View Full Version : ЛАМПА ?
За коко е тая лампа ?
кат включа фаровете и светва...
(па аз се си карам на фарове..)
кат ге спра изгасва...
Бушоните са здрави сите...
фарове, мигачи, халогени и сeкво ..
Също.. :shock:
???
help
За коко е тая лампа ?
кат ге спра изгасва...
???
help
По- ясно описание не бях срещал скоро, но все пак ако имаш предвид лампата за светлините на чек панела- отговорът е "Е па йебем ли го!" :lol: И при мен свети, а светлините са си ОК.
За коко е тая лампа ?
кат ге спра изгасва...
???
help
По- ясно описание не бях срещал скоро, но все пак ако имаш предвид лампата за светлините на чек панела- отговорът е "Е па йебем ли го!" :lol: И при мен свети, а светлините са си ОК.
... Ъ ?
е уж монтирах снимка...
па ся я няма.. :shock:
.... ша пробам пак...
:P
Ilko Ivanov
30-04-2008, 00:14
Осветление на задния номер...
Alexanderbb
30-04-2008, 08:42
Мда отваряш багажника, махаш двете големи капачки и гледаш коя крушка не свети.
... Дясната...
Благдарности банда..
:P :P :P
arieca155
30-04-2008, 09:03
Мда отваряш багажника, махаш двете големи капачки и гледаш коя крушка не свети.
точно щях да кажа изгоряла крушка .
Ае дууре уеее, що са решили, че на нас след '94 (или къвто там беше принципът за монтаж на опростения модел) не ни трее такваз индикация? Кой знае откога карам с изгоряла крушка на единия стоп, чак днес забелязах като се качи колега в колата ми :?
Alexanderbb
30-04-2008, 15:15
И аз забелязвам че на половината 155 които срещам по пътя им светят само по 2 крушки отзад на габаритите а не както си е редно по 4. Обаче се съмнявам да е само на такива без сложния чек панел
Ае дууре уеее, що са решили, че на нас след '94 (или къвто там беше принципът за монтаж на опростения модел) не ни трее такваз индикация? Кой знае откога карам с изгоряла крушка на единия стоп, чак днес забелязах като се качи колега в колата ми :?
Моята по ВИН излиза 93' и пак няма такива екстрички :frown:
Поне "рисунките" ги няма :frown:
И аз забелязвам че на половината 155 които срещам по пътя им светят само по 2 крушки отзад на габаритите а не както си е редно по 4. Обаче се съмнявам да е само на такива без сложния чек панел
... и аз да се намеся...
моя..(десен пак) стоп понекогаш свети ...
па понекогаш не ще ... (и съответно индикира съответната ламбичка...)
... ма що праи така.. :shock:
никто не знает...
баси му и колата...
:P:P:P
А, тва с половината габарити е друг случай според мен, даже завчера с Koolio го коментирахме, след като покарах зад него и ми направи впечатление :-) Понеже външните крушки са едновременно за габарити и спирачка, няма проблем ако вътрешните (само габарити) не светят - мисля, че просто хората не си правят труда да ги сменят или даже не забелязват липсата им, ако са изгорели едновременно.
Моето мрънкане е по повод липсата на лампички на чекпанела - на моя има само индикация за отворени врати (simplified version според ръководството). Отчасти причината е, че лампата за маслото от чекпанела е изнесена на таблото с уредите, ама защо не са оставили другите индикации? Крушки, ниво на течността за чистачките и прочее... Какво ли ще стане, ако си бодна един "учен" чекпанел? Като свалях моя отзад имаше сумати кабеляк, та ако евентуално разликата е само в панела...?
Ми ламБата е мноо кретенска - с две жици (една за габарит и една за спирачка), а и цокълът е бая халтав, та трябва да се нагласи добре - и на мен ми го е правила тоя номер. Освен тва, като за първи път, обърнах крушката и на габарит светеше много силно (като при спиране), а като натисна спирчака - едва-едва се усилваше светлината :-) Така че отвори, почисти, завърти насам-натам с повишено внимание и така :-)
..Какво ли ще стане, ако си бодна един "учен" чекпанел? Като свалях моя отзад имаше сумати кабеляк, та ако евентуално разликата е само в панела...?
И аз това се зачудих :gruebel: Доколкото знам за повечето неща си има прекарани кабеляци (напр. задни ел. стъкла, халогени и т.н) дали ще има и за панела :roll: Ако има да вземем да се обзаведем и ние с по едно модерно панелче :twisted:
Ам чек че ме шашнахте..... Как трябва да свети 155 отзад на габарити.... Мен си ми свети там дет са ми стоповете.. и другаде ли трябва да свети????????
Ам чек че ме шашнахте..... Как трябва да свети 155 отзад на габарити.... Мен си ми свети там дет са ми стоповете.. и другаде ли трябва да свети????????
Там си свети, обаче е с по 2 крушки на стоп/габарит, а не с по 1 както при др. коли .Затова често се случва едната да е изгоряла и да не можеш да се осетиш, понеже другата продължава да свети .Просто светлината е по-слаба в тия случаи .
Ееее. Ок. Аз си мислех да направя и задните фарове за мъгла да светят и те като габарити...
Alexanderbb
30-04-2008, 18:51
Ееее. Ок. Аз си мислех да направя и задните фарове за мъгла да светят и те като габарити...
Да бе да станеш като горд собственик на хлопел дето на човек му иде да му строши главата вечер
Моята като е с чек-панел, голям праз...Лъже и не винаги ми показва изгоряла лампа.Все ходя да я зяпам нощно време дали свети всичко. :shock:
Ми ламБата е мноо кретенска - с две жици (една за габарит и една за спирачка), а и цокълът е бая халтав, та трябва да се нагласи добре - и на мен ми го е правила тоя номер. Освен тва, като за първи път, обърнах крушката и на габарит светеше много силно (като при спиране), а като натисна спирчака - едва-едва се усилваше светлината :-) Така че отвори, почисти, завърти насам-натам с повишено внимание и така :-)
... ша проверА..
и ще доложа...
:P
Поздрави
bojinkov
14-05-2008, 16:05
За коко е тая лампа ?
кат ге спра изгасва...