View Full Version : Съединителя ми потъна :(
Barovski
26-04-2008, 23:30
Здравейте колеги. Днеска както си карах колата и по едно време съединителя ми потъна. Пак си отделя,но много ниско. Като поседя малко в гаража и като я изкарах два-три пъти го натиснах-беше си добре и след това пак същото. :( Кажете на какво може да се дължи тва :( Някъде из форума четох за някви помпи на съединителя. Може и да не съм разбрал.
trustworthy
27-04-2008, 07:41
Разбрал си ;)
И моя потъна по същия начин , сега чакам във вторник да отворят сервизите и да я карам да я правят :)
Христо_Сираков
27-04-2008, 23:26
И моя потъна по същия начин , сега чакам във вторник да отворят сервизите и да я карам да я правят :)ако е помпата независимо горна ли долна за да не се набутвате за нова може да смените само гмичките като я разглобите като направих аз с моите
И моя потъна по същия начин , сега чакам във вторник да отворят сервизите и да я карам да я правят :)ако е помпата независимо горна ли долна за да не се набутвате за нова може да смените само гмичките като я разглобите като направих аз с моите
ми най-вероятно е помпа , незнам коя но ще пробвам както каза да сменя смо гумичките пък .... ще видим :S
Колега и моя съединител пропадна преди някоя седмица и се оказа цилиндъра вътре при двигателя незнам как го водят долна или горна помпа, та като го свалих гумичките бяха заминали, и за 2 лева си взех 2 гумички и сега всичко е на 6. Но на мен ми губише течност. Провери си казанчето със спирачната течност.
Успех!!!
dido76bg
29-04-2008, 14:31
Аз смених помпата и цилиндърчето за около 120лв.