View Full Version : Проблем с новата ми Алфичка :(
Значи вчера си я закарах да ми сменят ролките и ремъка и когато пичовете в сервиза ми сложиха новата ролка се се появи проблем . След като колата запали няка прблем , но след изфорсирване се появява чукане от сорта на изелов двигател което идва някъде от към единя вал ... момчетата смениха ролката с за втори път и пак има същия проблем .... някои ако може да помогне ... ще съм супер благодарен :) Мерси предварително ... 1.4 ТС 16 в и е двигателя :S
RoMeO_156_GTA
02-05-2008, 15:23
Ами явно и на твоя вариатор му е дошло времето и е за смяна
http://clubalfaromeo.com/forum/search.php?mode=results
Да ама аз не съм чул вариатор да се разтрака след смяна на ремъци. Данеби да не е зацепена правилно? Със специални пети ли я зацепваха?
Отиваш в друг сервиз и ти сменят вариатора, или поне кита :!: Това се прави при смяна на ремаци,иначе става двойно.
Лагери на колянов вал, дано да съм лош пророк :?
Добре де защо почва да трака след като се изфорцира ? А като я загася и после я запаля пак не трака ... ?Ако е лагер ще си трака постоянно ... :?
Отиваш в друг сервиз и ти сменят вариатора, или поне кита :!: Това се прави при смяна на ремаци,иначе става двойно.
Много е прав Лисан, даже е мил
БЯГАЙ НА ДАЛЕЧ ОТ ТИЯ "МАЙСТОРИ" щото вече си се подредил достатъчно... ама много на далеч.....
градски ти на боб или на кафе гледаш?
шегувам се ама недей с тия предсказания
Да ама аз не съм чул вариатор да се разтрака след смяна на ремъци. Данеби да не е зацепена правилно? Със специални пети ли я зацепваха?
стига с тия глупости....
1. ВАРИАТОРА е осран
2. Не е зацепена
3. Маслото е некво
4...... кво ли още може да бъде.....
5. Бегай в сервиз за италианки и отначало ;)
градски ти на боб или на кафе гледаш?
шегувам се ама недей с тия предсказания
Просто съм го гледал същия филм с моята, пак казвам не му пожелавам на момчето да си разглежда двг отвътре :Yoda: Ако е на 300-400км след смяна на масло, просто дежа вю
да определено си трябва да я закарам на някои маистр по италянките ... а колко може да струва смяната на вариатора ...?Мерси на всички ...
endeavour
02-05-2008, 20:39
По-правилния въпрос според мен е колко струва вариатора,щото смяната само на ремонтен комплект май не е много удачна. Та вариатор за ТС 16в е около 340 лв, смяната върви от 70 нагоре(до колко не знам).Хубавото на цялата работа е,че забравяш за тоя проблем за много време
StarChild
03-05-2008, 12:10
Нистина както казват колегите бягай в сервиз на алфа! Вярно ще се оръсиш малко но поне ще ти я нагласят и ще ти е мирно на главата.
Аз залагам на това, че не е зацепена праилно но ще си покаже като отидеш в правилният сервиз. :roll: Късмет! Нещата ше се наредят. :wink: