View Full Version : Коя пловдивска 164ка ми вися на бронята вчера от Плд до Соф
аз мислех че е на 1912 ама като гледам неговата не е със 17ки джанти;)
да си признава, и да си сложи крушка на късите от дясно ;)
martzaro
30-04-2008, 21:44
Не съм аз братле щото ако бях аз щеше да ми виждаш задните светлини а не изгорелата крушка на десният фар /имам идентичен проблем/. Предполагам че този приятел е един възрастен архитект луд фен на 164 има много рядък мотор 2.0 ТС турбо и наскоро го тунингова с мнооооо пари та сега мотора е колкото мойте кончета само дето се чуда докога ще издържи метала на това натискане все пак и турбото му е по голямо и главите и клапаните са пилени и тръбитеза въздуха са по големички та той е бил най-вероятно щото неговата е същият цвят като на 1912.
абе тоз беше доста по-бърз от мен, просто искаше да караме заедно и като минеше пред мен намалява и ме чака да мина аз отпред и така... 100км :)
беше с много бучащо гърне, и много големи прагове, и място и за втори накрайник на ауспуха, което обаче беше празно - от дясната страна на задната броня ....
и на вид поне квото видях приличаше на 1912 :)))) бръсната глава, явно много едър мъж седеше супер назад на седалката .... :)
а ме съм и аз ??? който е бил да си признава :D