
Здравей, колега да ти е чистата новата придобивка...само щастие да ти носи.

иначе...Писането на Кирилица е задължително на този форум (има кредор, ако нямаш фонетична кирилица)...също така си объркал форума...има част от него специално за алфа 145.

пс:Добре дошъл на форума...надяваме се, че ще можем да ти помогнем 8)

Crusader
19-09-2005, 01:00
Честито колега, желая ти много безаварийни километри :D . Не слушай какво ти казват любителите на немски автомобили. Както, много сполучливо се беше изразил един колега от форума "Алфа се купува със сърце, а не с разум!".
Между другото, аз съм вече на 3-та Алфа и от 8 години бе искам да се кача на друга кола. Така че прави си сам изводите :D . Още веднъж - честито!

valjo
19-09-2005, 01:12
Честито и от мен, и добре дошъл в нашия форум :)
искрено се надявам никога да не опираш до техническите консултации, които се разглеждат тук , а само до фън :)

ако искаш , прегледай секцията "ремонти и цени по 145"
където сме писали няколко човека, аз съм със същия двигател като твоя, така че може да си направиш някои изводи :)

в заключение, тези които ти говорят за "скапване" им кажи че освен да ги скапеш на старта друго неможе да се скапе
всичко опира до грижлив собствени, и се надяваме да ти помогнем да се наслаждаваш на Алфата си :)

gigi
19-09-2005, 01:54
Честито и от мене колега. Дано да минеш много безаварийни километри.
А относно механиката мога да ти кажа че всичко е до потдръжка и шофъор. Съвсем лесно мога да скапа някой немски кош за отрицателно време. Просто се наслаждаваи на колата и някой майстор каже ли ти че не става бегай на далеч.

Lucky
20-09-2005, 09:27
:) Честито колега това е една прекрасна кола не вярваи на майстори
тия глупаци знаят само'' доброто старо немско''