Log in

View Full Version : вече горд собственик на стикер на клуба

Boxer_Power
27-04-2008, 18:36
Айде,и ас съм вече яко в сектата!На срещата днес се сдобих със стикер благодарение на Kris :clap2: Тея дни и ас ще си направя няколко за следващи срещи да лепиме :D

Boxer_Power
27-04-2008, 18:37
ето го и стикера :P

trouble
27-04-2008, 19:12
Айде и аз да се похваля ;)

Nasko_77
27-04-2008, 20:09
trouble... и от къде ги взимате бе :roll:
И аз желая :D

Асан не е ли хора? :lol:

trouble
27-04-2008, 20:26
trouble... и от къде ги взимате бе :roll:
И аз желая :D

Асан не е ли хора? :lol:

Бате ако знаеш колко имам....и благодарете на KGB....но раздавам само лично, ако имаш път към Сливен ще ти дам колкото искаш....

Nasko_77
27-04-2008, 20:31
Искам... да.
В чата ще се разберем нещо :)
Абе направо ще влезна рязко, с ник... "Искам си стикера" :D

traiko_89
27-04-2008, 21:07
а от къде да земем този файл че и в ст. загора да си направим такива че на поръчка нещо не се получава.

diapper
27-04-2008, 21:21
Абе колеги аз се чудя нещо колата ми е със силно затъмнени стъкла (задни) ще се вижда ли ако и лепна горе на задния джам :)

endeavour
27-04-2008, 22:12
Еееей,нашите от сектата, вижте само колко време не може се организираме да имаме всички едни стикери... После да се не чудите що не можем се разбра за събори,фестове, ако щете и по темите из форума.Ама нейсе...

Христо_Сираков
27-04-2008, 23:22
офффф какво да кажа аз като наи вероятно ще ми пратят и на мен стикер но как да го лепна като на задния прозорец съм с фолио и няма да се вижда нищо

Boxer_Power
28-04-2008, 09:09
ами лепни го на предня там ще се вижда яко :P

Boxer_Power
28-04-2008, 09:12
ето го файла който иска :wink:

trustworthy
28-04-2008, 09:56
Абе колеги аз се чудя нещо колата ми е със силно затъмнени стъкла (задни) ще се вижда ли ако и лепна горе на задния джам :)

Почти нищо няма да се вижда. Аз пробвах ;)

Tifozza
28-04-2008, 11:16
Еи здравеите , може ли да попитам как се постъпва в този клуб и може ли и аз да влезна защото с удоволствие бих си лепна и аз стикерче ... :)

StarChild
28-04-2008, 12:40
Еи здравеите , може ли да попитам как се постъпва в този клуб и може ли и аз да влезна защото с удоволствие бих си лепна и аз стикерче ... :)

Условието е да почерпиш всички потребители на форума и да направиш челна стойка на предния капак на колата (шегичка) :wink: :lol: :D

trouble
28-04-2008, 12:52
Така, колеги....Останаха ми 4 стикера 30 см. дълги за залепяне от вътрешната страна на стъклото....Който иска мога да му дам, но не мога да му изпратя по куриер защото нямам време....Ако сте наблизо заповядайте, града е Сливен...

Tifozza
28-04-2008, 14:03

Условието е да почерпиш всички потребители на форума и да направиш челна стойка на предния капак на колата (шегичка) :wink: :lol: :D

Не ве , не и челна стоика ще си изкривя капака ... а сега сериозно аз съм от софия , как мога да се сдобия със стикер ?

phoenix
28-04-2008, 14:36
ами колеги, само 2-3 теми по-долу има още една тема където се обсъжда проблема със стикерите:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23448
там дори, като че ли ще се започне някаква организация да се съберете и да си изпечатате малко стикери. Всичко си зависи, от вашата организация. Ако някой все пак се реши да отиде до някое рекламно студио... да ми пише лично и да му дам файла. Не че не е качен и в няколко теми... но все пак, ако не ви се търси....
Само да кажа че не боли, и няма да ви вземат всичките спестявания. :D

Boxer_Power
28-04-2008, 15:36

Не ве , не и челна стоика ще си изкривя капака ... а сега сериозно аз съм от софия , как мога да се сдобия със стикер ?
просто си сваляш файла на компа после на една флашка и бягаш в най-близкото рекламно студио да ти го разпечатат на фолио.тази процедура струва някаде към левче за стикер. :wink:

Tifozza
28-04-2008, 16:11
просто си сваляш файла на компа после на една флашка и бягаш в най-близкото рекламно студио да ти го разпечатат на фолио.тази процедура струва някаде към левче за стикер. :wink:

Ок мерси ... ще опитам по-скоро да се сдобия :)