View Full Version : Честита 31 титла
За всички фенове на ЦСКА-честита титла и наздраве :big_bow_down: :bravo: :big_beer: :big_bow_down: :bravo: :big_beer:
що само за фенове на цецка... да им е честита! пък догодина друг ще я вземе 8)
endeavour
30-04-2008, 21:24
На всички цесекарчета - честито и наздраве! Аз съм (или по-точно бях) от Ботев Пд, ама вече ме хвана срам - щото къвто президента,такъв и отбора - е.а си и селската работа.
честито :clap2: :metal: :Yeeeehaaa: :headbang: :super: :drunk:
айде догодина 32.... :bg:
vikoalfa
30-04-2008, 23:26
:bg: Йеее подогодина 33 титла ще ми е любимата :twisted:
Честито армейци :!:
А ма ЦСКА не беше ли ресторант за бързо хранене :lol: заблодил сам се споко :D
AlfaRomeo
01-05-2008, 00:35
Честито на Червените ;) Сега май и с волейбола ще направят дубъл ;) ще е интересно :)
Violator
01-05-2008, 00:41
Честито :flamingdevil: :drunk:
tokata_pz_flex
01-05-2008, 01:53
TaNo ти маи си заблуден по природа ... честито на всички Армеици !Само ЦСКА
Да ни е честита.....и догодина пак...... :lol:
Бе веднъж на пет години ви пускаме и вие да намажете нещо, а честито, ама догодина не се надайте :lol:
честито :wink: па догодина ша видиме :twisted: :twisted:
да ни е честита 31 титла :cheers: доста категорично си я спечелихме :th_up: а тияя....отбора от Подуене нещо почвам да се притеснявам за тях :lol: :whistle:
:bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8: :bounce8:
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
Честито и от мен на сите армейци по света :clap2: :static: :bg: :waving: :firstprize:
rammstein4o
02-05-2008, 11:05
Да ви е честита... и новата титла и новото ръководство...
Така като гледам ако Лупи продължава така да ви излага скоро няма да имате нищо друго освен спомените за тези успехи...
Спечелили ли сте... ми хубаво... ама поне заради фейрплей-а трябва да изчакате да свърши първенството та да иксате да ви награждават... огомен митинг щяло да има... конгрес на бфс свиквал... и за кво... за да ви дадът на мача с Левски... За мене тва си е чиста проба "хляб и зрелище"...
1. иска да се отвлече вниманието от финансовите проблеми на отбора...
2. иска да се отвлече вниманието и от вече все по видимото нежелание на г-н Митал да се занимава с каквото и да било свързано с България...
3. иска да скрие факта, че като всяка година се купуват цял отбор чужденци с претенции - всяка година пак най-добрия ви играч е Велизар... освен това познайте при наличието на толкова покупки кога ще излезе следващия Стоичков, Лечков или Костадинов от вашия отбор... А кой печели от трансферите на тези камъчета с претенции за перли??? Вие публиката на цска или някой друг?
Както и да е... честита ви 31-ва титла... честита ви 60 годишнина...
Радвайте се докато можете, защото догодина нашия отбор ще е сработен; Мъри ще си е наложил начина на мислене на новите футболисти; ще сме наложили още някой юнуша на клуба който дава мило и драго за него, а не се реди за заплата без да се е изпотил на тренировката... Та тогава да ви видим - когато имате реална конкуренция... Само се надявам Лупи да не ви е затрил дотогава... че няма да има кой да биеме...
ПС: Сега, понеже знам че феновете на цска в по-голямата си част са фенове на този отбор не защото го обичат, а защото мразят левски, предполагам че ще ме оплюят... но в крайна сметка това си е за тях... смятам че критиката ми е конструктивна
ПС: Сега, понеже знам че феновете на цска в по-голямата си част са фенове на този отбор не защото го обичат, а защото мразят левски, предполагам че ще ме оплюят... но в крайна сметка това си е за тях...
колегаа това е НАЙ-безсмисленото нещо което съм чувал някога :Suicide: а за другото няма смисъл да коментирам......видяли сме всички че в такива спорове нищо не става ;) освен да си тровиме нервите :idea:
Честито на чорбицата!
Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Честито на чорбицата!
Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Е тва е злобничко
Честито на чорбицата!
Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Е тва е злобничко
и неоместничко :!: :idea:
tokata_pz_flex
02-05-2008, 14:49
Може да духаме , ама вие поне изпрахте :twisted: :twisted: :twisted:
Честито на чорбицата!
и неоместничко :!: :idea:
Пише се неУместно! :wink:
PS Кои сме ние???
1.тази тема беше за честитки,поздрави и пожелания по случай 31 титла на ЦСКА,а не за поредното избиване на комплекси на фенове на един отбор.....
2.Що не си гледате вашия отбор,а типично по български все ровите в паничката на другите
3.Надявам се че спазих добрия тон
cvetelin
02-05-2008, 17:49
Честито на чорбицата!
Сега ще имат още една купа да си сипват вътре и да духат супата за Шампионската. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
по добре, че не отиваме там, че да не оакаме като вас...
големите надежди големите прикъзки...
нас ни стигат победите в уефа. Предполагам не е нужно да напомням отбори които ЦСКА победи в последните няколко години! Ще споменем само ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ победен на собсвения му АНФИЙЛД РОУД!!!
http://www.cska.bg/images/60g-CSKA.png
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ И 31-ва ШАМПИОНСКА ТИТЛА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ АРМЕЙЦИ!!!
http://zzipper.web.data.bg/gallery/storage/zzipper/userpics/10422/CSKA_-_Touluse_1.jpg
http://cska.bg/images/index_logo_new.png
САМО ЦСКА!!!
petrov01
02-05-2008, 19:42
ЦСКА сега и завинаги
На 10 май всички на Армията :twisted: Само ЦСКА :cheers:
Естествено че сме там, такава гавра с Лефски не е за изпускане :D
На всички цесекарчета - честито и наздраве! Аз съм (или по-точно бях) от Ботев Пд, ама вече ме хвана срам - щото къвто президента,такъв и отбора - е.а си и селската работа.
Еми ти значи въобще явно не си бил за Ботев щом си се отказал. Кво значи отказах се? Ама айде няма да започвам спор, защото нито е за темата нито за форума
Violator
03-05-2008, 18:06
Честито на чорбицата!
Айде след 10ти май да пляскате след мача мъри + правилен футбол+аплодисменти=калъвки
само цска!!! честито на всички червени фенове!
и не мога да разбера защо в такава тема хора като shoxx-са трябва да си избиват комплексите. варви си на поляната да пасеш
Violator
05-05-2008, 12:30
Честит юбилей армейци :cheers:
Честит Юбилеи на Всички Армейци - 60 години ЦСКА
Браво на ЦСКА, честито на всички фенове на клуба!
Да ви е честита... и новата титла и новото ръководство...
Както и да е... честита ви 31-ва титла... честита ви 60 годишнина...
Радвайте се докато можете, защото догодина нашия отбор ще е сработен; Мъри ще си е наложил начина на мислене на новите футболисти; ще сме наложили още някой юнуша на клуба който дава мило и драго за него, а не се реди за заплата без да се е изпотил на тренировката... Та тогава да ви видим - когато имате реална конкуренция... Само се надявам Лупи да не ви е затрил дотогава... че няма да има кой да биеме...
ПС: Сега, понеже знам че феновете на цска в по-голямата си част са фенове на този отбор не защото го обичат, а защото мразят левски, предполагам че ще ме оплюят... но в крайна сметка това си е за тях... смятам че критиката ми е конструктивна
И тук ли вече има хора, които нямат собствено мнение и говорят само добре заучени фрази, повтаряни им безброй пъти от някой шаман?!?! Мъри си наложи мисленето, ама.........друг път - той себе си не можа да наложи, та какво остава за мисленето си. Това за юношите направо "ме утрепа" :shock: ! Кой точно юноша ще наложите? Бензукан? Трите бразилчета? Рендето Тасевски? Дедо Боре (уважение за дълголетието му)?! Я погледни малко по-реално на нещата - с юноши пране на пари и далавери не се правят! Сега вече смятам е много по-уместно да се надяваш Батков да не затрие ФК "Левски" пък ако искаш може и една свещичка да палнеш. Със здраве и честито ви ново ръководство. С Вили Вуцов за наставник две неща са сигурни: 1. Никога няма да има добър футбол; 2. Винаги ще е много забавно на стадиона.
Честито на армейците :clap2: :firstprize: :clapping:
Но отдавна не стъпвам на стадионите :roll: ...и Левски, и ЦСКА са една боза :cry: ......всеки симпатизира на даден отбор, но при нас няма красива игра...а пара, макар, че на вън играта прави парата :roll: ....при нас е разваля :wink: