PDA

View Full Version : Имате ли проблеми с мтел днес?

rammstein4o
01-05-2008, 20:11
Цял ден нямам нито чертичка обхват... смених и апарата с един дето го имам за резерва... същата работа...

Ако тръгна да набирам каквото и да е ми казва network error

Това явление го наблюдавам в обеля и около практикер люлин...

Някой друг има ли с такива проблеми???

BaiJedi
01-05-2008, 20:38
Аз проблеми с Мтел нямам от 2002г. От тогава си нямам вземане-даване с тая обирджийска шайка :lol: Сори за офа батка-не се сдържах :twisted:

trouble
01-05-2008, 21:26
Цял ден нямам нито чертичка обхват... смених и апарата с един дето го имам за резерва... същата работа...

Ако тръгна да набирам каквото и да е ми казва network error

Това явление го наблюдавам в обеля и около практикер люлин...

Някой друг има ли с такива проблеми???

Шефа пак е на събрание в планината , тръгна с антената да му се невиди...

RoMeO_156_GTA
01-05-2008, 21:30
И тук един ден беше така . Проблема беше , че някакъв циганин откраднал една клетка :lol:

rammstein4o
02-05-2008, 12:32
За съжаление явно ми е от картата... жена ми си има обхват, а аз в какъвто и телефон да я сложа мойта карта и все тая :cry:

cassillas
02-05-2008, 13:04
Аз съм забелязал много често не ми дава сигнал свободно докато званя и не само на мен, просто набираш - не се чува никакъв сигнал и изведнъж отсреща ти вдиат! :?

Alexius
02-05-2008, 17:32
Аз съм забелязал много често не ми дава сигнал свободно докато званя и не само на мен, просто набираш - не се чува никакъв сигнал и изведнъж отсреща ти вдиат! :?

след като стартира преносимост на номерата се получава нещо такова. Временен проблем който се надявам да не е за дълго, защото е доста дразнещо